- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Вампирски дневници (сериал) :)
Катрин няма да умреее?!? Е какво по-хубаво от това, винаги съм си мислила, че накрая на 2 сезон, след като излезе от гробницата, ще я убият, а това изобщо не ми харесва.Първоначално написано от mokka
![]()
ex7azy и аз съм съгласна с теб. И аз искам Роуз мъртва!![]()
Много ще е тъпо ако Деймън умреПървоначално написано от soshy97
Пък и не ми се вярва Елена и Стефан да скъсат.Та те толкова много се обичат
Охх направо нямам търпение вече да дойде утрее ;ДДД
@soshy97, ти май редовно се напушваш, а![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
![]()
![]()
![]()
Еми не но просто така чух и аз се надявам да не е така .
Първоначално и аз не повярвах но ако искате ето ви линк ...
http://www.youtube.com/watch?v=u9qpZ...eature=related
в интервалът между:
33-та и 50 секунда го обсъждат.
Но трябва да разбирате английски малко.
Ian says:
''Damon dies''
Nina says:
''Elena killed him''
'And..Stefan finds a new girlfriend''
според мене просто се шегуват..Първоначално написано от soshy97
виж физиономията на нина![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ами не ми е хрумвало но и защо да си го мисля .
всъщност възможно е да е шега но какъв е смисъла в ттова да лъжат на екрана.![]()
Да се надяваме че Деймън няма да умре и Стефан ще си остане с Елена .
![]()
Малее на клипчето Деймън е много зле с тази брадаСории ако има фенове.Попринцип и аз го харесвам,но в сериала е 100 пъти по-готин (:
Да нали ужасен е ! Като някакъв 10000000 годишен вампир само дето не е побелял![]()
![]()
Трябваше да го обръснат малко но нищо пак си е готин![]()
и азПървоначално написано от ex7azy
муахаххахаха
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
soshy97 годинките си казват думата,не е от т'ва,че си много тъпа а си все още много малка и доста нещица ти обягват![]()
Това е интервю от края на ПЪРВИ сезон, където говорят какво става на финала на ПЪРВИ сезон, и се хилят и двамата като зелки. Как може да ви хрумне че е истина? Тооооооооолкова много си личи че се ебават, че не е истина.Първоначално написано от soshy97
КЛАУС
![]()
И защо такаПървоначално написано от UNITED2
![]()
Знаеш ли колко ме интересува мнението ти .
И защо да съм тъпа и какво общо имат ''годинките ми ''
И добре какво толко като съм си помислила че може да е истина голяма работа просто го споделих тук защо ме нападате така.
Какво пречи ? Щом като не вярвате недейте ! 100пъти казах че ми се иска това да не е истина вие пак ми се заяждате.каква е тази злоба ???
Аз ти обяснявам най-човечно откога е интервюто, за какво иде реч, и по каква причина не е вярно.Първоначално написано от soshy97
Не ставаше въпрос за теб .Знам тоест не знам но предполагам че ако не съм те провокирала нямаше да ми се зъбиш .
И знам че без причина не би го направила .
Говорех за другия по-горе |(
Няма значение,важно е,че няма как подобно нещо да се случи.Точка.. само глупави спорове предизвикваме.
Леле,това ли ще е Клаус?Представях си го..различен.Ама ще го издокарат за сериала,де,това е ясно.Надявам се да си изпълни ролята добре.
Говориш абсолютни простотии..Първоначално написано от soshy97
Здрач имал много общо с вампирите
После твърдиш,че ще се случи нещо с което актьорите се шегуват,което е абсурдно
Казваш,че не те интересува мнението ми а после,се засягаш щот "те нападам" а няма такова нещо !
Просто не схващаш нещата![]()
Не ми се спори,утре е големият ден а в други ден още по големият така че..![]()
Изгледах първи сезон, после ще ви се включа в тематаПървоначално написано от UNITED2
![]()
Първоначално написано от UNITED2
Еми да има общо. Но има и много разлики .
Например двама се влюбват в едно момиче. А тя се влюбва само в единия
След това другия в случая Деймън почва да и се обяснява в любов и и казва '' знам че има нещо между нас и ти го знаеш но те е страх да си го признаеш'' абсолютно същото което Джейк казва на Бела. Може в Здрач да няма двама братя и в дневниците да не блестят вампирите но летят по един и същи начин движат се така. И под много общо имах това предвид не че филмите са абсолютно едни и същи. Най-важното е че сюжетите са различни.
Пък и плюс това кой ти дава право да ми казваш че съм тъпа.
Айде представи си че тва е истина и се случи във филма .
И КОЛКО ПЪТИ ЗА БОГА ДА КАЗВАМ ЧЕ ПРИЕМАМ ФАКТА ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА Е ИЗМИСЛИЦА !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СПОРИМ ЗА НЕЩО КОЕТО ВЕЧЕ Е РЕШЕНО ??!!!!!!!!![]()
Първоначално написано от UNITED2
Еми да има общо. Но има и много разлики .
Например двама се влюбват в едно момиче. А тя се влюбва само в единия
След това другия в случая Деймън почва да и се обяснява в любов и и казва '' знам че има нещо между нас и ти го знаеш но те е страх да си го признаеш'' абсолютно същото което Джейк казва на Бела. Може в Здрач да няма двама братя и в дневниците да не блестят вампирите но летят по един и същи начин движат се така. И под много общо имах това предвид не че филмите са абсолютно едни и същи. Най-важното е че сюжетите са различни.
Пък и плюс това кой ти дава право да ми казваш че съм тъпа.
Айде представи си че тва е истина и се случи във филма .
И КОЛКО ПЪТИ ЗА БОГА ДА КАЗВАМ ЧЕ ПРИЕМАМ ФАКТА ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА Е ИЗМИСЛИЦА !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СПОРИМ ЗА НЕЩО КОЕТО ВЕЧЕ Е РЕШЕНО ??!!!!!!!!![]()
Абе,хора..защо продължавате с глупавите караници-кой прав,кой крив-няма значение.ДНЕС ИЗЛИЗА ЕПИЗООООД!![]()
Тегли ми се.. ще го гледам с английски субтитри,никога не мога да дочакам българските.
'Айде,приятно ви гледане.![]()
Оххх...аз го изтеглих, ама трябва да чакам до 2ч., докато дойде една фр да го гледаме заедно.....не мога да издържа дотогава !!!! Ще го изгледам тайно и после ще се правя на озадачена и изплашена![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.