.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

хора моля ви помогнете ми

хора помогнете закъснява ми цикъла с месеци . цели 8 месеца ;( незнам какво да правя помогнете pls

Ако когато вървиш корема ти не е пред теб значи си малка и имаш нередовен цикъл

Мега фен Аватара на ameli
    а може да не и е дошло още, а тя да си мисли, че и закъснява и прочети важната тема
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

хора помогнете закъснява ми цикъла с месеци . цели 8 месеца

az imam podoben problem samo 4e na men mi zakasnqva s 3 meseca a imam cikul ot 8 meseca...ako nqkoi moje da mi kaje ne6to po vaprosa 6te sam mn blagodarna

Добре де майна теми в нета бол има аз с елементарната си култура по женска анатомия (казвам предварително защото съм момче и ако изръся някоя глупост да се знае) мога да кажа че просто когато ти идва си в пубертета ,а до колкото знам отделянето на яйцеклетка става под въздействието на хормони ,а щом си в пубертета хормоните те удрят когато си искат и не са редовни следователно и цикъла няма да ти е редовен. К'во толкова сложно има майна че да не се разбере.

Мега фен Аватара на ameli
    сложното майна е да се прочете важнате ттема, ти не знаеш ... а авторката и другата питаща на колко са? защото доколкото помня се учи в 5 клас а в 6 по-подробно
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    ... И имаш цикъл от ЦЕЛИ 9 месеца, нали?... Важната тема!

Цитирай Първоначално написано от Burn94
    Добре де майна теми в нета бол има аз с елементарната си култура по женска анатомия (казвам предварително защото съм момче и ако изръся някоя глупост да се знае) мога да кажа че просто когато ти идва си в пубертета ,а до колкото знам отделянето на яйцеклетка става под въздействието на хормони ,а щом си в пубертета хормоните те удрят когато си искат и не са редовни следователно и цикъла няма да ти е редовен. К'во толкова сложно има майна че да не се разбере.
    Да,така си е..
    А щом се притесняваш толкова много отиди на гинеколог

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си