- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стипендии ?
А бе хора, така като тази година за 1ви път ще вземам стипендия, искам да ви попитам - Някой знае ли колко лв е тя ?
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
21
те сега не ги ли увеличиха или съм чул погрешно :Р
Не са още ( не съм сигурна).
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
оф дано да са![]()
Не са. Стипендията е % от мин работна заплата, така че, когато увеличат мин работна, тогава ще имаме по-високи стипендии!![]()
Impossible is a dare.
Еее ... ми баси скръндзите дето са тия "горе"Да направят мин. да е хилядарка и ще бъде супер
![]()
![]()
![]()
Бях чела някъде, че трябва да е 30% от минималната заплата, което се пада над 60лв.. Ама не го спазват, естествено
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
21все още си е толкова
Тц тц... Аз бях чул от класния ми, че са по 25 лв ама ... ще се разбере като ги дадат![]()
аз доколкото разбрах няма да я увеличават,защото вмомента сме в криза и не стигат парите за заплата и пенсии,какво остава за стипендиите..![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Не стигат знаеш ли защо?Защото отиват в погрешни джобовеПървоначално написано от MonSitY
![]()
А бе все пак сме България ... Никъде другаде няма такива простотии както тука при нас![]()
![]()
![]()