- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Да искаш, но да знаеш, че не можеш..
Няма "не мога", пич/ке. И на мен ми казват че чисто генетично съм била зле, не съм можела това, не съм можела онова. И отчасти си е така - на някои хора си им е дадено, но това не значи че с труд човек не може да навакса. Забелязвам, че колкото повече се старая, толкова повече се подобрявам, а също не съм добра в някои дисциплини.
НЕ СЕ ПРИМИРЯВАЙ!
Много добре знам какво е да те потискат, дори собствените ти родители например...Да ти обясняват че нямаш елементарна двигателна култура, да ти викат че си лемав и хамав, и да те упрекват че кат си бил малък не си ходил да играеш с децата и затова сега не си "развит".
Но аз напук ходя да тичам в парка, ходя на кардио тренировки и се чувствам прекрасно. Слаба съм, красива съм. Определено се стегнах, чувствам се добре. Само с постоянство става, упоритост.
И аз не тичам 50метра за брилянтно време - 9,1sec беше последния ми резултат и се води за двойка. (момиче 10клас съм - над 8,8sec до 9,2sec е резултат за 2!) Е, какво? Работя над себе си за да мога някой ден да тичам под 8,8...
Знам си минусите - скачам малко и съм бавна, но пък на 300метра ги къртя, щото съм издържлива.
Разбира се, не се задоволявам с това че съм бавна и скачам малко. Работя над това!
Прави го и ти, и не се отказвай! Няма "не мога". За всеки труд се отплаща, затова работи над себе си и не се поддавай на някакви тъпи хора, които ти секват ентусиазма с някакви глупости "не можеш, нищо няя стане от тебе". Рано или късно за упоритостта и старанието ще ти се върне с перфектна фигура, добра физическа форма и самочувствие че можеш!
пп. Съгласна съм с WrongLife
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride