.
Затворена тема
Страница 66 от 78 ПървиПърви ... 165662636465666768697076 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 1939
    Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Много як епизод..

Катрин

Аааа уникален епизод.

СПОЙЛЕР:
    Много исках Лука и Джонас да умрат и се радвам, че ги убиха.Супер гадно ми стана за Деймън като Катрин му каза, че е избрала да спаси Стефан, но се изкефих на онази сцена, в която и казваше да отиде в друга спалня. Същи Бони и Джеръми са ми много сладки заедно, и се чудя кво ще стане между Мат и Карълай. Той сега обвинява нея за смъртта на Вики май... А Джена нали не знае, че Изабел е майката на Елена?

Град
    Милано
    Не знаеше, но сега разбра..
    Мат много лошо се отнесе с Карълайн, много ми стана гадно..
    Тя дори не беше вампир когато Вики умря.. не разбирам защо не му го каза.. не, че той и даде шанс да обясни ..
    Иначе Джеръми и Бони са наистина много сладки..

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Супер епизод беше!

Голям фен Аватара на mokka
    Как не знае, че Изабел е майка на Елена, нали тя и помогна да разбере?! Показа и снимка на Изабел, после беше издирила приятелката и. После показа същата снимка на Аларик и тогава той разбра, че преди да се оженят тя е имала дете - Елена. Интересното е обаче, че той пред Джена твърди, че жена му е мъртва. Сега ще стане голяма какафония..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аууу епизода беше сууупееерррр
    Само не знам как ще дочакам до Април за следващия Много време е това!

Катрин Катрин Катрин
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на iPurple
    аааа нененене не могааа

уууууууниикален епизод
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Цитирай Първоначално написано от mokka
    Как не знае, че Изабел е майка на Елена, нали тя и помогна да разбере?! Показа и снимка на Изабел, после беше издирила приятелката и. После показа същата снимка на Аларик и тогава той разбра, че преди да се оженят тя е имала дете - Елена. Интересното е обаче, че той пред Джена твърди, че жена му е мъртва. Сега ще стане голяма какафония..
    Забравила съм, вече явно ми се объркват филмите, които гледам.
    Обаче значи тя знае, че Изабел е майка на Елена, ама знае ли, че същата тя е била и съпругата на Аларик.. А не знае, че е жива? (то това е ясно де). Ох, наистина нищо не помня вече.

И двете неща ги знае. Изабел е от някакво градче, съседно на Мистик Фолс, и тя сметна 2 и 2, и се сети че жената на Аларик също е от близко. Тогава вече беше разбрала, коя е майката на Елена и с нейната снимка отиде при Аларик. Та се разбра. Обаче си мисли, че е умряла и трупа и не е намерен, сега ще видим какво ше правят

Град
    Милано
    Лелееее, каква бърканица станаааа

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Доволна съм. ^_^ От известно време не ми беше толкова интересно, но ме върнаха към сериала с тоя епизод. Всичката нужна драма я имаше. XD

Голям фен Аватара на ysmivka
    Да, определено и на мене много ми хареса.
    Сега докато излезе следващата серияяяя.....
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Повече от фен Аватара на fanpire
    Спойлер:
    Охх нямам думи направо,невероятна серия.Много ми хареса как Мат се качи на сцената и целуна Карълайн.Много сладки бяха в епизода,само дето накрая ми стана малко гадно,че той се държа така с нея.
    Когато Джонас заби счупената чаша в Мат,така искрещях,че сигурно и съседите са ме чули,а мама се уплаши.Мислех,че Карълайн ще го превърне във вампир и се зарадвах,че няма да има тайни между тях ама явно съм сгрешила.
    Когато Лука отиде при Илайджа и заби кол в Катрин си мислех,че ще успее да съживи Илайджа,ама добре стана,че Деймън спаси положението.
    Не мислех,че Лука ще умре и ми стана много кофти за него.
    Когато Катрин каза на Деймън,че е знаела,че Деймън ще умре ако убие Илайджа и когато му каза,че е предпочела да спаси Стефан ми стана много гадно.
    Бони и Джеръми са много сладки.Стана добре,че Елена прие тяхната връзка толкова добре.
    Края на епизода ме разби.Не очаквах,че в последния момент ще се появи Изабел.Стана доста напечено с нейното появяване.Първо защото тя ще се съюзи с Джон.Те искат Стефан и Деймън мъртви и могат да го постигнат.Все пак Изабел знае много за вампирите а пък Джон си възвърна пръстена.И второ защото Аларик ще има много да се обеснява пред Джена.

Малко дълго стана...
    There's no such thing as too much Supernatural!
    There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Знам,че аз съм си виновен но вече знам какво ще се случи в целия епизод

Повече от фен Аватара на fanpire
    ^ Затова преди да изгледам нов епизод не влизам в сайта,за да не ме човърка от вътре и да не влизам във темата.Приятно гледане
    There's no such thing as too much Supernatural!
    There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    WWWWWOOOOOOOOOWWWWWWW за мен това определено беше най - добрия епизод до сега
    Изабел се върнааааа ухууу
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Град
    Памплона
    Eпизода беше велик !!!
    Страшно ми хареса...
    Катрин ми пълни душата т'ва момиче,к'ви погледи прави к'во чудо
    Страхотна е,как умее да се прави на Елена
    Кофти за Деймън,след като разбра,че Катрин е знаела,че ще умре и въпреки това не му е казала даже не искаше и да я такова..
    А той горкия почти цял сезон се опитваше да намери начин да я извади от гробницата..
    Вики ми беше любимка в първи сезон,разбирам страданието на Мат но не трябваше да реагира така,все пак това е първата му реакция по нататък със сигурност ще се успокои и ще приеме нещата такива каквито са
    Много се искефих накрая,когато Изабел се върна.
    Но като се сетя,че ще трябва да чакаме до 7-ми април и кефа ми се испарява,направо ме боли душата

Голям фен Аватара на Reall
    Не знам колко от вас са фенове на The Hillywood Show, но лично аз много им се кефя. Ето я и пародията за "Дневниците на вампира", песента е точно за тях! Никой не ми прилича на героите, освен Катрин с маската. Вие какво мислите? Все пак това е направено за забавление, аз не го приемам като обида за поредицата, надявам се никой от вас да няма такива "мисли".
    http://www.youtube.com/watch?v=2aidh...layer_embedded

Град
    Памплона

Наистина Катрин си прилича с маската
    Абе много е смешно

Мега фен Аватара на Colouring
    Е,няма значение,че не си прличат.
    Важното е,че е забавно.

Град
    Милано
    Защо чак до април?

Град
    Памплона
    За да си починем малко

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    пародията е жестока
    а за епизода.. хареса ми ;д
    мисля си, че ще включат и джена в 'групичката' ..
    какво ли ще стане с Мат и Каралайн? пф.. толкова бяха сладки..
    тоя тъпия магьосник/вещер провали всично ;х
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Аз пък си мислех, че Карълайн ще накара Мат да забрави какво е станало, ама вече се съмнявам, щото го обича много и няма да иска да го лъже повече явно..
    Новото промо го има качено в сайта, за щастие няма показано нещо, което да ме държи толкова в напрежение. И все пак със сигурност ще става още по-интересно сега като се върна Изабел, нямам търпение.

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Аз пък си мислех, че Карълайн ще накара Мат да забрави какво е станало, ама вече се съмнявам, щото го обича много и няма да иска да го лъже повече явно..
    Новото промо го има качено в сайта, за щастие няма показано нещо, което да ме държи толкова в напрежение. И все пак със сигурност ще става още по-интересно сега като се върна Изабел, нямам търпение.
    Интересното е, че все още няма дълго промо. Обикновено краткото излиза след епизода в четвъртък вечерта, а дългото петък през деня, и в него е голямата интрига. Но не знам какво правят...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си