- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Вампирски дневници (сериал) :)
http://zamunda.net/details.php?id=164580&hit=1
http://zamunda.net/details.php?id=188212&hit=1
Втори сезон обаче е много по-добър,в първи има повече секс сцени![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Мерси, като се върна ще го проверя...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
имам въпрос към осведомените: ще стане ли изобщо нещо между Елена и Деймън ?![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Ми дай го сайта с книгите,по-лесно е на бг отколкото на английски![]()
ама готино си е сериалчето.Koi ви допадат повече:Деймиън,Елена,Стефа ,Джери i t.n....?
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
мисля че ги имаше качени в замунда вс книгиии!Първоначално написано от Addicted2Chocolate
![]()
Bitch! >.<![]()
Много добър сериал. Само дето е много различен от книгата. По-скоро трябва да кажа книгите. От тях иначе е издадена само една и в следващите 5 най-много 6 месеца ще излезнат първите 4 части на бг.
Имам въпрос...днес и вчера гледах в замунда за 7-я епизод,но такъв нямаше...да не би да свърши вече 1-я сезон???![]()
П.П. Ако ви харесва филма,не четете книгите!
And eternity in an hour.
четох че 7мия епизод излиза на 31 октомври, тоест хелуин и самия епизод е за хелуин. Ще е яко ако още тогава го качат но се съмнявам.
Иначе ме кефи сериалчето, има някои неща, които са ми малко смешни, ама то и в Здрач има такива. Актиорите са готини, Нина е мн сладка, Джереми и Стефан ме кефят, Деймиън не ми хар, определено не е мой тип. Не знам дали сте обърнали внимание, ама във 2ри епизод Деймиън четеше Здрачи обсъждаше с Каролайн, тя нещо го питаше защо той не свети на слънце
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ех мамка му какво съм се вманиачила и аз с тез вампирии понеже някой беше споменал че не знаем за Брам Стокър именно от Дракула започна всичко
след това Здрач и сега Дневниците
Сериалчето е хубаво определено и очаквам да излезе 7мата серия
а сега почвам с фен преводи на 2рата книга докато излезе книгата
![]()
Хора, много я занемарихме тая темаАйде споделяйте впечатления: Кой ви е любимият герой? Ще се съберат ли пак Стефан и Елена? Ей такива работи
Да се поддържаме феновете
![]()
За сега единственият епизод,който ми беше адски интересен е 9...дано всеки следващ е по-добър от този
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Интересен е сериалът. Общо взето се вписват тези вампири повече в представата ми за вампир.Но иначе е добър, поне за сега, 9ти епизод наистина беше най-интересният... може би.
![]()
I do what I want, I do what I please
There ain’t a soul who will stop me
I take what I want, get whatever I need
There ain’t a soul who will stop me
Честно...новата ми занимавка,много се вманиячих във всичко вампирско напоследък!Дразнят ме само разликите м/у книгите и сериала,ама предпочитам сериала (да не повярва човек!!!!!
) Лекси ми хареса най-много,но иначе фаворити са Бони,Стефанаки и Елена.
And eternity in an hour.
Много ми харесва сериалътНе прилича много на "здрач" . И според мен е доста по-интересен от него .
Готино сериалче..
Бях пияна, когато си написах ника.
Хора, следващият епизод ще излезе чааааак на 14 януари...какво ще правим близо 2 месеца не знам
![]()
And eternity in an hour.
мн хубав сериал :]
какво? свърши ли вече 1ви сезон?![]()
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
btw от 14 декември (понеделник) до петъка същата седмица всеки ден ще има по 1 нов епизод ;p супер се радвааам!! най сетне ще се гледа без да забравя какво съм гледала преди това![]()
![]()