- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Няма значение
И? Поне да беше помолил.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Всички растения дишат, хранят се, имат рецептори за осезание и способност да се размножават.
^ + 1 освен това и двете се използват и консумират от човека.
И двете са съставени от еукариотни клетки. Това е най-голямата прилика, въпреки че самите еукариотни клетки на двете са различни, все пак са такива.![]()
самите клетки имат сходства в устройството си, но имат и своите разлики... ама не съм силен по биология и не помня...
Че са живи организми..Най-малкото..Първоначално написано от pitbulll
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ами има критерии за живите организми и, ако не попадат дори в един от тях съществата не се броят за живи. Растенията не попадат в два от тях (съжалявам, но не ги знам на български):Първоначално написано от term0t0
Maintain stable internal balance.
Based on universal genetic code.
Къде го това при тях?![]()
(ако може някой да каже как е на български да го науча и така)![]()
amk933 ти си бахти зубара
Зубар?Първоначално написано от shizophrenizm
Ти правиш ли разлика между зубар и интелигентен???![]()
Първо, аз биология НЕ уча, а медицината ми е хоби и интерес и ги знам тези неща от елементарна обща култура.
Второ, ако на това викаш зубар по английски, математика, политика и съвременна история сигурно ще ми викаш гений...
Трето, нито си ми на нивото, нито ще ме стигнеш някога (нищо лично)...![]()
абе всеки има право да има хоби.. вече какво ще е, той сам си избираПървоначално написано от diksi
така че не можем да виним хората, че хобито им е такова или такова, все пак не засяга мен или теб, а човека, чието е хобито
![]()
Объркал си раздела пич ,а другия път бъде и по - учтив![]()
Че защо растенията да нямат стабилен вътрешен баланс и да не са базирани на универсален генетичен кодверно май нямат ДНК де,ама за стабилния вътрешен баланс...
Оф заеби xD
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Е да де, ама дори на едно условие да не отговарят, не става....така че би следвало растенията да не се водят живи организми. Поне, така би трябвало да е...Първоначално написано от NamelessRomantic
![]()
шш тихичко моето дете .. тихооооооооПървоначално написано от shizophrenizm
![]()
по темата: Ключ!![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3