- Форум
 - По малко от всичко
 - Музика и ТВ
 - Вампирски дневници (сериал) :)

Има ли информация колко пари им плащат?
Audio ergo sum
Да няма да ходиш да ги убиваш?![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Споко, ще си гледате сериала и занапред![]()
Audio ergo sum
Деймън и Катрин нещо не ми се връзват.. ддз
предпочитам Стефан да е с Катрин![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ето какво намерих от едно списание:,,Иън Сомърхолдър е най-високо платеният актьор в ,,Дневниците на вампира''.За един епизод като Деймън Салваторе прибира 40 000 долара."Първоначално написано от ArrowsOfDeath
И аз съм за Селена. Въпреки че наистина Деймън винаги е прецакания
Тая седмица наистина не я усетих как мина![]()
Иии аз.Първоначално написано от UNITED2
И понеже вече съм втора смяна ще мога да го гледам сутринтаа![]()
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Е, че кой друг да е !?Първоначално написано от Colouring
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Не бих могъл да вирея ако съм втора смянаПървоначално написано от fanpire
Няма да имам време за нищо така...
А как гледате подобен тип сериали сутринта просто не разбирам
Аз го гледам вечер за релакс
![]()
Таа... онова момиче пак се завръща - АЗ ** TEAM ♥DAMON ♥ **![]()
![]()
![]()
.Знам за тийм Деймън и тийм Катрин съм,но някак си бих искала Деймън и Елена да са заедно ...
!!! По забавно става [за мен] ... и ДАНО наистина Кат излезе някак си от гробницата
!! ,,
За мен няма значение кога гледам повечето сериали,но за Дневниците просто не мога да издържа до вечерта!При първа възможност се домъквам до компютъра и го дърпам.Първоначално написано от UNITED2
![]()
Много беше як Новият епизод.
Ама тая Джулс как ме нерви... Просто идеше ми да я хвана за гушата през монитора и да я обеся някъде...Дано умре и тя по-скоро че,,,,
Емии да знам много е прецакано сега да съм втора смяна ама няма начин.И аз като Colouring не мога да издържа до вечерта и ако не го гледам сутрин,в училище целия ден ще се чудя какво ще стане в сериала.Първоначално написано от UNITED2
![]()
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
СПОЙЛЕР:
О,сцената с Деймън във ваната беше...![]()
![]()
На Джон не му имам доверие.Особено след тая сцена накрая.
Стана ми гадно за Мат.Жалко,че нещата напоследък не могат да се получат между него и Kаролайн.
И всъшност е вярно това,което каза Деймън,че Елена понякога доста се възползва от чувствата му.Разбирам,че не искаше да нарани Тайлър ,но все пак.![]()
Коментирам епизода надълго и нашироко, не четете ако не искате да знаете какво става...
СПОЙЛЕР!!!
Чичо Джон: Знаех си аз, че не му е чиста работата. Ще им помогне явно за Илайджа, но ще им направи беля с Катерина. Не знам само от какъв зор и помага, след като тя едва не го уби.
Бони и Джерами: Нещо пропускам ли? Тези двамата последния път не се целунаха, тя избяга. Сега се виждат и лицата им грейват, едни прегръдки едно чудо..
Тайлър: Осъзна се той, ама е късно, надали Кер ще му прости скоро. И май издъни работата като им каза на глутницата за Лунния камък.
Кер: Страхотна игра на Кандис Акола, много ми беше жал за нея. Идеше ми аз да го убия тоя Брейди.
Стефан: Мноооооого готин! Много ми хареса в тоя епизод!!!! Как се оправи с Тайлър, как ги хващаше тия хвърчащи колове. И най-накрая това дето го направи за Кер беше много мило.
Деймън: Хммм, мокрите (буквално) сцени ме оставиха с отворена уста.. Радвам се, че стария Деймън се завърна. Пак имаше малко емоционални изблици и изливане на душа. но то е заради Елена, и като говорим за нея...
Елена: ХИТРА Е!!! Знае, че Деймън за нея би направил всичко, затова така умело се възползва от влиянието си. И той го усети де. Хареса ми, че Джон каквото и да говори, е достатъчно умна и не му се доверява. Дано продължи така и занапред.
Ако нашите вампири не успеят да изгонят върколаците, то Древните със сигурност ще ги разгонят. Дотогава обаче ще има още сблъсъци...
Този епизод беше хипер готинСпоред мен Елена е много по-хубава с вързана коса.
![]()
Оооо, страхотен епизод.Още го няма обаче промото за следващия.. Сцените с Деймън.. <3 Не знам, обаче Стефан почва да ми харесва повече, преди ми беше някакъв безразличен. Обаче аз не разбрах кои всъщност са родителите на Елена? Ей тези Мирнада и Грейсън, които Джон спомена, са истинските родители на Елена, тоест той не е баща и , или това са тези, които я отгледаха и загинаха .. малко се обърках тука.
И Джеръми и Бони да не са заедно?? Като се видяха веднага тръгнаха да се прегръщат, а доколкото си спомням нищо не беше ставало между тях преди.
![]()
fanpire, Нина всякак е хубава. Има срахооотна коса. а на мен най-много ми харесва накъдрена, както е когато играе Катрин обикновено. А миглите и са изкуствени, нали?![]()
Промото: http://www.youtube.com/watch?v=GM__0...layer_embedded Те излизат веднага след като свърши епизода, разширеното трябва да излезе по-късно днес.Първоначално написано от MissNothing
Миранда и Грейсън са осиновителите на Елена. Грейсън е брат на Джон, той я е осиновил след като Изабел я е родила и оставила.
Миии аз мисля, че са и истински миглите, имаше едни фотосесии за Seventeen, където е снимана доста отблизо и пак са си същите![]()
Охххх.. тая Джулс много ме дразни! Каролайн и Тайлър можеше да са си заедно, а сега като му наговори тези неща и... ужас !
![]()
![]()
А.. по въпроса кой с кого повече си отивааа.. амии.. според мен Деймън и Елена са супер сладки заедно, защото вижте как Деймън се променя когато е около Елена, те се допълват. Тя е винаги загрижена за него и споделя болката му .. Той просто има нужда от ЛЮБОВЕлена е тази която може да му я даде. Доколкото Стефан ами .. той си отива с Катрин. Тя го обича истински това си личи, а й неведнъж го е казвала..
Междувременно, самата Нина Добрев разкри във Facebook профила си, че има връзка с колегата си от "Дневниците на вампира" - Йън Съмърхолдър (Ian Somerhalder), изпълняващ ролята на Деймън. Актрисата публикува снимка, на която двамата определено не крият чувствата си един към друг.
ЙЙЕЕЕ!!![]()
![]()
He doesn`t want to feel,
he wants to be hated.
It`s just easier that way.
He got his wish. (DELENA FOREVER<3)
Първо-не мисля,че трябва да се вярва на думите на Катрин.Дори и да казва,че обича Стефан кой знае дали наистина е така?
Второ-къде пък я видя тая снимка,kъдето си показвали чувствата..?Не вярвам да съм я пропуснала.
![]()
ммноооггооо як епизод
жал ми стана за Каролайн и по едно време за Джон![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
УНИКАЛЕЕЕЕЕН ЕПИЗЗОД!!!!!!!!!!
ОБИЧАММ ИЪН!!!(само толкова мога да кажа за него)
Браво на тоя магьосника, спаси положението..![]()
Каролайн е страхотна много ми харесва!
Тайлър е като някво детенце, не може да прецени
сам какво да прави..
Стефан е супер як, винаги помага!!
Джон вече почна да ми харесва ама изглежда
Изабел крои някви планове..
Иии естествено накрая беше много интересно.
Мислех, че ще споменат нещо за връзката на Катрин
с Изабел ама не.. и все пак изглежда ще я освободят
и ще стане мноого интересно!
Джулс и тия тъпи вълци ще взема аз да ги убия
много са зле.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Аха, разрах го вече.Първоначално написано от mokka
![]()
Ааа ако миглите и не са изкуствени са баси яките значи.![]()
Damon19, това пък откъде го намери? И ква е тая снимка? В старниците им в уикипедията също пише, че са заедно, ама кой знае.. НО са супер сладки двамата.
Тая Джулс и мене много ме дразни, всичко прецака. Искам обаче да се съюзи нещо с Катрин и да правят мръсно да другите. То е ясно, така или иначе, че ще я победят по някое време ..