- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чистата кожа, тайната на красотата!
дааа след цикъл всичко0о е перфее или по времеПървоначално написано от tonie__
ако имам пъпка пръскам термална вода http://www.bgsvetionik.biz/placeno/m...malna-voda.jpg
и вечер мажа с http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA280_.jpg и пъпката е аут![]()
аз попринцип се пръскам всеки ден с термална вода и рядко имам пъпки
Twilight FANPIRE
МАЗНА
Garnier Pure 3 in 1
Garnier Pure Active roll on
Действа
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
каква им е цената на тея продуктии?Първоначално написано от ChOcOlaTEsTar
![]()
козметикът не винаги върши работа - аз съм излизала от козметичния салон на рани от къдърните ръце на козметичката... при все че беше престижен голям козметичен център, а не гаражен, така че това не е общовалидно, не се лъжете да тичате веднага да ви стискат
аз се мия с ефаклар - много ми помага, не ми излизат пъпки а черните точки излизат по-рядко
да. така е. аз си се гримирам редовно и неможе човек да ме откаже от добрия външен вид. Кожата ми е сравнително чиста, смесена, почиствам я редовно. Лошо е, ако не си почистваш грима. Случва ми се, когато не съм в нас или съм прекалено изморена от нещо, или просто заспя непредвидено... тогава кожата ми реагира. Но ина4е си4ко е ОК и не мисля, че грима е толкова вреден колкото го представят всички.Първоначално написано от Boot
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
аам имаше едни за пъпки на билкова основаа как се казваше![]()
![]()
![]()
Наскоро бях болна и ми изписаха БИРЕНА МАЯ ... хапчета за подсилване на организма, които били много полезни и не било лошо да се взимат редовно, дори и когата човек е здрав - на опаковката пишеше, че заздравяват косата и я правят лъскава, че почистват лицето от пъпки .... след 2 дни забелязах, че пъпките по лицето ми ги няма... сигурно е от бирената мая
... цената е 5 и нещо ... има ги в аптеките
доколкото знам от тази бирена мая се напълнява доста.Първоначално написано от darka1
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
термална вода-НЕ си купувай друга,освен Uriage,защото тази може да я оставиш на лицето,а другите трябва да ги попиваш.За цените аз си взимам 300мл за 17.90.Има и по 50мл-5лв и средната не помня мл,но беше около 12 лв.Effaclar A.I. на La Roche Posay-около 22лв.Скъпи са ,но са качествена козметика!Първоначално написано от YourFavoriteDrug
![]()
Twilight FANPIRE
Ето снимка на това което ползвам предимно,ако някой има въпроси занякй продукт оточнявам всчко е мн хубаво.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...x42vmOj89I.JPG
Не се вижда много хубаво,тези очертаните с черно ги ползвам за чиста кожа![]()
Смесен тип
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Моята кожа е нормална (малко мазничка като че ли) .. Ами значи правя си домашни маски (вече доста рядко ) ,като излезе някоя пъпка я мажа обилно с крем "Здраве".Имам също един коректор на Ейвън,който изсушава пъпките.Него го използвам през деня.А през вечерта използвам крема "Здраве" ..Иначе си почиствам всяка вечер лицето (понякога по 2 пъти ) с един почистващ гел,че особенно като ми дойде месечния цикъл и става една олее-лия
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..