Така, мисля, че като цяло реформите са добри и на място, но...има няколко НО.
1. Това със здравословната храна е тъпо, всеки може да отиде до най-близкият магазин за хранителни стоки и да си купи каквото иска.
2. Някой хора са със здравословни проблеми и не играят ФВС, на тях 2 ли ще им се пише в края на годината?
3. По музика и рискуване трябва да имаш талант или поне малко. Аз например не мога да рисувам, дори една права черта не мога да направя. По музика да не говорим. Всички момчета са в пубертет и гласовете им мутират, как очакват от нас да грачим?
Така, а сега за добрите страни.
1. Няма да има повече пикли от всички възрасти, който да не карат физическо с извинение "В цикъл съм". Мен какво ме топли, имам мускулна треска от предишния ден, трябва ли да тичам на 10 градуса температура, а те да си стоят на топличко, без дори да са в спортна екипировка?
2. Музиката и изобразителното всички ги пренебрегват и си мислят, че там може да се слуша музика, да се играе на тела и т.н. Еми сори, няма такива филми, може да отделиш малко от ценното си време да си научиш урока, а не да лъжеш, че наблягаш много на БЕЛ-а и математиката, не е трудно.
3. Сигурен съм, че учителите ще ви влезнат в положението и ще ви пишат високи оценки, въпреки че не можете да рисувате или пеете, само тябва да бъдете усърдни.