.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Световъртеж, причерняване, леко главоболие

Проблема ми е такъв, че всеки път когато се изправя моментално ми се завива свят, причернява ми и секунда след като се оправя ме заболява главата доста здраво за секунда и ми минава..Майка казва, че е от това че ставам рязко, ама не е като да съм почнал да ставам от компа примерно по различен начин от както преди..Просто от 1-2 месеца го забелязвам това..Мисля, че кръвното ми нещо пада, но не съм сигурен..

ПП:За 2-3 секунди всичко отминава, ама е доста гадно..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Мисля,че майка ти е права,аз като стана рязко и ми става по същия начин

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Кажи ми къде точно те заболява главата
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Да не би да излизаш прекалено рядко? При мен става като съм у нас за няколко дни, без да се движа много.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    дам и на мен ми става така..
    обикновено е като си лягам късно..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Всеки ден излизам, но това най-често се случва като се застоя повечко пред компа..Примерно 2-3 часа.

Не мога да обясня къде точно ме заболява главата..Сякаш ме стягат с клещи отвсякъде.. :х

Това е защото ти е ниско кръвното,което попринцип е нормално защото растеж.При мен е същото ставам рязко и направо тръгвам да падам обратно,причернява ми всичко.Ставай по-бавно,а за ниското кръвно аз пия солен айран,кола или ям шоколад.

Супер фен Аватара на radeberger
    Преди няколко месеца и при мен много често се случваше . Сега от доста време не ми е ставало така . Причерняването е заради ниско кръвно .

Внимавайте с това !!!
    Попринцип и на мен ми става така ... и то често .Веднъж от такова причерняване припаднах , така че стане ли ви така или клякайте или се хванете/подпрете за нещо ...

Ниско кръвно е .... яжте шоколад или пиите кола...
    Причерняването може да се дължи и при недоспиване или нередовно хранене (ако примерно пропуснете обяд или сте на една вафла цял ден ... )

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Ми туу.. преди малко като станах от сън, реших да изляза на терасата, но от това рязко ставане за малко да припадна. че нямаше и никой в нас.. добре, че се хванах за фотьойла, иначе не знам..
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Дам, щях да си пръсна главата в ръба на леглото веднъж..Добре, че и със затворени очи съм горе-долу координиран и знам къде да се хвана, преди да се пребия.Забелязах, че това се случва най-често когато съм стоял на едно място доста време и стана по-рязко.. /пр. спал съм, или съм се застоял на компа../

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 3aMe4TaH
    Причерняването може да се дължи и при недоспиване или нередовно хранене (ако примерно пропуснете обяд или сте на една вафла цял ден ... )
    Точно това е ключът от бараката. Трябва задължително да се закусва, защото иначе кръвната захар пада и стават подобни гафове.

Освен това преумората и недоспиването са си съвсем възможен източник на проблема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си