- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ РАЗГОВОРНИК
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Нямам думи просто... Такива им трябват на тукашните джебчийки - после с години няма да се чуе за преджобени по автобусите.Първоначално написано от JimmyGestapo
утре няма да е по-различноПървоначално написано от ClockworkOrange
![]()
боооооооооооооооооооооооо ооооооо празняри празна ли ви е вечерта както мойта или ??????????
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
грубо![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
БЛАХАХАХАХАПървоначално написано от guinessgirl
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Едно не мога да разбера - защо е практика във форума да се обижда на градовете, в които се живее? Особено обидите от типа "в града ти живеят турци, следователно и ти си такъв". Особено когато виждате, че човекът, който обиждате, си е чист българин и няма нищо общо с турците. Просто е грозно така. Сякаш изпитвате удоволствие от факта, че в града на някой съществува турско или циганско население, и го използвате срещу него, вместо да съжалявате, че реалността е такава. Боли ме, че в много български градове това съществува, тъжно ми е от факта и никога не бих го използвал, за да обидя някой. За това ли са умрели толкова много достойни българи, за да обиждаме други, че имат нещастието да живеят в град и с турско или циганско население? Отправям това към всеки българин, независимо къде живее - София или ако ще и в някое турско село.
Audio ergo sum
ООфф сички сте оригинални като анцунг ADIDAS ама made in china![]()
![]()
хохох... стана яко..
искам машинка вече и да си драскам у нас... писна ми да ходя да драскам с на 1 авер.
Когато шегата е наистина добра, я оценявам, дори и да е на гърба на любими неща![]()
Audio ergo sum
its nine-one-one, please call the doctor!
Петък вечер се развилня форумът![]()
Audio ergo sum
Раз, два, три - пасматри.
Песни ленину пают.
![]()
Audio ergo sum
Много правилно....почти сигурен съм че смотаните футболяги са предизвикали сценката и са си получили заслуженото....
Тая прослойка тъпоглавци седи по-долу и от средностатистическия социално програмиран робот и самият им мироглед и нагласа към живота е да търсят с кой да се сбият и да провокират скандали.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
оф вече една седмица не мога да се наспя и много се изнервям
^Добър подпис !
Любим автор, страшна книга и с нищо неотстъпващ филм по-нея, което е рядкост за фимите по книги....
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
не се учудвам на тая случка с караджов и иванов
вчера видях орлинов в CCS няма такова гейче
Регистриран разговор между испанци и американци на честота -„Извънредни ситуации на море” на навигационния канал 106 в пролива Финистер (Галиция)
16.10.1997 г.
Испанци: (смущения) ... Говори А-853, моля завийте 15 градуса на юг за избягване на сблъсък с нас. Вие се движите точно към нас, разстояние 25 мили.
Американци: (на фона на смущения) ... Съветваме ви да завиете 15 градуса на север, за да избегнете сблъсък с нас.
Испанци: Отрицателен отговор. Повтарям, завийте 15 градуса на юг за избягване на сблъсъка.
Американци: (друг глас) С вас разговаря командирът на кораб на Съединените Американски Щати. Завийте 15 градуса на север за избягване на сблъсъка.
Испанци: Не смятаме предложението ви нито за възможно, нито за адекватно, съветваме ви да завиете 15 градуса на юг за да не се блъснете в нас.
Американци: (с повишен тон) С ВАС РАЗГОВАРЯ КАПИТАН РИЧАРД ДЖЕЙМС ХОВАРД, КОМАНДИР НА САМОЛЕТОНОСАЧА USS LINCOLN, ОТ ВОЕННОМОРСКИЯ ФЛОТ НА СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ, ВТОРИЯТ ПО ГОЛЕМИНА КОРАБ НА АМЕРИКАНСКИЯ ФЛОТ. СЪПРОВОЖДАТ МЕ 2 КРАЙЦЕРА, 6 ЕСКАДРЕНИ МИНОНОСЕЦА, 4 ПОДВОДНИЦИ И СНАБДИТЕЛНИТЕ КОРАБИ. АЗ НЕ ВИ СЪВЕТВАМ, А ВИ ЗАПОВЯДВАМ ДА ИЗМЕНИТЕ КУРСА СИ 15 ГРАДУСА НА СЕВЕР. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ БЪДЕМ ПРИНУДЕНИ ДА ВЗЕМЕМ НЕОБХОДИМИТЕ МЕРКИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА БЕЗОПАСТНОСТТА НА НАШИЯ КОРАБ. МОЛЯ ВИ, ВЕДНАГА СЕ РАЗКАРАЙТЕ ОТ КУРСА НИ!!!
Испанци: С вас говори Хуан Мануел Салас Алкантара. Ние сме двама. Съпровождат ни кучето, вечерята, 2 бутилки бира и канарче, което сега спи. Подкрепят ни радиостанция „Cadena Dial de La Coruna” и канал 106 „Извънредни ситуации на море”. Не се каним да завиваме наникъде, като се има предвид, че се намираме на сушата и се явяваме фар А-853 на пролива Финистер, на галицийския бряг на Испания. Нямаме никаква представа на кое място по големина сме сред испанските фарове. Можете да предприемете всички шибани мерки, които считате за необходими и да направите, каквото си искате за осигуряване на безопасността на ш...я си кораб, който ще стане на трески на скалите. Затова още веднъж настоятелно ви препоръчваме да направите най-смисленото: да промените курса си с 15 градуса на юг за избягване на сблъсъка.
Хахахаха![]()
![]()
Audio ergo sum
http://www.crazythemes.com/images/Av...tiri-Movie.jpg
баси якия флеш![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
аааагр ебаси изчадието е това![]()
чак ме стресна в първия момент като отворих снимката
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...