- Форум
 - По малко от всичко
 - Музика и ТВ
 - Вампирски дневници (сериал) :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ku9VY8UwUzI[/youtube]
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Обаче Каролайн започна адски много да дразни ..![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
^ мда... с нейната двойна игра ...
обаче с тея видеота за петия епизод зе запалих още повеченямам търпение да дойде петък ... /и не само заради епизода/
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
И мен ме издразни нейната постъпка,но беше неизбежно.Катрин нямаше да се поколебае да я убие за втори път..или пък да направи нещо на Мат.Постъпи с Елена така само заради това.Колкото и да е дразнеща понякога,Каролайн обича приятелките си по собствен начин,така че никак не й е лесно да направи такова лошо нещо.Не е в нея вината..
Айде къде сте, гледайте серията, която е УАУУУУУУУУУУ и да кометираме![]()
О,аз я изгледах още рано сутринта.![]()
СПОЙЛЕР:
Мнооооого интересен епизод.Направо седях на нокти,когато шерифката разбра за Деймън и Стефан и когато ги простреля.Супер добър момент се получи и когато Каролайн се разкри(когато се метна на оня полицай ;д).Но ми стана жал.Майка й направо се отрече от нея...![]()
Деймън отново показа добротата,която се крие в него.Лиз наистина му е приятелка,той я приема за такава,нищо,че е един от най-големите й врагове-вампирите.Хареса ми и че Елена успя да види тази човечност.. и това,което му каза прозвуча нещо като втори шанс,нещо като прошка.Нямам търпение вече..искам да ги видя заедно!!!
Обаче има и една много лоша новина-другата седмица няма да има епизод!![]()
![]()
![]()
![]()
как няма да има епизод?!?!?!?! че аз едва дочаквам да дойде тоя петък да си пусна сериалчето и сега...![]()
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
моляяяяяя.... защо????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
Емиии и аз това се питам и рових допреди малко и нищо не разбрах. Правят си почивка просто и тва е!Първоначално написано от Eclipse22
Оставете Елена и Деймън, ясно беше че ще му прости. ЗНАЕХ СИ че Катрин е тук за камъка! Въпроса е какво ще прави с него.А наща Нина вече може да се похвали че се е целувала с почти всеки готин пич в сериала!
![]()
добър епизод![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Епизодът беше интересен, но ме притеснява, че почва да става новия Здрач за кифли...
Много силен епизод.
Audio ergo sum
+1Първоначално написано от WaterLilly
Много е готино сериалчето обаче и на мен ми се струва, че започва да става помия... С тия върколациНе знам де, не съм чела книгите - може би там си ги има като част от сюжета, но все пак става прекалено еднакво и блудкаво...
Иначе новият епизод беше добър
П.П. Наистина ли си дават почивка?Мразя ги заради тия почивки!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
МАЛЪК СПОЙЛЕР!
Може да се каже, че епизодът ми хареса, но няма да преувеличавам. Много се издразних на взаимоотношенията между Катрин и Мейсън. Не ми харесват изобщо като двойка.
Според мен скоро Тайлър ще отключи проклятието и ще стане върколак.
Майката на Каролайн най-вероятно ще се сдобри с нея, поне така четох в един спойлер за 6 епизод.
Друго няма какво да кажа, освен, че Стефан и Елена пак са ми противни.
Аз пък не искам Стефан и Елена да се разделят, добре са си двамата![]()
Audio ergo sum
+ 2Първоначално написано от MissDeadly
![]()
е то още в пети се разбира, нали ще чакат организма и да се очисти от оная билка и Деймън ще я накара да забрави, спомням си, че имаше нещо таковаПървоначално написано от Reall
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Мен пък ме радвам Катрин и Мейсън! :P
Спойлерче:
Но пък самият Мейсън ме разочарова - мислех, че наистина е отишъл заради семейството, а то е за да вземе камъка за Катрин.Пък и се оказа по-глупав, отколкото си мислих. Пък най-гадното нещо, което чух е, че ще гледаме следващия епизод чааааааак на 22!
![]()
![]()
![]()
![]()
В траур съм!![]()
И аз чух нещо подобно, но не знам дали е истина .. :SПървоначално написано от stelkastel
Всяко лято има своята история . . . < 3
Season 2, Episode 6: Plan B
Original Air Date—21 October 2010
Мдааа.
Audio ergo sum
5 пъти ви написах че е истина, в сайта телевизия CW има датите на които излизат новите епизоди. Сценаристката Джули Плек написа в Туитър, че им трябва малко време да дозаснемат сериите преди Коледната ваканция, затова ще проспунат един четвъртък. Не виждам защо му е на някой да пуска лъжи че няма да има епизод.
Епизодът беше страхотен! Любимата ми сцена е когато Лиз вижда, че подивялата вампирка, която нападна двамата полицаи, е дъщеря й.![]()