- Форум
 - По малко от всичко
 - Музика и ТВ
 - Вампирски дневници (сериал) :)

Catherine & Damon![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lozanovaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
1 ден хораааа, само един!![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Два са. При нас идва 1 ден по-късно. А и докато преведат субтитри..
Аз няма да мога да изчакам субтитрите!![]()
Аз няма да чакам субтитри. Мога и без тях. Разбира се, след като излязат ще си ги изтегля, както винаги. :P
и аз тегля без, особено пък сегаа.. попринцип суб ги качват след 1-2 дни, тогава ги тегля и гледам пак![]()
глупости бе, как след 1-2 дни, още на същия ден, но малко по - късно ги качват![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
ще кажа само че филмът няма нищо общо със Здрач. . . . има някои общи неща но в никакв случай не е направен по подобие на Здрач . . . много як филм
`only God can judge me!
ее стига с тоя Здрач де...
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Помня, че пилотния епизод на 1ви сезон беше в замунда със субтитри още в 10:00 в петък. Предполагам, че kiddo (тази, която превежда субтитрите) и този път ще се позабърза за 1ви епизод. Иначе наистина е имало дни, в които са се бавели 1-2 дни с превода.Първоначално написано от xWandereRx
Ето как изглежда обложката на телевизионния саундтрак към сезон 1
А това е списъкът на официалния саундтрак към ДВД изданието на "Дневниците на вампира - сезон 1":
1. Stefan’s Theme – Mike Suby
2. Running Up That Hill – Placebo
3. Currency of Love – Silversun Pickups
4. Hammock – Howls
5. Sleep Alone (909s in the DarkTimes Mix) – Bat for Lashes
6. Bloodstream (Vampire Diaries Remix) – Stateless
7. We Radiate – Goldfrapp
8. Obsession – Sky Ferreira
9. Head Over Heels – Digital Daggers
10. Down – Jason Walker
11. Beauty of the Dark – Mads Langer
12. Cut – Plumb
13. All You Wanted – Sounds Under Radio featuring Alison Sudol of A Fine Frenzy
14. The Fellowship – Smashing Pumpkins
15. On Melancholy Hill (Feed Me Remix) – Gorillaz
16. 1864 – Mike Suby
Не съм сигурна дали тази информация я има тук, но не ми се преглеждаха всички страници. Съжалявам, ако се повтаря.
Катрин и Деймън много ме кефят, лошото е, че той има истински чувства към нея, а тя го разиграва (от векове). Стефан беше много един такъв... добричък, сега май ще си покаже природата и може да започне да ми харесва.
![]()
Един от любимите ми сериали!Обужавам гоо! Ааа Деймън е толковаа HOT!![]()
Хора,хора,хораааа!Нямам търпение.![]()
Аз мислех да намеря някъде да гледам CW онлайн..ама заради часовата разлика ще трябва да ставам по нощите,което не е много препоръчително,така че мисля да си изчакам до утре.Със субтитри,без-I DON'T CARE!Само ми дайте да си гледам Деймънчо и друго не ми трябва!![]()
+ това-вижтееее.Пуснаха уебклип:
http://www.youtube.com/watch?v=UkuP3...layer_embedded
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пропуснах нещо много важно![]()
Значиии..
на 11 септември ще има СУПЕР БРАВО,където Иън ще е на корицата,ще има мегаплакат на Иън,Нина и Пол,картичка с афтографите и на тримата и лепенки на сериала и на Нина.![]()
![]()
Ето вижте: http://bravo.bg/
А дочух,че в следващия брой на Хай Клуб също ще има плакат.Вярно ли е?Някой купувал ли си го е днес,за да потвърди?
Мога да кажа само, че сериала е невериятен и успя да грабне цялото ми внимание !
Досега четох коментарите в началото на темата и незнам какво всички са се вманиачили в това, че Дневниците на вампира е същия като Здрач-всъщност нямат нищо общо .. самата история и развитието на сериала го показва.Това, че някои хора са гледали само част от него и са решили, че е подобие на Здрач и не си струва да се гледа много са сгрешили и много са пропуснали като не са го гледали!
Colouring, що се отнася до Хай клуб в следващия брой наистина ще има плакат на нашите любимци : ))
![]()
![]()
\
/
няма спор, Иънчо много радва, даже това е една от причините, поради които се зарибих по сериала
ААУУ,супер!Ако не ставам прекалено нахална,може ли някой да пусне коя е снимката,която ще използват..![]()
http://www.youtube.com/watch?v=uFcxs...layer_embedded промо за 2ри епизод![]()
![]()
Хора,теглите ли,какво става?
Ето: http://zamunda.net/details.php?id=233779&hit=1
Още е топличък..
Аз вече го гледах!ЕГАТИ ВЕЛИКИЯ ЕПИЗОД!![]()
Супер гадно ми стана за Деймън.Първо Катрин каза,че никога не го е обичала,после Елена го отряза..обаче не трябваше да прави това на Джеръми.Сега Елена ще му е много ядосана.Аз мисля,че в края на епизода осъзна какво е направил,ама.. вече беше късно.Всъщност,имам теория,че може би е видял пръстена на пръста на Джеръми преди това и е знаел,че няма да умре.Всъщност,както и да е.. ще видим по-нататък.
Катрин супер много ме кефи!![]()
Тоя чичо на Тайлър ми изглежда леко съмнителен.Не ми харесва.
Нааааай-любимия момент ми беше,когато Деймън обесняваше,че е целунал Елена(Катрин,всъщност) и Стефан като го попита 'Какво имаш предвид' и обяснението после..![]()
![]()
![]()
Деймън си е Деймън,бе!
Оххххххххххх..нямам търпение за следващия епизод!Определено чакането цяло лято си е струвало.
Хайде,теглете,няма да съжелявате!![]()
СПОЙЛЕР!
Аз си мислех че Каролайн се е превърнала още когато Деймън и е дал кръвта, и после Бони и Елена ще са му много ядосани, а то какво се оказа. Сега Катрин ще си тръгне ли, ще продължи ли да ги разиграва.. Иначе е супер яка Нина, много и отива да играе манипулативна кучка![]()
В момента тегля епизода!Нямам търпение! Аз ще го гледам с една приятелка по-късно, но вчера изгледах вече промо клипчето за първи епизод. И аз знам за СуперБРАВО и ще си го взема. А иначе плаката на Иън, Пол и Нина е от Teen Choice Awards 2010.
![]()