- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Градския транспорт. Как да свалим момиче там ?
вкарай и един лакът в челото и ще я свалиш..
балък.
По- малък е шансът да получиш някакви контакти ако зяпаш психо, гарантирам ти.
А ако мацката е по- насвяткана не само няма да се смути ми и ще те нахрани.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
не разбираш.
явно твоето разбиране за психо поглед е в пъти по-психо от моето разбиране за психо поглед. ех, ех.
едно време имаше некво типче , често пътувахме заедно и веднъж дойде и ми вика "гледам те доста често пътуваме заедно, поне да се запознаем" и на 5тото-6тото возене си ми иска направо телефона...
а днес един започна разговора с "ти май много обичаш да пътуваш с тази линия"![]()
Да беее! Виждам готина мацка и понеже "имате ли огънче" и "познаваме ли се от някъде", започваме директно с "дай си скайпа, сладурано"
Банвайте ги такива дебили бе!
Абе на някое момиче някога случвало ли му се е да върже на тип, който я е заговорил в автобуса (или на друго място) и примерно да излезе с него?
На мен всеки път ми изглежда хем доста тъпо, хем доста крийпи...
Saatana vittu perkele hate crew!
О и на мен ми е много странно..никога не съм ръзвала на непознати типове. Може би ако някой наистина много ми хареса на пръв поглед ще се престраша, но досега не ми се е случвало.
А обикновено тия, които ме заоварят в транспорт са чичковци, дядовци, пиянци и от ония гнусните, които се лепват за теб, за да се търкат![]()
CS помага на нервната система, потентността и интелектуалното израстване.
факт познат на всички ЦеЕс-ъри!
подходяща фраза(въпрос) за започване на разговор с момиче:
"Коj ти je куратс?" - два възможни изхода, като единия изход има два подизхода.
изход ЕДНО:
отговаря ти коj й е куратс, а въпросният "куратс" става и твой куратс, без твоето изрично сългасие и желание.
изход ДВЕ:
не ти отговаря коj й е куратс.
1) ставаш нейн куратс докато не я оплескаш, а ти ще я оплескащ щом са ти нужни подобни наставления
2) не ставаш нейн куратс и продължаваш да бъдеш "куратс" само на личното си "петопръстие"
"Hi, I forgot my phone number, could I have yours?![]()
"
The Spark
Като ще ми пишеш на английски, поне пиши правилно.Първоначално написано от 5StaR
"Е, защо дупчиш билетче, аз щях да ти дам"
"Запазил съм ти местенце"
От опит да кажа, че тези не вършат работа.![]()
или момичето сяда до теб, обаче си е забравило парите, рейса е като консерва в пиковия час, нея не я виждат и не я таксуват, а ти се провикваш: "ей, тука има един нетаксуван пътник!"
ще се влюби в теб.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
"Hello i love you won't you tell me your name"![]()
Кажи сега къде е грешкатаПървоначално написано от Bianca
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Хах... най-пресния ми случай е преди 5 месеца, когато си вървях сутринта 6.30 по пътя за училище и някво момче ме зяпаше, след 5 мин дойде, изръси едно - Добро утро, представи се и ми се усмихнаСлед което се заговорихме, на другата сутрин пак същото и на следващата и след няколко дни се уговорихме за кафе и след това ходих с това момче 4 месеца
![]()
А в автобуса съм имала много случки със заговаряне и т.н.Аз не виждам нещо кой знае колко странно в това да заговориш човек на улицата, на спирката, опашката или пък в автобуса, ако си общителна и контактна личност не виждам къде е проблема.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Нали я знаеш, че е англоразбирачка![]()
П.П. stefity, лице от ромски произход ли беше въпросното момче?
да, а най-големите лафове падат като пътуваш на стоп, нали...Първоначално написано от stefity
абе днес ми е едно терсене такова и некак си гледам на Заговарянето на Непознати като неетично.. де азнам
При всеки мой пост ли ще се коментира нещо, в което даже няма капка истина..?![]()
Не знам, не че ми е толкова голям проблем, но просто един път категорично ви казах, че нямам общо с малцинствата и си млъкнах, въпреки че винаги след някой мой пост се намира човек, който да изкоментира това твърдение. Толкова голямо удоволствие ли ви прави наистина? Или не можете поне веднъж да се държите нормално и да не накърнявате по този начин хора, които даже не сте виждали и в очите...![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
I forgot е правилно.......
Първоначално написано от hottie
![]()
![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Хахах.. има нещо вярно, че е крийпи. Аз веднъж си бях дала телефона на един, що годе адекватно изглеждащ иии после ми пращаше някви поемки и разни криийпи разказчетаа...Първоначално написано от Boot
А иначе са ме заговаряли най-често с: 'Извинявай, познаваме ли се.. имам чувството,че съм те виждал някъде.. ' като повечето винаги си сбръчкват веждите по един толкова нелепо-специфичен начин като го казват това и тааака ме напушва смях.![]()
'Ей ти да не учиш еди къде си..'
'Вчера пътувахме заедно.. ти от еди кой си квартал ли си..'
'Коя книга четеш..'
Ии друго, с което са започвали: 'Ооо.. ма много хубав шал си имаш'И оттам се почва- ама откъде е, сестра ми много обича такива шалове...
Абе от толкова път с градския транспорт вече горе-долу разпознавам хора с крейзи айс, таа.. най-важното може би е да не докарваш някъв психопатски поглед.![]()
'Cus history is all dreams.'
Нито е казано къде, нито кога, въобще няма никакво уточнение. А и се съобщава новина, тъй че...Първоначално написано от hottie