- Форум
 - По малко от всичко
 - Музика и ТВ
 - Вампирски дневници (сериал) :)

Аааа уникален епизод.![]()
СПОЙЛЕР:
Много исках Лука и Джонас да умрат и се радвам, че ги убиха.Супер гадно ми стана за Деймън като Катрин му каза, че е избрала да спаси Стефан, но се изкефих на онази сцена, в която и казваше да отиде в друга спалня. Същи Бони и Джеръми са ми много сладки заедно, и се чудя кво ще стане между Мат и Карълай. Той сега обвинява нея за смъртта на Вики май... А Джена нали не знае, че Изабел е майката на Елена?
Не знаеше, но сега разбра..
Мат много лошо се отнесе с Карълайн, много ми стана гадно..
Тя дори не беше вампир когато Вики умря.. не разбирам защо не му го каза.. не, че той и даде шанс да обясни ..
Иначе Джеръми и Бони са наистина много сладки..
Как не знае, че Изабел е майка на Елена, нали тя и помогна да разбере?! Показа и снимка на Изабел, после беше издирила приятелката и. После показа същата снимка на Аларик и тогава той разбра, че преди да се оженят тя е имала дете - Елена. Интересното е обаче, че той пред Джена твърди, че жена му е мъртва. Сега ще стане голяма какафония..
Аууу епизода беше сууупееерррр![]()
Само не знам как ще дочакам до Април за следващияМного време е това!
Катрин
Катрин
Катрин
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
аааа нененене не могааа![]()
уууууууниикален епизод![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Забравила съм, вече явно ми се объркват филмите, които гледам.Първоначално написано от mokka
Обаче значи тя знае, че Изабел е майка на Елена, ама знае ли, че същата тя е била и съпругата на Аларик.. А не знае, че е жива? (то това е ясно де). Ох, наистина нищо не помня вече.
И двете неща ги знае. Изабел е от някакво градче, съседно на Мистик Фолс, и тя сметна 2 и 2, и се сети че жената на Аларик също е от близко. Тогава вече беше разбрала, коя е майката на Елена и с нейната снимка отиде при Аларик. Та се разбра. Обаче си мисли, че е умряла и трупа и не е намерен, сега ще видим какво ше правят![]()
Доволна съм. ^_^ От известно време не ми беше толкова интересно, но ме върнаха към сериала с тоя епизод. Всичката нужна драма я имаше. XD
Да, определено и на мене много ми хареса.
Сега докато излезе следващата серияяяя.....![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Спойлер:
Охх нямам думи направо,невероятна серия.Много ми хареса как Мат се качи на сцената и целуна Карълайн.Много сладки бяха в епизода,само дето накрая ми стана малко гадно,че той се държа така с нея.
Когато Джонас заби счупената чаша в Мат,така искрещях,че сигурно и съседите са ме чули,а мама се уплаши.Мислех,че Карълайн ще го превърне във вампир и се зарадвах,че няма да има тайни между тях ама явно съм сгрешила.
Когато Лука отиде при Илайджа и заби кол в Катрин си мислех,че ще успее да съживи Илайджа,ама добре стана,че Деймън спаси положението.
Не мислех,че Лука ще умре и ми стана много кофти за него.
Когато Катрин каза на Деймън,че е знаела,че Деймън ще умре ако убие Илайджа и когато му каза,че е предпочела да спаси Стефан ми стана много гадно.
Бони и Джеръми са много сладки.Стана добре,че Елена прие тяхната връзка толкова добре.
Края на епизода ме разби.Не очаквах,че в последния момент ще се появи Изабел.Стана доста напечено с нейното появяване.Първо защото тя ще се съюзи с Джон.Те искат Стефан и Деймън мъртви и могат да го постигнат.Все пак Изабел знае много за вампирите а пък Джон си възвърна пръстена.И второ защото Аларик ще има много да се обеснява пред Джена.
Малко дълго стана...![]()
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Знам,че аз съм си виновен но вече знам какво ще се случи в целия епизод![]()
![]()
^ Затова преди да изгледам нов епизод не влизам в сайта,за да не ме човърка от вътре и да не влизам във темата.Приятно гледане![]()
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
WWWWWOOOOOOOOOWWWWWWW за мен това определено беше най - добрия епизод до сега
Изабел се върнааааа ухууу![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Eпизода беше велик !!!
Страшно ми хареса...
Катрин ми пълни душата т'ва момиче,к'ви погледи прави к'во чудо![]()
Страхотна е,как умее да се прави на Елена![]()
Кофти за Деймън,след като разбра,че Катрин е знаела,че ще умре и въпреки това не му е казала даже не искаше и да я такова..![]()
А той горкия почти цял сезон се опитваше да намери начин да я извади от гробницата..
Вики ми беше любимка в първи сезон,разбирам страданието на Мат но не трябваше да реагира така,все пак това е първата му реакция по нататък със сигурност ще се успокои и ще приеме нещата такива каквито са
Много се искефих накрая,когато Изабел се върна.
Но като се сетя,че ще трябва да чакаме до 7-ми април и кефа ми се испарява,направо ме боли душата![]()
![]()
![]()
Не знам колко от вас са фенове на The Hillywood Show, но лично аз много им се кефя. Ето я и пародията за "Дневниците на вампира", песента е точно за тях!Никой не ми прилича на героите, освен Катрин с маската. Вие какво мислите? Все пак това е направено за забавление, аз не го приемам като обида за поредицата, надявам се никой от вас да няма такива "мисли".
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=2aidh...layer_embedded
![]()
![]()
![]()
![]()
Наистина Катрин си прилича с маската
Абе много е смешно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е,няма значение,че не си прличат.
Важното е,че е забавно.![]()
пародията е жестока![]()
![]()
а за епизода.. хареса ми ;д
мисля си, че ще включат и джена в 'групичката' ..
какво ли ще стане с Мат и Каралайн? пф.. толкова бяха сладки..
тоя тъпия магьосник/вещер провали всично ;х
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Аз пък си мислех, че Карълайн ще накара Мат да забрави какво е станало, ама вече се съмнявам, щото го обича много и няма да иска да го лъже повече явно..
Новото промо го има качено в сайта, за щастие няма показано нещо, което да ме държи толкова в напрежение. И все пак със сигурност ще става още по-интересно сега като се върна Изабел, нямам търпение.
Интересното е, че все още няма дълго промо. Обикновено краткото излиза след епизода в четвъртък вечерта, а дългото петък през деня, и в него е голямата интрига. Но не знам какво правят...Първоначално написано от MissNothing