- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли някакъв начин ...
сега като видях темата за широкото влагалище се сетих да ви питам .. аз пък съм тясна и всеки път когато го правя поне няколко минути в началото имам усещане че ми е за първи път а вече доста пъти съм го правила .. има ли начин ако използвам лубрикант да спре да боли![]()
много е гадно
Със сигурност ако използваш лубрикант няма да те боли толкова. Нормално е, защото се намалява търкането и проникването става по-лесно. Опитай![]()
Dangerous feelings break out my soul..
It's just the meaning of being alone.
I wanna run like the speed of the sound,
I was somewhere, I 'm sure you're around.
You give me now the meaning of life...
Щом има желание - има и начин
Големите пи*ки са проблем![]()
БЕЗПЛАТНИ НАГРАДИ HERE
м и мен това ме притеснява на стария ми приятел не беше много голяма и ме болеше а сега на този е голяма и нз ... мисля че ще ме боли още повечеПървоначално написано от Kpu3a
![]()
![]()
Ами по-скоро зависи от дебелината : ) Но определено ако искаш неприятната болка да утихне трябва да използваш лубрикант на този етап, или поне според мен. Иначе много вероятно с времето да се разшириш.
дори веднъж като свърщихме и се пипнах имаше кръв и дори не разбрах от какво стана така![]()
Вероятно протъркване на чувствителната кожа там![]()
Може би не се увлажняваш достатъчно. Ако ползвате лубрикант, не би трябвало да има проблем![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
аз има(х)м същия проблем.. малко повече любовна игра и да те възбужда повече.. лубриканта също не е излишен
писах ти на лсПървоначално написано от nomusicnolife666
надявам се да съм била полезна
аз му казвам да ми го слага по-бавно и не ме боли...Първоначално написано от Rofl4e
бавно барзо същото е имам чуството в началото че ме отваряПървоначално написано от xit_ss
но после ми е по добре да е по барзо защото така по малко се усеща
явно е нямало проблем .. направих с приятеля ми и наистина много го обичам и не ме болеше .. за първи път да усетя кеф от секса![]()
![]()
По-дълга любовна игра, повече възбуда и от там идва и повечето кеф![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!