.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 109
    При нас има само в коридорите...
    В стаите няма ,няма и да има...За което съм доволна...
    Като цяло не е лошо,но бях свикнала да си правя каквото искам,да излизам от час,да се разхождам..А сега ни следят много стриктно
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Аз се сещам само, че миналата година яко се ебавах с камерите и евентуално гледащите в момента.
    Слава Богу, че в сегашната ни стая няма... засега.

Супер фен Аватара на zero
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Еми да естествен че съм доволен.
    Някой трябва да се грижи за сигрността.
    Щом е от гледна точка за сигурност съм 100000 % навит да има, но
    при нас е с цел дисциплина и изрядност :@
    Във всяка стая има камери и по коридорите, а извън сградата няма нито 1 камера ! Директора постоянно мрънка и хока даскалите а те си го изкарват на нас и така става една уплескана :@
    Че и не ги изключва за малко тия камери да го еба :@
    Не ме кефи, но кво да напраем ?
    Най-кофтито е, че по време на матури пак ще работят ;(

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Камерите да са проблема.

Подкопават ни свободата.
    Повечето конспиративни теорий в интернет пространството се оказват истина.Започва контрол на масите и глобално следене.Просто в България става малко по-бавно.
    Най-лошото е че нищо не можем да направим.
    Следват микрочипове импланти до няколко години.
    Вече са факт в САЩ и когато навлезат по масово ще го направят задължително и за ЕС.
    Така че трябва да се бяга към Африка,там сигурно ще закъснеят повечко .

Ние май по коридорите имаме... или нямаме? Не съм разучила още. В стаята имаме, ама на никой не му пука, включително и на учителите.

Ние само в тоалетните май нямаме Стаи, коридори.. под наблюдение
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Както преди мен казаха, тези камери могат да записват.И при нас записват.С парите които ни отпуснаха купиха HDD-та с капацитет 8 часово видео.И аз съм влизал в директорската, и съм виждал, че записват.Жалко, че не можах да разбера ИП адреса, сега щях да гледам съучениците си докато аз си стоя вкъщи

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Камерите да са проблема.

Така,така. И без камери,и с камери си остават същото деградирало откъм ценности поколение.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Още ми е мерак да разбера каква е системата.
    Камерите ни в коридора се по казват на сплитнат скрийн на един монитор, щото са малко, за записване несъм сигурен.

Камерите в кабинетите са от тази година и не знам как и къде се следи, като знам предишния сървър какъв беше, искам да видя новия!

Предполагам, че се записва и записите седят някакво време, ако има проблем и са нужни за разрешаването му и след това се изтриват.
    После идват следващите записи и така действието си е циклично.

Град
    Радомир
    в нащо има камери ама те не се гледат непрекъснато а само ако примерно някой счупи прозорец и каже че не го е нещо като доказателство

hottie
    Guest
    Ами като пиете, пушите и се чу*ате в училищата камери ще ви зложат много ясно !

На фона на това, че неможем да излизаме от стаята и да пием вода... Камерите не са толкова фрапиращ проблем.

Просто тази година системата е прецакана до такава степен, че няма как да си Личност, да си различен, да си себе си, без да си понесеш сериозни наказания за "провинението".

hottie
    Guest
    Камерите не са най-добрия вариант. Най-добре като във Франция - нямаш право да излизаш от даскало, а ако липсва учител си пиешеш домашните/учиш. Няма камери, но за сметка на това има хора, които се въртят из двора и тоалетните и наглеждат.

И ние нямаме право да излизаме освен в голямото междучасие, а когато няма учител - идва друг, който замества. И пак урока е преподаден.

hottie
    Guest
    и това е добре. а във франция може да се излиза през обедната със съгласие на родителите. Обче там пък се учи цял ден. От 8/9 до 4/5

hottie
    Guest
    Знам, но биха могли да вземат пример

Проблемът в България е голямата разлика между различните училища. Докато в едните има униформи, камери, не се разрешават грим, лак, обици и прочее, в други такива забрани не са наложени. И в крайна сметка резултатът в дипломата също е различен.

hottie
    Guest
    абсолютно. Също така самата система на оценява според мен не е от най-добрите. Вместо от 2 до 6 според мен е по добре да се направи десетобална система за оценяване или повече. Така поставянето на оценки е по-обективно

Мега фен Аватара на EarthShaker
    БХ за камерите... прайм си магариите и пред тях

Какъв пример точно от французите бе Хоти? Как се палят коли? Или как се прави гражданско неподчинение? Да го духат тъпите франсета, ако бяха толкова добре, нямаше почти всяка година цели квартали да горят, жандармерия и полиция да не могат да укротят развилнелите се тълпи с месеци. Тука поне сме си кротки. Правителството ни eбе и бие, ние си псуваме кротко вкъщи пред ракията, салатата и телевизора и най-много някой да си набие жената.

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Какъв пример точно от французите бе Хоти? Как се палят коли? Или как се прави гражданско неподчинение? Да го духат тъпите франсета, ако бяха толкова добре, нямаше почти всяка година цели квартали да горят, жандармерия и полиция да не могат да укротят развилнелите се тълпи с месеци..
    Това не го правят французите, а негри, араби, цигани и друга измет.
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Стачкуват, защото завеяната френска държава им дава само по 1200 е социални за дрога и алкохол.
    Смърт за низшата измет. Ние сме в земите си и ни е позволено да правим всичко, което пожелаем с низшата човекоподобна твар.
    Смърт и за всички либерални кратуни, които позволиха на същите полухора да тъпчат с гноясалите си нозе божествената земя на Европа.
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Имаме камери- и в коридорите и в стаите ,и отвън в сградата, чуда се как още не са ни сложили и в кенефите
    инече на мен ми е все едно дали да са там ,или не -нито ми пречат,нито са ми полезни
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Какъв пример точно от французите бе Хоти? Как се палят коли? Или как се прави гражданско неподчинение? Да го духат тъпите франсета, ако бяха толкова добре, нямаше почти всяка година цели квартали да горят, жандармерия и полиция да не могат да укротят развилнелите се тълпи с месеци. Тука поне сме си кротки. Правителството ни е** и бие, ние си псуваме кротко вкъщи пред ракията, салатата и телевизора и най-много някой да си набие жената.
    еми то за тва нема да се оправиме... щото там за най-малката дреболия ска4ат на протести,палят държавни институции,правят барикади... а тука какво? к*р...
    видехте кво стана в Гърция,тука кога? некой друг път...
    Ние сме такива овце, че на никой не му пука, че българското училище стана нещо средно межд Биг Брадър и Диарбекир.

Аре да ви видим с оценката за поведение, дрескодите...Аз лично не различавам съучениците си в гръб. Май целта е постигната, а?!

Искам да манифестирам на всеки рожден ден на Бойко пред къщата му в Бояна и да вадя моркови от частната градина на министър Фандъкова през лятната ваканция.

Научихте ли новината за пролетната?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си