.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Стипендии ?

А бе хора, така като тази година за 1ви път ще вземам стипендия, искам да ви попитам - Някой знае ли колко лв е тя ?
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

те сега не ги ли увеличиха или съм чул погрешно :Р

Повече от фен
    Не са още ( не съм сигурна).
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

оф дано да са

Не са. Стипендията е % от мин работна заплата, така че, когато увеличат мин работна, тогава ще имаме по-високи стипендии!
    Impossible is a dare.

Еее ... ми баси скръндзите дето са тия "горе" Да направят мин. да е хилядарка и ще бъде супер

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Бях чела някъде, че трябва да е 30% от минималната заплата, което се пада над 60лв.. Ама не го спазват, естествено
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

21 все още си е толкова

Тц тц... Аз бях чул от класния ми, че са по 25 лв ама ... ще се разбере като ги дадат

аз доколкото разбрах няма да я увеличават,защото вмомента сме в криза и не стигат парите за заплата и пенсии,какво остава за стипендиите..
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    аз доколкото разбрах няма да я увеличават,защото вмомента сме в криза и не стигат парите за заплата и пенсии,какво остава за стипендиите..
    Не стигат знаеш ли защо?Защото отиват в погрешни джобове

А бе все пак сме България ... Никъде другаде няма такива простотии както тука при нас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си