- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Самозадоволявате ли се?
...ами момичета обаждайте се да го правим заедно,така ще е по-интересно и за двете страни...![]()
![]()
Тъпня, откакто съм сингъл го правя почти всеки ден, а преди даже не ми се правеше толкова често секс. Но както се казва: "никой не може да ти го направи така, както сам си го правиш"![]()
+99999Първоначално написано от stanimir1992
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Първоначално написано от elito0o0o0
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
da pravq go.
щом всички го правят тогава въпроса е кой повече - момичетата или момчетатаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
да бе то пък които отрече значи лъъъъъжеее![]()
[quote="time2rock"]+1Първоначално написано от vegasbaby
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Първоначално написано от cybersound
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
естествено, редовно, понякога повече от веднъжс ръце, с вибратор, под душа, обичам да има разнообразие
![]()
е не![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Ами всъщност нищо, не ми е интересно да го правя и не ми харесва.Първоначално написано от sexydevil
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ем яко боча![]()
Ами аз не го правя , винаги имам под ръка по една поне да ме задоволява. :P :PПървоначално написано от elito0o0o0
Ем аз не се самодоволявам .. Но чувала съм че не само като си бъркашш се самодоволявашш .. Нещоо някой ми беше казал с клитораа .. търканее ли кфо бешее![]()
![]()
един искрен отговорПървоначално написано от travmiriaN
![]()
За контакти...![]()
24/7 е меко казаноПървоначално написано от EmiKodaTiKaja
![]()
Just Do It..
къде си бе ебачПървоначално написано от prettyboy
![]()
няма смисъл от тая тема, то се знае :P
Абе хора кого лъжете почти всеки го прави малко са хората които не са пробвали ( и те изпускат много) Да самозадоволявам се хубаво е. Ааа и само ти сам за себе си знаеш какво и как го искаш и никои не може да ти го даде така както ти ...![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....