- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С каква прическа ще сте на 15-ти ?
Оффф тука си блъскам главата и акъл не ми достига с каква прическа да съм .. трябва хем да е хубава и възможна за направа от мен, майка ми и вероятно 1 моя приятелка хем и да ме издържи цял ден - сутринта училище, след обед кафе, към 18:00 съм на театрално, а после ще съм на купон ... Нямям представа какво да я правя тая моя мършава косица, дълга е ! http://www.impulse.bg/photos/by/8429199/view/15723485 какво ще ми отива ? - ако не знаете кажете поне вашите идеи какви са за вас самитеможе да си харесам нещо, а ако намерите и снимки много ще ви обичам
![]()
П.П.
Гледах в ютуб-а ама нищо не ми допадна![]()
Ако можеш да си я направиш така ще ти е супер.. http://storage3.album.bg/0dc/profile...1_15870465.jpg![]()
съгласна съм ..Първоначално написано от falshiwata
а другия вариант е да я направиш с обем .. ии цялата да я "дигнеш" назад ..дано ме разбра .. ;д
Иначе аз няма да съм с нищо особено .. хах спря отдавна да ме вълнува 15ти ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
леле.. вече и прически ли правите..
аз нищо няма да правя мойта коса.. и без друго няма да ходя на 15-ти![]()
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
No:10 може би http://www.fema-bg.com/index.php?m=1169&lang=1 иначе разгледай има доста![]()
аз лично ще се накъдря с пресата и после мн лак за да ми издържи повече време..![]()
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
Нищо специално, ще я издърпам назад с 1-2 фиби/шнолки и ще пръсна лак, да не щръкне на всички посоки, че на 15 времето ще е влажно и дъждовно(за да може да ни върви по вода)
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
аа да, и на мене ми е мн. инересно
с някаква специална преса/маша ли са?
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
със сватбена...![]()
а стига бе хора каточе ли сте първолаци ...а рокличката каква ще ви е![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
защо ти е прическа бе омг.. аз лично ще си хвана косата с шнола и толкова..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
и аз честно казано мн се чудех, щото косата ми е къдрава и бухнала няква и единствения вариант за различие е да я изправя, ама мн мъки мн нещослед час два става някаква вълниста и гадна
та просто реших да я вържа на небрежна опашка
![]()
ми не съм решила
прическа..![]()
ще направя това,което всеки ден- ще я изправя.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Имам дълга коса и мисля на конска опашка да се хвана и да си обръсна отстрани повечето коса специално за 15 септември!!!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Може би ще я изправя, ако не ме мързи. Ако ме мързи, ще я вържа на кокче.
Предложението за ретро вълните доста ми хареса. И аз ти го препоръчвам.
П.П.: На снимката Андреа изглежда като извънземно. Съвсем сериозно.![]()
Хора не мога да рзабера защо все критикувате. Момичето е решило да се прави прическа и ви иска съвет, а вие само "за кво ми е прическа за 15-ти", " омг вие още ли си правите прически" и т.н. Ми като иска да си прави прически. И аз ще си прая прически - няма да излезна пред цялото даскало както съм се събудила сутринта да им рецитирам и т.н. Плюс това тя няма да ходи само на откриването до колкото разбрах. Просто дайте съвет или изобщо не пишете коментар. Както и да е и аз се чудя каква прическа да си правя. Тъй като съмс две леви ръце предпочитам да отида на фризьор отколкото да се мъча два часа, което означава, че трябва да стана около 5часа, което не ме устройво. Аз мислех да и кажа да ме направи с маша, но косата ми е много тежка и изобщо няма да издържи цял ден ( тъй като трябва да се правя на 14-ти). Ти обаче можеш да си направиш страхотни къдрици ако вечерта си навлажниш косата и я сплетеш на плитки. Цяла вечер остани така и на сутринта само ги разплити. Само трябва косата ти да е много хубаво сресана преди да забочнеш да се плетеш. Дано съм помогнала.
ехее побъркахте се за тоя 15![]()
![]()
те хората по баловете не се праят толкова много е
аа ебаси маняците![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.