.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Полароидни фотоапарати

Такам, имам един въпрос..
    Онзи ден докато обикаляхме по разни фото центрове да търсим фотоапарат на един приятел, в мен се пробуди едно старо желание за полароиден фотоапарат. Голямо търсене му бях ударила и си спомням, че завърши с неуспех, но от два дена не мога да спра да се чудя дали все пак няма някакъв шанс да успея да си намеря. Питах една продавачка, тя ми каза каквото вече знаех, че по магазините няма да си намеря, но е доста вероятно да си купя на старо. Обаче нямам никаква представа къде да го търся това на старо. И въпросът ми е ако някой друг се е интересувал, или е попадал по обяви в интернет, насам натам, ако е дочул някой да продава, да сподели информация, че вече ще се побъркам. Начинанието отсега е обречено на фейл, но трябва да опитам.
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Мега фен Аватара на ameli
    какво представлява този фотоапарат?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Това са онези стари фотоапарати, които моментално ти изкарват снимката, затова се наричат instant cameras. За такова нещо говоря:

I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Питай по фото-форумите, но и да купиш е почти невъзможно да намериш консумативи.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на ameli
    ахамм, ами по морето в миналото ходеха разни папагали и преоблечени хора и ти правеха моментална снимка до колкото си спомням.... може да ги питаш догодина или някой друг който знае
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Лента за тея апарати не се произвежда от няколко години, затова така.
    Иначе едни типчета дъ импосибъл проджект мислят как да направя лента, която да работи с тея апарати.

Аз съм решила от ибей да си взема след известно време.... 50-тина долара парчето излизат :Р

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

hardball, и аз четох нещо подобно преди малко, не знам дали е същото, но някакви пичове от Холандия май са се наели да започнат отново произвеждането на филми, та до някаква степен това ме обнадежди. Благодаря ви много, ще погледна по фото-форумите и в ибей също, ако някой се сети за нещо друго, нека каже.
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Иначе едни типчета дъ импосибъл проджект мислят как да направя лента, която да работи с тея апарати.
    Същото

http://www.the-impossible-project.com/

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    аа, тея са супер яките фотоапарати. една приятелка има 2 или 3, обещала ми е 1 и ако почнат пак да произвеждат ленти, много ще се радвам!

Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    аа, тея са супер яките фотоапарати. една приятелка има 2 или 3, обещала ми е 1 и ако почнат пак да произвеждат ленти, много ще се радвам!
    Наистина ли? Ще имаш ли някаква възможност да я питаш откъде ги е купила?
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    от Ибей май си ги е взела. там има доста.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си