- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вашето мнение
знам, че сигурно има мн.такива теми но аз искам да знам мнението ви дега а не отпреди 1,2 или 3 месеца.Та чете чета и не мога да повярвам.Кажете вие нормално ли това ,че дечицана по 10-15 год питат за секса за свирки за анално и дали сам бременна.И то не само питат ами са и го правили.Накаде отиваме с тая младеж.Аз сам на 22 и немога да го разбера.Еб-т се а още нямат цикъл леле аз незнам и затова искам да попитам вас вие какво мнение имате по въпроса.Благодаря Ви предварително![]()
ама ето аз за това говоря.Дечицата започнаха да се сърдят![]()
![]()
ОМГ !![]()
Такива теми има навсякъде и колкото искаш сигурно си видял/а ..
Емии не е нормално за хора по-големи от 18г. За хората на по 14 е нормално , да .. Днешните деца се променят много бързо така че по-добре следващия път не питай , а просто си го знай тва ! По-натам ще стане още по-зле , споко !![]()
Не им разваляй играта де. Ние едно време на същите години още се гонихме с колелета и играехме на фунийки.Първоначално написано от buzka
да да то нещата е ясно че няма да се оправят и че ще е по зле НЯМА съмнение
е ми и аз за това говоря ма те се сърдят.неискат да ми отговарят нормалноПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
Ами нормалния отговор е "како играем си на нови игрички. другите са ни скучни".Първоначално написано от buzka
PS: Всеки почва секс, когато иска. Смешното е тоталната сексуална неграмостност, с която започват да го правят
ти ако си на 22 то аз съм слон без опашка... Само глупости пишеш из целия форум!![]()
Станислава
саита се казва тинеиджърски проблемеи тупа ли си или не знаеш английски този саит е да се споделят проблеми тва кои на колко години прави секс мене тебе или някои друг какво ни вълнува
Крещящо си тъп Саше
Еми като знаеш че има много такива теми що не се раздириш и намериш вместо да праиш нова тема ?
малееее много се подпалихте а защо ако не е вярно това което сам написалаПървоначално написано от PureFuckingHATE
Да за мен е нормално. Ако не попитат няма от къде да разберат. По-добре е да са грамотни в това отношение от колкото след време да станат гафове. Аз обвинявам родителите ми за това че като бях по-малка не поговориха с мен на тази тема по-обстойно. Бих се радвала ако има с кой да поговоря вместо да задавам глупави и банални въпроси по форуми като този (не винаги бяха посрещани с разбиране въпросите ми). Мисля че трябва да бъдат дискутирани с повече търпение от страна на по-големите и опитните тези теми!![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
ок съгласна съм ма питат след свършен факт за това питам.Не е ли по добре да си наясно с нещата да си готов за това и после да го направиш.Казвам тези неща защото моя съученичка забременя на 15 год няма никои до нея сама си гледа детето и затова ми е жал.Колко момичета са с тези проблеми.Жалко е просто.Не сам искала никои да обиждам и се извинявам ако някои се е засегналПървоначално написано от glamouros
Защо да бъде засегнат който и да било. Изказвам мнение, това е. Когато си наясно с нешата ще успееш да се подготвиш поне от части. Разбира се че няма да е 100 каквото очакваш, но поне ще имаш бегла представа. Ще знаеш къде си сбъркал (ако си) в представите и очакванията си, в последствие ще ги поправиш.Първоначално написано от buzka
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
благодаря за разбирането
Мине се не мине време и някой възмУтен ще пусне такава тема... Ти пък ако си наистина на 22 и пишеш толкова отвратително, наистина е трагично, дааа.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
"Нормално ли е това?"
Не ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Точно,кратко и ясноПървоначално написано от Hilary_
![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
първо говориш за 10-15 годишни че нямали цикъл опа чакай малко,на мен ми дойде на 8 така че тва си е строго индивидуално,второ тези момиченца не се ебат а има кой да ги ебе а те са в пубертета и тва си е на хормонално ниво,трето всеки има право на избор и тва не се влияе в кой век сме а отношението на родителите към децата.
лично аз на 10 години бях пред блока и играех с едни колички на пясъка при момчетата или на народна топка и такива.вярно е че днешната малдеж не е така но света се развива и като гледам никой неможе да ги спре с каквито и да е забрани.вие си пазете децата като станете родители,но има и такива които няма да ги е грижа.
п.п. запомнила съм че най младата майка е момиче от 3-я свят и е родила на 7г.(чернокожа),а от развитите е момиче от канада и е родила на 9г(бяла)