- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- студио за дупчене на уши
трябва ми да знам къде се намира такова около центъра на София
хелп :P
В някой козметичен салон пробиват иии в фризьорските на някой места където има и козметик за студио не мога да се сетя в момента.
а колко струва процедурата плюс медицинските обици ??![]()
5 лв някъде на ухо :]
ама за софия не знам де![]()
това е за стз и плд
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Зависи от 5лв. почват цените. На мен за 1 дупка ми взеха 8 лева + обицата без нея е 5лв.
благодаря на отговорилите![]()
ще бъде добре ако някой по запознат ми даде точен адрес на такова стузио близо до центъра на София или козметичен салон ..![]()
Във всяко едно студио пробиват уши.Трип Хаус, Мания..
аа къде се намират изброените от теб студиа Complicated?
Трип Хаус е на ул. "Цар Асен" 52 /Много съм доволна от него./ Манията е на бул. Витоша 45Б, до пицария Уго.Първоначално написано от clever
![]()
да благодаряПървоначално написано от Complicated
а цените са 8 лв на ухо(дупка плюс обеца ;дд )
така ли? :P
Моля.Първоначално написано от clever
![]()
Еми за ухо мсиля, че е 5лв, ама не съм много сигурна.
а може ли да ми обясните как тече самата процедура![]()
и то човек на който скоро са му правили дупки защото едва ли помните какво е било като сте били на 2![]()
![]()
боли ли
колко време ви пробиват![]()
тече ли кръвподува ли се
![]()
подробна информация плийс![]()
![]()
абе всичко е за секунди ..
За секунда точно те пробиват,изобщо не боли,няма кръв и прочие.Мен само ме боля 2-3 дни след това от медицинската обица ми се беше възпалило и от както сложих сребърна нямам никакъв проблем.За центъра не знам,на мен в Люлин ми взеха 7 лева + обицатаПървоначално написано от clever
![]()
Успех и спокойно,не боли изобщо :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ами аз се дупчих преди 2 месеца. . тъй че спокойно. .аз си го представях ..;xx защото си спомням за първите ми дупки какъв рев бешеспокойно посто вземи с теб някоя приятлека и да знаеш че винаги боли повече преди да те побият, защото си преставяш какви ли не кървища и болки xD хайде успехи и да и се радваш на дупката
![]()
В сряда се пробих
Това е още с мед.обеци, цял месец ще ги нося. 2 дупки си направих, там където е звездичката е стара.
Не боли изобщо. Сега ги мажа с едно кремче по 2 пъти на ден и ги промивам с някакъв алкохол или спирт веднъж дневно.
мерсии на всички отговорили![]()
![]()
![]()
стискайте палци ;дд
аа това със спирта 1 път на ден не щипе ли![]()
Не, само малко. Ама ако е пробито като хората няма да имаш проблемПървоначално написано от clever
![]()
А горе на ухото -хрущялчето или както му се вика боли ли ? и подуване ала бала..![]()
![]()
Ми аз исках и там да се пробия ама майка ми не ми даде(не, че няма да го направя де) ама казаха, че боли много. Не при самото пробиване, а след това. Но не знам, нека каже някой по-запознат
кое да те боли ?! ухото...![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
оф, болката си е строго индивидуална, не го проумяхте.