- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля, че срещнах любовта.
Мисля, че срещнах любовта. Едно момиче от даскалото..Но ме е срам да я поканя на кафе/разходка. Събота бяхме на екскурзия и не свалих поглед от нея. И тя ме поглеждаше от време на време. Намерих и скайп. Но не ми пише. Само 1 път за 2 минути. Кажете какво да правя. Тя е 10 клас аз съм 11.
![]()
![]()
Ти не порасна ли достатъчно за тези 17 години, та да имаш смелост за едно момиче?![]()
не е трудно да зададеш въпроса, трудно е да чуеш отговора...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Сега ако ми кажете, че на момчетата също може да ви се разбие сърцето ще ме застреляте. А моля и да не ми се обяснява, че страдате, плачете, сдухвате се и ви е криво заради момичета. Аз не вярвам.
Говорил ли си с нея иэобщо?
[size=7][b][u]fosse cos
С риска да умреш - да.Но ест не го показваме така драматично както момичетата![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Да.Първоначално написано от Presley
Мисля че срещнах човек. Тъп човек . Тръгнах си от даскало . Са мисля че съм в нас - Трябва да се набода за да изтрая в даскало 7 часа
phah
това ли ти е разбирането за любов.. ? Погледнах я тя ме погледна .. писах и в скайп .. ако е така ням ко пойче да ти кажа освен тва че си мно зле. : )
Абе защо не си ебете майката а?![]()
3ащото не искам да си очерня душата.Първоначално написано от BiboW
[size=7][b][u]fosse cos
Влюбен си,да така е.Но истинската любов не е това,имаш много да учиш.
Ама не е зле да я поканиш на среща![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Щото не се казваме Едип. А ти що не натиснеш Хикса, щом не ти изнася?Първоначално написано от BiboW
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Брао пич нахрани изродите нях нях няхПървоначално написано от BiboW
![]()
Споко нема се плашиш одиш питаш,като не стане - не стане. И да те ебават после отминаваСамо ще загубиш ако не пробваш....или ако пробваш но това е друга тема
Давай смело
![]()
ауу не така грубо де ..Първоначално написано от BiboW
![]()
![]()
Иначе по темата .. ами направо я питай дали иска да излезете .. не губиш нищо ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да не би да се казва Николета Лозанова![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
И какво ако е тя? Да не би да не може да се пита? Закон да нема да не може да се говори с нея...Първоначално написано от LoveRetroMusic
Ти пък от къде знаеш, че няма закон ? Прочети чл. 24![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
От закона за общественото говорене с непознали ли![]()
![]()
whatever
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Имаме противоречие в показанията на заподозрения...Първоначално написано от BiboW
МИ ПОКАНИ Я НЯМА КО ДА ГУБИШ !!!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от Adda
Явно си доста ограничено момиченце ,което едвали има много приятели момчета ,които са "истински" и споделят.А и това ,че ние не ревеме за всичко се нарича мъжки хормони (има разлика от женските).Ограничена си!!!![]()
Е, не проблема вероятно е че съм заобиколена от момчета, на които не им пука за нищо и не възприемам други вариянти. Не твърдя, че съм права - просто не съм наясно.Първоначално написано от Rhype
![]()