- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Помогнете - как да стана по-бърз :)
Айде малко от личен опит поомешано с това което съм поизчел:
Тежестите, освен ако не тренираш специално за бързина с тях, по-скоро ще дадът обратния ефект. Упражненията за бързина са експлозивните, като максимален отскок, спринт, както и клякания, лицеви опори и останлите ти познати стандартни упражнения, но да ги изпълняваш за време. Има различни мускулни клетки, които отговарят за бързи и бавни движения. Ластиците също са много ефективни, но пък на мен са ми адски неудобни. Със сигурност скоците изпъкват като упражнение. Просто скачаш ли гаранция ще станат светкавични краката. Последното нещо е постоянство. Нито резултатите идват за един ден, нито като спре човек тренировки ще остане на същото ниво. Редовни тренировки гарантират резултат.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
.. ако искаш можи да си бийш главата в стената .. за бързината може да не ти помогне ама поне е възможно да поумнееш .. ;дд
![]()
![]()
![]()
THE LIFE IS BETTER WITH SMILE!
Чрез повишаване на скоростта
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
В думите на lubomirky има истина.Поне на това ниво не се занимаваи много с тежести.Попринцип те прецакват растежа на височина.Виждал ли си спортист който дига тежести(не мога да се сетя за името на спорта) да е висок.Всички са някфи дребни, а ти предполагам не искаш това.За това спринтове, скачане на въже и може ми малко клекове било то на 1 или на 2 крака.Хайде успех =D>Първоначално написано от lubomirky
![]()
![]()
![]()
Прави спринтове и ако може ги прави с някой по-бърз от тебе и така се стреми отначало да изоставаш колкото се може по-малко,а в последствие и да го настигнеш , а иначе то мн зависи и от поста на който играеш примерно ако играеш опорен халф по-добре да можеш да издържаш повече отколкото да бягаш бързо.
zdr na vsichki koito chete tova . Da popitam kakmoje da stana burz s krakata za kratko време аз тренирам таекуондо но искам да съм по бърз![]()
![]()
![]()
Значи взимаш амфетамени и кокайнче и си готов ! Бърз,не бърз ще те удрят и няма да осещаш нищо!
двама дет не знаят как да клякат ....Първоначално написано от CekCu
по темата:
силни крака - голям спринт
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Хах и на мене така ми става като прая squatКолената болят,но зависи ! Прая го и с треньора до мене ! Ама не знам дали щото клякам до долу чак ..
в двата края давай по-бавно .... тогавоа когато изправяш краката, и тогава вече ги свиваш на максПървоначално написано от DownloadVirus
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
За да няма проблеми с коленете,клякате най-много до успоредно положение на задното бедро спрямо пода.И не по-ниско.Спускането надолу трябва да бъде контролирано и без пружиниране и отскачане нагоре.На легпресата краката се сгъват до прав ъгъл.На бедреното разгъване-също.Отпускат се надолу до прав ъгъл в коляното.Не повече.Първоначално написано от DownloadVirus
за късите разстояния ти препоръчвам да тичаш на пръсти а не на пети,да движиш ръцете близо до тялото,да се стремиш да дигаш коляното и да добутваш хубаво с глезена.Също така първите 10 метра трябва да се наведеш леко напред.Това може да ти се струва смешно но за спринта техниката е от много голямо значение.Тренирам лека атлетика затова се надявам да съм помогнала.
http://www.youtube.com/watch?v=I4prDX-Z-Ho Има цяла серия от клипчета,които могат да ти помогнат.
повече упражнения за крака и скокове на важе
אויב איך מאַך אַווערטאַד
Клякай.
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Pichove igraq napadatel na 14 sam 176 61 kg i az iskam da stana po burz ama kaje kak ?
1. Bleep test (Google)
2. http://www.youtube.com/watch?v=d7KPJ5RdwE8
P.S. Много хора не включват упражнения за баланс и тялото от кръста нагоре, а това е огромна грешка. Балансът повече от всичко ти помага да препратиш ефективно цялата си енергия в краката, ръцете или която част от тялото ти трябва.
Последно редактирано от babatigosho : 10-27-2013 на 09:53