- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Земляни- Филмът, каращ те да се замислиш.
Това е най-невероятния филм, който ми подеиства по невероятно силен начин.Препоръчвам на всеки да го гледа.Много ми се иска този филм да се популяризира и хората да погледнат на животните като 1 отделна "Нация".Това е линк към филма: http://video.google.com/videoplay?do...3723666627529#. Които желае нека изрази мнението си по повод филма и начините за популяризирането му сред по-голяма част от хора. Благодаря на всички , които ще си направят труда поне да изгледат филма, а на другите мога да кажа, че заради такива невежи като тях светът отива към лош завършек.
Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html
Oх, няма да го пускам пак. Прекалено е брутален.
А фактът, че това е самата действителност, го прави още по-жесток.
Преди време го изгледах на 2-3 части, защото просто не се издържа. Заради него не си купувам вече месо от магазина и избягвам кожените дрехи. Прясното мляко си го купувам от бабите, които идват сутрин с бутилките, защото знам, че кравите им не са сгъчкани една върху друга, и се отглеждат в много добри условия.
С две думи, определено те кара да се замислиш.
п.с. Има български субтитри, така че английският не е оправдание да не го гледате![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Филма е уникален! Гледах го преди малко повече от една година и през целия филм плаках. Това е сигурно единствения толкова реалистичен филм който съм гледала и който показва в действителност как стоят нещата. След това спрях да ям месо и всякакви млечни продукти - просто ми се гадеше като ги погледнех, но накрая единственото което успях да направя е да си докарам петна по тялото от липса на витамини, които впоследствие се махнаха, след като започнах да ям месо отново. И сега даже гледам да го избягвам, ама няма как.
и аз снощи гледах този брутален филм и да определено те кара не само да се замислиш,но и да си дадеш ясна представа,какво всъщност сме ние...и да правилно се казва във филма:"От всички създания,човека е НАЙ-ПРОТИВНОТО!!!"дори ме е срам,че не съм си давала сметка толкова на сериозно какво се причинява на животните заради нашите претенции...лошо ми става само като си помисля,че съм ядяла месо...Но не е само това,кой ни дава право да се гаврим с живота на който и да било,най-малко на беззащитни животни,които чувстват болката както и ние я чувстваме.Но тази тяхна болка не е заслужена по никакъв начин,защото кое животно е накълцало човек докато е жив,кое животно е провисвало човека с главата на доло и му е одирало кожата,кое животно е карало човека да гледа как близките му умират по най-жестоки начини...НИКОЕ!!!а,ако някое животно е нападнало човек,то е,защото човека сам си е виновен!!!Ние нямаме власт над тези същества,но сме си я преписали,като се имаме за най-умни и най-развити същества на планетата...а дори и да е така,това не ни дава право да отнемаме живот и то за наша собствена угода...та чак до там,че УБИЙСТВОТО да се е превърнало в НАЧИН НА ЖИВОТ!!!
Този филм го гледах преди доста време. Наистина има страшно брутални сцени в него и определено те кара да се замислиш.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
гледах го![]()
![]()
животът на един тюлен струва 40 000..спирам да ям месо
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Да...когато го гледах не ядох месо няколко дни...ужасен филм. Ужасна действителност. Ужасни хора с ужасна разрушителна способност, от която се възползват по максимален начин.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
благодаря за сигнала hrisi7uuu