- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Един въпрос?
Здравейте!
От малък град съм,10Б клас.
Тук има само 1 училище.
Класът не ми харесва и искам да попитам може ли да се преместя в 10А клас(профилирана паралелка) или не.
Благодаря!
Питай си в училището![]()
ако са изучавали някви специални предмети, най-вероятно ще държиш приравнителни изпити. Но трябва да питаш някой учител или направо директора![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Май не може, поне при нас не става.
Jebem te u usta, jebem te u oko
аз до колкото знам тряа да държиш испити по дадени предмети .. ама зависи от гимназията![]()
в нашето даскало не би могъл.всяко си има различни правила...![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
не може...да си учил повече и да си влязъл в желаната паралелка...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
в нашата гимназия става.. много хора се преместиха така в началото на 8-ми клас..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Какво значение има кой ще стои в стаята до теб докато се опитват да те научат на нещо?! Като не са ти приятни съучениците - не контактувай с тях, на междучасията ходи при другия клас, ама чак да се местиш - много си усложняваш живота![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...