Страх ме е приятелката ми да не се напикае докато...
Здравейте, бих искал да ви попитам относно някои неща, за които нищо не знам все още. Извинявам се за неопитността ми и за това, ако задавам глупави въпроси! Аз си имам приятелка от известно време (тя ми е първо гажде) и връзката ни върви доста добре и съм много щастлив, но има малък проблем. И двамата сме девствени и искаме да правим секс, но първо решхме известно време да правим разни неща с уста и ръце и като се опознаем повече (имам предвид да се опознаем на кой какво и къде и как му харесва) и тогава да правим секс. Аз нямам никакъв опит и се опитвам да правя това, което мисля, че ще се хареса на приятелката ми. Скоро пробвах да си вкарам един пръст в нея. На нея доста и хареса. Започна да и става все по-хубаво и колко по-бързо си движех пръста, толкова по-хубаво и ставаше. Надявах се да я накарам да се почувства много хубаво и дори да я накарам да изпита оргазъм или поне нещо подобно. Забелязах, че и ставаше все по-хубаво и вече започна да трепери и да вика. Тъкмо си мислех, че може би вече е на върха и тя се стресна нещо и ме помоли веднага да спра. Каза, че има чувството, че ще се напишка. Аз продължих с още няколко движения и тя стана доста мокра отдолу (много повече отколкото беше влажна в началото). Чесно казано наистина ми замириса на урина, но не и казах, за да не се притесни. Следващия път когато правихме подобни неща, тя отиде до тоалетна точно преди да започна с пръста. Пак и стана много хубаво, но пак преди края ме накара да спра и това, което потече пак миришеше странно. Тя, за разлика от мен, е имала няколко гаджета преди мен, но казва, че с предишните не са стигали до тук (най много само с език или с пръсти, но без проникване на пръстите вътре в нея) и за пръв път се почувствала толкова хубаво. Но тя много се притеснява да не се напикае. Та аз искам да попитам за т.нар. женска еякулация. Какво представлява тя, от какво е съставена и на какво мирише? Има ли шанс приятелката ми да изпуска урина докато изпитва оргазъм или аз си въобразявам? Аз лично предполагам, че това нейно усещане, че ще се напишка, всъщно е тази еякулация и тя просто усеща това, което иска да излезе. Прав ли съм? И предполагам, че ако се отпусне ще изпита много голямо удоволствие, но тя много се притеснява да не се изпусне в леглото и това предполагам и спира удоволствието (освен това, че ме кара аз да спра). Много ще съм благодарен, ако ми разясните някои неща и ако може да ми дадете някои съвет, защото много искам да доставя удоволствие на приятелката ми, но се чуда какво става и какво да правя...