- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Камери в училищата
При нас има само в коридорите...
В стаите няма ,няма и да има...За което съм доволна...
Като цяло не е лошо,но бях свикнала да си правя каквото искам,да излизам от час,да се разхождам..А сега ни следят много стриктно![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Аз се сещам само, че миналата година яко се ебавах с камерите и евентуално гледащите в момента.
Слава Богу, че в сегашната ни стая няма... засега.
Щом е от гледна точка за сигурност съм 100000 % навит да има, ноПървоначално написано от w0sh
при нас е с цел дисциплина и изрядност :@
Във всяка стая има камери и по коридорите, а извън сградата няма нито 1 камера ! Директора постоянно мрънка и хока даскалите а те си го изкарват на нас и така става една уплескана :@
Че и не ги изключва за малко тия камери да го еба :@
Не ме кефи, но кво да напраем ?
Най-кофтито е, че по време на матури пак ще работят ;(
Подкопават ни свободата.
Повечето конспиративни теорий в интернет пространството се оказват истина.Започва контрол на масите и глобално следене.Просто в България става малко по-бавно.
Най-лошото е че нищо не можем да направим.
Следват микрочипове импланти до няколко години.
Вече са факт в САЩ и когато навлезат по масово ще го направят задължително и за ЕС.
Така че трябва да се бяга към Африка,там сигурно ще закъснеят повечко.
Ние май по коридорите имаме... или нямаме? Не съм разучила още.В стаята имаме, ама на никой не му пука, включително и на учителите.
![]()
Ние само в тоалетните май нямамеСтаи, коридори.. под наблюдение
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Както преди мен казаха, тези камери могат да записват.И при нас записват.С парите които ни отпуснаха купиха HDD-та с капацитет 8 часово видео.И аз съм влизал в директорската, и съм виждал, че записват.Жалко, че не можах да разбера ИП адреса, сега щях да гледам съучениците си докато аз си стоя вкъщи![]()
![]()
Първоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
![]()
Така,така. И без камери,и с камери си остават същото деградирало откъм ценности поколение.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Още ми е мерак да разбера каква е системата.
Камерите ни в коридора се по казват на сплитнат скрийн на един монитор, щото са малко, за записване несъм сигурен.
Камерите в кабинетите са от тази година и не знам как и къде се следи, като знам предишния сървър какъв беше, искам да видя новия!![]()
Предполагам, че се записва и записите седят някакво време, ако има проблем и са нужни за разрешаването му и след това се изтриват.
После идват следващите записи и така действието си е циклично.
в нащо има камери ама те не се гледат непрекъснато а само ако примерно някой счупи прозорец и каже че не го е нещо като доказателство
Ами като пиете, пушите и се чу*ате в училищата камери ще ви зложат много ясно !
На фона на това, че неможем да излизаме от стаята и да пием вода... Камерите не са толкова фрапиращ проблем.
Просто тази година системата е прецакана до такава степен, че няма как да си Личност, да си различен, да си себе си, без да си понесеш сериозни наказания за "провинението".
Камерите не са най-добрия вариант. Най-добре като във Франция - нямаш право да излизаш от даскало, а ако липсва учител си пиешеш домашните/учиш. Няма камери, но за сметка на това има хора, които се въртят из двора и тоалетните и наглеждат.
И ние нямаме право да излизаме освен в голямото междучасие, а когато няма учител - идва друг, който замества. И пак урока е преподаден.
и това е добре. а във франция може да се излиза през обедната със съгласие на родителите. Обче там пък се учи цял ден. От 8/9 до 4/5
Знам, но биха могли да вземат пример
Проблемът в България е голямата разлика между различните училища. Докато в едните има униформи, камери, не се разрешават грим, лак, обици и прочее, в други такива забрани не са наложени. И в крайна сметка резултатът в дипломата също е различен.
абсолютно. Също така самата система на оценява според мен не е от най-добрите. Вместо от 2 до 6 според мен е по добре да се направи десетобална система за оценяване или повече. Така поставянето на оценки е по-обективно
Какъв пример точно от французите бе Хоти? Как се палят коли? Или как се прави гражданско неподчинение? Да го духат тъпите франсета, ако бяха толкова добре, нямаше почти всяка година цели квартали да горят, жандармерия и полиция да не могат да укротят развилнелите се тълпи с месеци. Тука поне сме си кротки. Правителството ни eбе и бие, ние си псуваме кротко вкъщи пред ракията, салатата и телевизора и най-много някой да си набие жената.
Това не го правят французите, а негри, араби, цигани и друга измет.Първоначално написано от ImmortalTechnique
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Стачкуват, защото завеяната френска държава им дава само по 1200 е социални за дрога и алкохол.
Смърт за низшата измет. Ние сме в земите си и ни е позволено да правим всичко, което пожелаем с низшата човекоподобна твар.
Смърт и за всички либерални кратуни, които позволиха на същите полухора да тъпчат с гноясалите си нозе божествената земя на Европа.
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Имаме камери- и в коридорите и в стаите ,и отвън в сградата, чуда се как още не са ни сложили и в кенефите![]()
инече на мен ми е все едно дали да са там ,или не -нито ми пречат,нито са ми полезни![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Ние сме такива овце, че на никой не му пука, че българското училище стана нещо средно межд Биг Брадър и Диарбекир.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Аре да ви видим с оценката за поведение, дрескодите...Аз лично не различавам съучениците си в гръб. Май целта е постигната, а?!
Искам да манифестирам на всеки рожден ден на Бойко пред къщата му в Бояна и да вадя моркови от частната градина на министър Фандъкова през лятната ваканция.
Научихте ли новината за пролетната?!