.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Менструацията

всички мой приятелки се хвалят колко са развити ,а на мен ми казват:-Ти си много неразвита!!! Аз им казвам ,че не съм развита ,а всъщхост съм(според мен).на мех ми растът косми по вагината ,а им казвам че не ми растът!когато те си сравняват какви промени са преминали аз се срамувам да кажа и ги лъжа.От списъка в една книга "какво става с мен" аз имам всички неща освен косми под мишниците и МЕНСТРУАЦИЯ!!! много искам да ми дойде по-бързо ,за да не се притеснявам ,че всеки момент може да ми потече.МОЛЯ,ви помогнете ми ,кажете ка да ми дойде по-бързо

хората се чудят как да се отърват от окосмяването по нежелани области, пък ти се чудиш как да се окосмиш не се притеснявай, ще ти пораснат и даже в чудо ще се видиш
    менструацията идва между 11 и 14 години... сметни за себе си

Мега фен Аватара на ameli
    като толкова се притесняваш кога ще ти потече, си слагай ежедневни превръзки. първия път не идва изведро като станеш на повече от 17 и нямаш цикъл, тогава почни да се притесняваш

и не бързай-всичко с времето си :P

бтв: на колко си?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    като толкова се притесняваш кога ще ти потече, си слагай ежедневни превръзки. първия път не идва изведро като станеш на повече от 17 и нямаш цикъл, тогава почни да се притесняваш

и не бързай-всичко с времето си :P

бтв: на колко си?
    +1

Голям фен Аватара на PurpleSand
    На 10 ... и иска вече.
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    omg 10?! може да си почакаш баяяя от 10 до 16 е нормално по принцип

и кой клас си 1-2?!
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

ne 5 klas sam i ne mi se podigravai eto za kakvo me e sram i ako obi4ate ne se otklonqvaite kam temata

ами не ти се подиравам

аз на твоите години си играех с децата от квартала, а не висях пред компютъра да питам за щяло и нещяло

и аз така и не разбрах от какво те е срам! че аз си играех, а ти не

и сега се сетих, че е невъзможно да си 5 клас на 10! сега си най-много 3

na 27.septemvri 6te navar6a 11 tova zna4i :1klas -7godini ,2klas-8,3klas-9,4klas-9 i...5klas-11

Супер фен Аватара на cookie_master

hottie
    Guest
    Не се притеснявай и не се срамувай. Тепърва ще се развиваш и ти предстои

Голям фен Аватара на mey_si
    ОФФ 342663563222 ТЕМА

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ае сестра ми е на 9 и е трети клас.Аз като бях 5ти бях на 11-12.Темата не ми изглежда много сериозна,но ако е-ми малка си още

Мега фен Аватара на iiordanova
    На десет ?!
    На 10 си .. сигурно ще кажеш , че приятелките ти носят сутиен с размер D ..
    Не , не ужас.

Град
    [На Метри От Земята]
    Просто аз

и аз я имам тази книжка..,но както и да е.при всеки идва различно.но щом като още нямаш 11 (като мен ) още ти е рано въпреки че на една моя приятелка и дойде на 10.обаяе обикновенно идва по късно.а ако толкова те е страх да не ти доиде всеки момент си носи ежедневна превръзка в теб и няма страшно , а и да не си носиш първия път няма да е силно.
    Ако нети отговарям.. Това е защото не искам да те слушам! (H)

и сега се сетих, че е невъзможно да си 5 клас на 10! сега си най-много 3 Confused ТОВА СА ГЛУПОСТИ ТЯ ПРОСТО Е РОДЕНА В КРАЯ НА МЕСЕЦА КАТО МЕН АЗ СЪМ ОЩЕ НА 10 И ЩЕ СТАНА НА 11 НА 25 ДЕКЕМВРИ И АЗ СЪМ 5 КЛАС

виждам все нови глупости темата е сериозна момичето наистина е П-Е-Т-И К-Л-А-С аз също съм на 10 пети клас и момичетата от класа ми също са на 10-11г. стига сте я нападали

Няма нищо притеснително,спокойно и си слагай ежедневни превръзки,ако имаш притеснения да не ти потече/но както казаха преди мен не очаквай да ти потече изведро /
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    на 10,а вече иска цикъл мойто момиче не бързай да ти дойде че след време ще ти писне

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Рискови фактори за появата на рак на гърдата:
    Възраст - броят на нови случаи на рак на гърдата се увеличава с възрастта
    Заболяване от рак на гърдата в рода до първо коляно
    Предишни заболявания от рак на гърдата
    Излагане на радиация
    Жени, които не са раждали
    Ранна менструация
    Късна менопауза
    Първа бременност след 30-годишна възраст
    Жени с хормонални заболявания
    Жени, които използват контрацептиви повече от 5 години

Още ли си нетърпелива да ти дойде?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Djuff
    Щом си на 10 въобще не се притеснявай .Като ти дойде и като трябва да сменяш превръските през 2 часа и не можеш да спиш и като те заболи корема толкова здраво, че да си помислиш, че умираш едва ли не, ще те видим колко ще я искаш менструацията .А като те е сам да кажеш си мълчи.И приятелките ти не ги слушай . Както ги лъжеш ти, така и те могат да лъжат, че са развити и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си