.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 125
    Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    вкарай и един лакът в челото и ще я свалиш..
    балък.

По- малък е шансът да получиш някакви контакти ако зяпаш психо, гарантирам ти.
    А ако мацката е по- насвяткана не само няма да се смути ми и ще те нахрани.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

не разбираш.
    явно твоето разбиране за психо поглед е в пъти по-психо от моето разбиране за психо поглед. ех, ех.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    едно време имаше некво типче , често пътувахме заедно и веднъж дойде и ми вика "гледам те доста често пътуваме заедно, поне да се запознаем" и на 5тото-6тото возене си ми иска направо телефона...
    а днес един започна разговора с "ти май много обичаш да пътуваш с тази линия"

В градския транспорт може да свалиш само някое бабе

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    а днес един започна разговора с "ти май много обичаш да пътуваш с тази линия"
    А ти какво му отговори?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Да беее! Виждам готина мацка и понеже "имате ли огънче" и "познаваме ли се от някъде", започваме директно с "дай си скайпа, сладурано"

Банвайте ги такива дебили бе!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Абе на някое момиче някога случвало ли му се е да върже на тип, който я е заговорил в автобуса (или на друго място) и примерно да излезе с него?
    На мен всеки път ми изглежда хем доста тъпо, хем доста крийпи...

Saatana vittu perkele hate crew!

hottie
    Guest
    О и на мен ми е много странно..никога не съм ръзвала на непознати типове. Може би ако някой наистина много ми хареса на пръв поглед ще се престраша, но досега не ми се е случвало.
    А обикновено тия, които ме заоварят в транспорт са чичковци, дядовци, пиянци и от ония гнусните, които се лепват за теб, за да се търкат

CS помага на нервната система, потентността и интелектуалното израстване.
    факт познат на всички ЦеЕс-ъри!

подходяща фраза(въпрос) за започване на разговор с момиче:
    "Коj ти je куратс?" - два възможни изхода, като единия изход има два подизхода.

изход ЕДНО:
    отговаря ти коj й е куратс, а въпросният "куратс" става и твой куратс, без твоето изрично сългасие и желание.

изход ДВЕ:
    не ти отговаря коj й е куратс.
    1) ставаш нейн куратс докато не я оплескаш, а ти ще я оплескащ щом са ти нужни подобни наставления
    2) не ставаш нейн куратс и продължаваш да бъдеш "куратс" само на личното си "петопръстие"

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    "Hi, I forgot my phone number, could I have yours? "
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Като ще ми пишеш на английски, поне пиши правилно.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    "Е, защо дупчиш билетче, аз щях да ти дам"

"Запазил съм ти местенце"

От опит да кажа, че тези не вършат работа.

или момичето сяда до теб, обаче си е забравило парите, рейса е като консерва в пиковия час, нея не я виждат и не я таксуват, а ти се провикваш: "ей, тука има един нетаксуван пътник!"
    ще се влюби в теб.
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

hottie
    Guest
    "Hello i love you won't you tell me your name"

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Кажи сега къде е грешката

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Хах... най-пресния ми случай е преди 5 месеца, когато си вървях сутринта 6.30 по пътя за училище и някво момче ме зяпаше, след 5 мин дойде, изръси едно - Добро утро, представи се и ми се усмихна След което се заговорихме, на другата сутрин пак същото и на следващата и след няколко дни се уговорихме за кафе и след това ходих с това момче 4 месеца

А в автобуса съм имала много случки със заговаряне и т.н. Аз не виждам нещо кой знае колко странно в това да заговориш човек на улицата, на спирката, опашката или пък в автобуса, ако си общителна и контактна личност не виждам къде е проблема.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Нали я знаеш, че е англоразбирачка

П.П. stefity, лице от ромски произход ли беше въпросното момче?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Хах... най-пресния ми случай е преди 5 месеца, когато си вървях сутринта 6.30 по пътя за училище и някво момче ме зяпаше, след 5 мин дойде, изръси едно - Добро утро, представи се и ми се усмихна След което се заговорихме, на другата сутрин пак същото и на следващата и след няколко дни се уговорихме за кафе и след това ходих с това момче 4 месеца

А в автобуса съм имала много случки със заговаряне и т.н. Аз не виждам нещо кой знае колко странно в това да заговориш човек на улицата, на спирката, опашката или пък в автобуса, ако си общителна и контактна личност не виждам къде е проблема.
    да, а най-големите лафове падат като пътуваш на стоп, нали...

абе днес ми е едно терсене такова и некак си гледам на Заговарянето на Непознати като неетично.. де азнам

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Кажи сега къде е грешката
    I`ve forgotten.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    При всеки мой пост ли ще се коментира нещо, в което даже няма капка истина..?
    Не знам, не че ми е толкова голям проблем, но просто един път категорично ви казах, че нямам общо с малцинствата и си млъкнах, въпреки че винаги след някой мой пост се намира човек, който да изкоментира това твърдение. Толкова голямо удоволствие ли ви прави наистина? Или не можете поне веднъж да се държите нормално и да не накърнявате по този начин хора, които даже не сте виждали и в очите...
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

hottie
    Guest
    I forgot е правилно.......

Цитирай Първоначално написано от hottie
    I'm fagot.......
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Абе на някое момиче някога случвало ли му се е да върже на тип, който я е заговорил в автобуса (или на друго място) и примерно да излезе с него?
    На мен всеки път ми изглежда хем доста тъпо, хем доста крийпи...
    Хахах.. има нещо вярно, че е крийпи. Аз веднъж си бях дала телефона на един, що годе адекватно изглеждащ иии после ми пращаше някви поемки и разни криийпи разказчетаа...

А иначе са ме заговаряли най-често с: 'Извинявай, познаваме ли се.. имам чувството,че съм те виждал някъде.. ' като повечето винаги си сбръчкват веждите по един толкова нелепо-специфичен начин като го казват това и тааака ме напушва смях.

'Ей ти да не учиш еди къде си..'
    'Вчера пътувахме заедно.. ти от еди кой си квартал ли си..'
    'Коя книга четеш..'

Ии друго, с което са започвали: 'Ооо.. ма много хубав шал си имаш' И оттам се почва- ама откъде е, сестра ми много обича такива шалове...

Абе от толкова път с градския транспорт вече горе-долу разпознавам хора с крейзи айс, таа.. най-важното може би е да не докарваш някъв психопатски поглед.
    'Cus history is all dreams.'

Цитирай Първоначално написано от hottie
    I forgot е правилно.......
    Нито е казано къде, нито кога, въобще няма никакво уточнение. А и се съобщава новина, тъй че...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си