- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Вампирски дневници (сериал) :)
Много ми е смешно това мешане на имената, с което образувате името на отбора![]()
Audio ergo sum
Е, за всеки случай не съм го измислила аз![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ухх Пол ми е мн ... противен ;D от самото начало на сериала никога не съм го харесвала (физически)![]()
Като гледам само аз и BlackEyedPeas сме за team StElena![]()
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Първоначално написано от fanpire
![]()
![]()
В даскало си имам цяла армия от момичета, които сме за тийм Stefan, ама водим и голяма война с една моя фр. Викам й "Като нищо някой ден ще вземем да се избием за тези тиймове"![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
То вярно, с тези тиймове голяма война, голямо нещо. В страницата във Фейса и ужас и безумие по някой път![]()
Поздрав за Стелена
![]()
Оф, моля ви, не почвайте като Здрач феновете да се делите на отбори, па после да се биете кой е по-добър.![]()
Колкото да спориме и да се биеме - Деймън си е по - добрия!Първоначално написано от WaterLilly
![]()
Can't get you outta my mind ♡
Е, то тая война си беше между мен и онова момиче.
♥ 2PAC ♥
Дааа!!! Иначе поздрава от mokka е невероятен! ДЕЛЕНА!Първоначално написано от ex7azy
![]()
Деймън е много по як обаче аз съм за Team Stelena.. нз защо.... просто Стефан и елена си отиват повече.
Деймън си върви с Катрин
Soshy тоя път те подкрепям !
![]()
Не напълно но все пак...![]()
Стефан напоследък нещо го игнорират,и по добре..
Искам си Катрин обратно,властна и злобнаДано я видим скоро !
Само аз ли мисля,че на Роуз и отива мноого повече с дълга коса,както беше в съня си? ;дд
Дам крайно време е да дадат и Катрин,малко да разведри обстановката.Само дето няма как да се измъкне от гробницата.![]()
П.П.Остават само 3 дена [вече почти 2] до новото епизодче![]()
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Естествено,че моментите с Катрин са наистина интересни,но става страшно трудно самото заснемане,защото Нина има доста работа при тези епизоди.Надявам се да я видим скоро.![]()
Да, наистина Нина е доста прецакана, през няколко часа (Колкото отнема заснемането) трябва да си променя косата.![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
А тя казва, че не и се случва да играе в един ден Елена и Катрин, точно заради косата, че докато я оправят всички трябва нея да чакатПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
Е, нали и без това сега като Катрин е в гробницата е с права коса, така че си спествяват къдренето/изправянето!
П.С. Обииичам косата на Нина!Искам нейния цвят, форма, дължина!Уникална е!![]()
прецакана ?!?!Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
целува се с половината от пичовете във филма, изобщо не е прецакана![]()
![]()
иначе и аз съм за Стефан и Елена, предпочитам Деймън да е сам и влюбен в Елена![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
\Първоначално написано от xWandereRx
/
Аз предпочитам да е с мен!Първоначално написано от xWandereRx
![]()
Can't get you outta my mind ♡
Първоначално написано от UNITED2
Радвам се че поне сега сме на едно мнение ...
ДЕЙМЪН СИ ВЪРВИ ПОВЕЧЕ С КАТРИН..
Аз лично не разбирам като казвате,че Деймън си върви повече с Катрин.В какъв смисъл?Да,тя е кучка,прави каквото си иска,не я интересува никой и нищо,Деймън също беше такъв.. но сега показва емоции,показва чувства.Деймън е обичал Катрин толкова много години,а не нея изобщо не й е пукало за него.Целият му живот като вампир е бил лъжа.. защото когато най-накрая той се срещна с нея,се оказа,че тя никога не го е обичала.. не знам след това как можете да казвате,че си вървят повече заедно след като му е причинила толкова много.![]()
Подкрепям. Деймън може да е всякакъв, но не е лъжец и използвач, каквато е тя.Първоначално написано от Colouring
Интервю с Нина![]()
Нина Добрев за следващите стъпки на Катрин