- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честит рожден ден,
Адър Дименшън,
Няма да съм многословна, само ще ти пожелая всичко най- хубаво.Знаеш, че ще е от сърце.
Пази се!
и може да си оправиш настройките за неприкосновеност на скайп..
//Хах, имам такъв римайндър:Д
"Колко е трудно да бъдем истински,
когато всичко е прието за естествено."
и колко неприличащо на теб(е)//?, но така реших:
стих.
Честит рожден ден!
Прекрасен си!
Пази се!
Честит да ти е.
Здраве и любов ти желая, заслужаваш ги.
И пиши по-често.![]()
What you give is what you get!
Честит и от мен!!!
Нека всичко онова, към което се стремиш и желаеш да реализираш в живота, постигнеш с лекота.
![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Ебаси.
Исках само да спомена,че на мен би ми било доста странно ако банда никове и аватари ми честитят рождения ден.Дано да сте замислили нещо като отиване в тях с 4 каси бира ...
Няма как, ама хич не е лоша идеята![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
donna,
не е наш проблемът че си тъпа и скучна и не можеш да осъществиш социална връзка дори и по интернет..
така че гръмни се..
това е тема за рожден ден ,бе булка,подмини я и излей злобата и оригиналните си прозрения за следващата,тук е проява на лош вкус..
благодаря ви за пожеланията
и на теб Кремена, за темата
дона, мога да ти кажа доста неща относно въпроса ти, но сега просто не ми се занимава
сама се замисли с колко хора си имала и ще имаш взаимотношения, без да си ги виждала дори
това е
Ч.Р.Д
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
WTF?!Първоначално написано от KiSsMyAsS
каква е тази тема, какви са тези глупости, кви са тези женитби, кога съм те канила вкъщи, какви са тези лични съобщения и покани?
Тук човек няма нет за 2 седмици и вие го оженихте и решихте бъдещето му.
Днес мисля да разкарам моя, какво са година и половина връзка, като мога да имам глобала?Ще стана яко вървежна във форума, ще ми се вдигне цената![]()
честито и всичко най-хубаво
П.П. и майка ми има неска![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
баубау,спокойно.
просто ми се стори добре да ви подхвърля идея за зарадване на човеко дето има РД.пък него ако не го радват 4 каси бира - ок.никаква злоба.просто не го познавам изобщо и предполагам,че му е все тая дали ще му пожелая нещо си.и все пак - Честит Рожден Ден,Адър Дименшън - много здраве,тва е най-важното. (и дано извадиш късмет за бирата)