- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как го правите
искам да попитам как го правите с пресата ли косата да бухжа някак така http://photos-235.friendster.com/e1/...603990604l.jpg подобно отзад.. някаде съм чувала че се прави на вафлички моята преса скоро я зех хубава е но няма приставка за вафлички как си го правите вие![]()
ти що реши че става с преса, на снимката няма вафлички ... според мен тва е с тупиране отзад![]()
![]()
мхмм ама ти си сиг на 12 най много налии![]()
смис не че нещо ама са вече почвате да се инт от топиране и т.н.
![]()
![]()
![]()
ми исках да питам някое момиче ако се прави така как го правиПървоначално написано от el4ooot0
100% това е топирано. Ако незнаеш как се прави... хващаш един не много дебел кичур от косата си и малко преди корените решиш но наобратно. Това беше най-простия начин за обяснение, но все пак ако не си разбрала можеш да се поразровиш малко в интернет и ще намериш клипчета с обучение за това.
[quote="nomusicnolife666"]офф ами не не съм на 12[/quotПървоначално написано от meche95
amii
[quote="meche95"]амиии на 15 но маи ти си 95Първоначално написано от nomusicnolife666
![]()
С леко намачкване с пяна и малко топиране. Естествено и лак за коса.![]()
миии по принцип с вафлички става мн добър обемът,ама и да се тупираш само и после с повечко лак пак ще има същия ефект![]()
[quote="nomusicnolife666"]на 15..?!Първоначално написано от meche95
точно..
не че ме интересува, но е ясно, че не си на 15![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
[quote="liim0nka"]оф оф пак почнахте аз за прическа еи питам вии годините ми .. ма ко ма ебе кот искате мислетеПървоначално написано от nomusicnolife666
![]()
![]()
![]()
е то близко до акъла... топиране![]()
Просто аз
[quote="nomusicnolife666"]ама оф оф...какво си тръгнала да правиш тема без да потърсиш в интернет малко-всяка 2/3 тема е за това или за преса за коса..като не те ебе..какво се занимаваш да пишешПървоначално написано от liim0nka
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
[quote="liim0nka"]един чпвек който мисли като менПървоначално написано от nomusicnolife666
![]()
![]()
![]()
![]()
каката 95... по-спокойно вчера беше на 12Първоначално написано от meche95
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
брееиии много знаите вии бе на колко съм кат врачките ни в БГПървоначално написано от POLLINA
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бе- некви довчерашни 10годишни лапетия се карат на момичето, че пуска тема![]()
не гооворя за тебПървоначално написано от nomusicnolife666
...
In the future everyone will be famous for 15 minutes...