.

Виж резултатите на анкетата: Какъв тип кожа имате?

Гласували
105. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нормална.

27 25,71%
  • Смесен тип. (мазна е на брадичката, челото и носа)

48 45,71%
  • Мазна.

19 18,10%
  • Суха.

11 10,48%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    козметика е отговора на тийнейджърските молитви веднъж месечно след цикъл и край на черните точки
    дааа след цикъл всичко0о е перфее или по време

ако имам пъпка пръскам термална вода http://www.bgsvetionik.biz/placeno/m...malna-voda.jpg
    и вечер мажа с http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA280_.jpg и пъпката е аут
    аз попринцип се пръскам всеки ден с термална вода и рядко имам пъпки
    Twilight FANPIRE

Повече от фен Аватара на mirki4a
    МАЗНА
    Garnier Pure 3 in 1
    Garnier Pure Active roll on

Действа
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Цитирай Първоначално написано от ChOcOlaTEsTar
    каква им е цената на тея продуктии?

козметикът не винаги върши работа - аз съм излизала от козметичния салон на рани от къдърните ръце на козметичката... при все че беше престижен голям козметичен център, а не гаражен, така че това не е общовалидно, не се лъжете да тичате веднага да ви стискат

аз се мия с ефаклар - много ми помага, не ми излизат пъпки а черните точки излизат по-рядко

Град
    V.Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    Цитирай Първоначално написано от YourStar
    ^Сиииилно се надявам да грешиш /въпреки,че знам,че си права,нооо...обичам да се самозаблуждавам /
    Ако се грижиш добре за кожата си и е чиста изобщо няма да има нужда от гримове. По-точно такива, които скриват недостатъците на кожата или са просто гъзария (руж,перли).
    Тъпотии...
    Аз пъпки нямам, преди цикъл най-много да ми излезе 1. През зимата обаче тенът ми не е равномерен (което няма общо със здравето на кожата ) и препочитам да си плесна малко фон дьо тен.
    ако ползваш качествен грим + редовно почистване няма да имаш проблеми.
    да. така е. аз си се гримирам редовно и неможе човек да ме откаже от добрия външен вид. Кожата ми е сравнително чиста, смесена, почиствам я редовно. Лошо е, ако не си почистваш грима. Случва ми се, когато не съм в нас или съм прекалено изморена от нещо, или просто заспя непредвидено... тогава кожата ми реагира. Но ина4е си4ко е ОК и не мисля, че грима е толкова вреден колкото го представят всички.
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

аам имаше едни за пъпки на билкова основаа как се казваше

Голям фен
    Наскоро бях болна и ми изписаха БИРЕНА МАЯ ... хапчета за подсилване на организма, които били много полезни и не било лошо да се взимат редовно, дори и когата човек е здрав - на опаковката пишеше, че заздравяват косата и я правят лъскава, че почистват лицето от пъпки .... след 2 дни забелязах, че пъпките по лицето ми ги няма ... сигурно е от бирената мая ... цената е 5 и нещо ... има ги в аптеките

Град
    V.Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от darka1
    Наскоро бях болна и ми изписаха БИРЕНА МАЯ ... хапчета за подсилване на организма, които били много полезни и не било лошо да се взимат редовно, дори и когата човек е здрав - на опаковката пишеше, че заздравяват косата и я правят лъскава, че почистват лицето от пъпки .... след 2 дни забелязах, че пъпките по лицето ми ги няма ... сигурно е от бирената мая ... цената е 5 и нещо ... има ги в аптеките
    доколкото знам от тази бирена мая се напълнява доста.
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Цитирай Първоначално написано от YourFavoriteDrug
    Цитирай Първоначално написано от ChOcOlaTEsTar
    каква им е цената на тея продуктии?
    термална вода-НЕ си купувай друга,освен Uriage,защото тази може да я оставиш на лицето,а другите трябва да ги попиваш.За цените аз си взимам 300мл за 17.90.Има и по 50мл-5лв и средната не помня мл,но беше около 12 лв.Effaclar A.I. на La Roche Posay-около 22лв.Скъпи са ,но са качествена козметика!
    Twilight FANPIRE

мерси ChOcOlaTEsTar ,
    ще ги търся (:

Голям фен Аватара на shadows92
    Ето снимка на това което ползвам предимно,ако някой има въпроси занякй продукт оточнявам всчко е мн хубаво.

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...x42vmOj89I.JPG

Не се вижда много хубаво,тези очертаните с черно ги ползвам за чиста кожа

Град
    Roma, Italia
    Смесен тип
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Моята кожа е нормална (малко мазничка като че ли ) .. Ами значи правя си домашни маски (вече доста рядко ) ,като излезе някоя пъпка я мажа обилно с крем "Здраве".Имам също един коректор на Ейвън,който изсушава пъпките.Него го използвам през деня.А през вечерта използвам крема "Здраве" ..Иначе си почиствам всяка вечер лицето (понякога по 2 пъти ) с един почистващ гел,че особенно като ми дойде месечния цикъл и става една олее-лия
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Цитирай Първоначално написано от meche95
    аам имаше едни за пъпки на билкова основаа как се казваше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си