.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Супер фен Аватара на SWASTIKA

Как шофираш ти?

Общо взето всеки си има начин на шофиране...

Бързо, бавно, лашкане в завоите, малко сменяне на скорости, повече сменяне на скорости... Държене на волан, маниери и т.н.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Като пълен кретен и с рязко пускане на съединителя.
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Мене ме карат. Даже по няколко коли на ден сменям...
    В момента не изпитвам нужда от собствен превоз, нито имам излишни пари, за да подържам кола. А да искам от нашите не искам. Не са ми длъжни.
    Grumpy old madman

Моето мнение изобщо нямаше връзка с твоето.

Друг е въпроса, че като човек, който постоянно разправя за "мамини синчета", а в разрез с това очакваш от вашите да ти купуват кола и да ти поемат някакви разходи.
    Grumpy old madman

Карам агресивно, винаги с настъпан здравата педал, редовно си пера с 100-120 из града, където е еднопосочно и пътя го позволява.
    Пък и работата ми е свързана с шофиране и винаги бързам
    Именно затова и винаги спирам със превкючване на скорости иначе ше се утрепя ;д
    Често се случва да се разминаваме бързо на 15-20 санта един от друг с някоя кола и отсреща понякога се шашкат ;д
    Като возя някой завивам както си му е реда да не му става гадно, иначе като съм сам се случва по-рязко.
    А да и винаги съм с пуснати фарове да се виждам
    Но по принцип карам внимателно въпреки, че не спазвам никога ограниченията и всичко е изчислено и не съм егоист на пътя, гледам да си карам по-бързичко, но да не се пречкам излишно на хората, щото е тъпо.
    А бе отстрани ако ме гледат приличам понякога на безразсъдник, но по всяко време знам какво се случва и каква е ситуацията
    Особено като се връщам от работа и улуча зелената вълна
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на machoka
    Зависи какво карам и в какво настроение го карам.

Когато шофирам личната кола и съм в лежерно настроение шофирам бавно и икономично като немец. Когато не съм на кеф съм постоянно с ръчна в завоите и други, не до там по закон маневри.

Когато карам служебни автомобили за по над 100к евро принципно карам бавно като брандиран шофьор, но чат-пат наказвам самозабравилите се селяни по светофарите с една втора предавка, на която до сега не се е намерил кой да се опре.. а по магистралите съм постоянно в лява лента с пуснат мигач. Или пък не.

MakeMeLaugh, сеатите ви от кога могат да вдигат 120?

имам чувството, че само аз успях да им направя един път 180 на магистралата по нанадолнище и щеше да излети тва 1.2 мижитурче

Сега следва тема:
    Кой колко контролни точки има на талона и какви официални* нарушения е правил
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мен талончето ми е пълно. Имам тук няколко нарушения, които ми струваха по ~120 евро всяко и от тогава крака много ми олекна.
    Иначе сега си смених книжката и в тази пак имам пълен брой точки.
    Grumpy old madman

Вдигат, вдигат :>
    То затова и днес видях, че антифриза е под минимума

П.П.
    Поздрав с една изпушила котка:
    http://vbox7.com/play:2c26d01b

пффф мен ме вози един път русата от благоевград с 160, с корсата и щях да пометна вътре... и благодарих на Господ, че времето беше хубаво - щото на тая въшка малко да те духне вятъра странично и си в другата лента

иначе талона ми е пълен, да 'не повярваш'

Супер фен
    За София!
    1. Първа кола на сфетофар не оставам
    2. Ако мога да се прередя го правя
    3. Никога не давам път на хора без предимство
    4. Най-бързата лента... моята
    5. Най-бързият начин да стигнеш някъде - с нарушение
    6. На кристовище минавам първо аз, после най-нахалният и накрая по закон
    7. Желязно правило за мен - винаги давам мигач
    Но кого заблуждаваме, половин София е като лунен пейзаж. Такива случки съм имал заради тия дупки че не е за разправяне.

ХАхаха, мда и Клио-тата и те същия чеп ;д
    Е Сеата е като дъвка на платното, няма грижи :P

И моя е пълен и дано да остане дълго така
    Обаче чичко паяк ме е открадвал

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    пролича си вече кой е със селския манталитет. Похвалете се сега, че и на тротоара паркирате...

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    Който си няма гараж да му мисли. Докато в София почти всяко нарушение продължава да е 10-ка и всеки гледа да те изцака както може няма да оставам и аз по-назад. Ако не си егоист няма кой да помисли за теб.

Аз държа винаги волана само с лява ръка, нещо не мога да си слагам и дясната, по - лесно ми идва само с една.
    Постоянно сменям скорости, на път с доста завои карам с 80-90, на магистралата 130-140. Не лашкам в завоите.

За съжаление е факт, че ако караш по закон в София ще предизвикаш ПТП, или най-малкото майка ти ще стане най-желаната жена. За това 'мразя' начинаещите шофьори, които карат с 40 и правят предпоставки за сериозни катастрофи, подтиквайки лявата лента да се задръства.
    Не е въпросът да не нарушаваш правилата, въпросът е да го правиш културно, само когато се налага и да има ТОЛЕРАНС на пътя!

И аз винаги с лява и с подпрян лакът на вратата.
    А другата е на скоростния лост или отпусната на крака ми за готовност.
    С дете ми е много некомфортно.

То хората така съвсем културно и изискано разпродадоха на безценица държавата. Много културно Царя си заграби имоти.
    Абе. Важното е, че е културно.

Интересно, защо в стррани, където се спазват законите и културните нарушения са съпроводени с културни глоби има по-малко инциденти на пътя, че и движението върви по-добре?
    Grumpy old madman

Супер фен
    Много е деликатна темата за толеранса по "пътищата"./ Sofia=offroad/
    Само едно изтъркано до болка клише ще напиша - мигачът не ти дава предимство! Затова колкото и да ви е неприятно ако не искате да ви засичат не спазвайте прекалено голяма дистанция. Ще кажете че е лудост, но с опит се свиква да се ориентираш по най-добрия начин в обстановката и да подбираш оптимални параметри на шофиране.

^^ Добре ве, има ли тема в която ти да не се разхленчиш бе мама му стара.
    Пиши по темата и тва е.
    Мрън това, мрън онова, много си глезена значи..

МираКули е прав, всичко е до опит и тренинг.

хахаха кво се сетих сега - одеве чувам патрулка бипка с мегафона или там каквото е. и след малко съседа изхвърча с форда си през улицата, патрулката почна да го гони, и няколко пъти го видях да бяга с мръсна газ из квартала из тротоари, улицата навсякъде и патрулката след него със сирените... все 1но филм гледах, бахти лудия, винаги пиян и филмиран е, ама тоя път си замина.. ;д

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    И аз винаги с лява и с подпрян лакът на вратата.
    А другата е на скоростния лост или отпусната на крака ми за готовност.
    С дете ми е много некомфортно.
    Мда, същия съм.

Супер фен
    Eййй за изцепките по пътя трябва направо нова тема да си отворим. Няколко пъти съм снимал докато карам и могат да се видят невероятни куриози. Просто тоя народ съм убеден че не е наред. Ае майтап да става; ако си със здрави нерви може дори да ти е забавно да си караш из наша София и околности.

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    ^^ Добре ве, има ли тема в която ти да не се разхленчиш бе мама му стара.
    Пиши по темата и тва е.
    Мрън това, мрън онова, много си глезена значи..

МираКули е прав, всичко е до опит и тренинг.
    До опит и тренинг е, ако си на пистата сам, а не си насред натоварен път. С твоето агресивно шофиране е напълно възможно да предизвикаш неправилна реакция в начинаещ шофьор и да стане инцидент.

Май така преди няколко години един професионален шофьор - неколкократен рали шампион взе едно семейство със себе си.

Като си отидеш на село се прави на опитен колкото си искаш.

А има ли някоя тема, в която ти да не се изперчиш по най-селския начин?

Ако капаците ти не бяха големи като капака на тоалетната чиния можеше и да се усетиш, ама ...
    Grumpy old madman

Супер фен
    Пък я съм си в моето село. Сериозно ако един ден подкараш кола, което не ти пожелавам в София ще видиш каква ненормална история е. И то не заради шофьори като мен, а заради хора с платени книжки/или без/. Заради хора употребили невероятни количества алкохол. Буквално заради хора с нисък коефициент на интелигентност и без грам чуство за динамика, ориентировка и логическо мислене. Да не говорим за хората, качили се в колата да правят всичко друго, но не и да внимават какво се случва около тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си