- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Психология - Къде,какво...?
....добра обосновка..." да я имам"...
какво да ти каже някой за Благоевград? Повечето специалности приемат с матури....мисля, че е ясно...
Добра е.При положение,че си имам други планове,а просто искам да имам някакво образование.И вместо да уча някакви скучни работи,предпочитам това което ми харесва.Първоначално написано от Loshotia
Аха....Не съм запозната с програмите на по психология на другите ВУЗ-ове освен СУ, затова щом не искаш да учиш сухи и скучни неща, може би ще е най- добре да видиш учебните планове и анотациите
Е то и аз тръгнах с мисълта че просто искам да уча психология защото ми е интересно иначе не е като да съм си представяла някога да бъда психолог. Точно за това ми стана супер скучно и се отказах и само дето загубих една година... Да следваш психология не е толкова интересно колкото да четеш литература по темата...Първоначално написано от BoCupycake
![]()
Успех де! Дано наистина се окаже това което си представяш![]()
Еиии,аз се бях запътила към Философския,само че ме приеха в друг факултет.Uначе аз откъм хигиена,асансьори и т.н. нямам оплаквания,само дето днес насред лекцията ни спряха леко тока хахаах Каква специалност си във Философския?Първоначално написано от Loshotia
Първоначално написано от angellove
Аз съм социология
Иначе това за тока не го знаех, днес попропуснах.
Еми,значи точно както си и мислех,точно социология исках..шанс.Cамо,че не ме разбра,аз не съм във Философския,надали и на вас ви е спирал тока - би било малко странно съвпадение![]()
Засега не съм особено удовлетворена от това, което учим, но се надявам по- нагоре или поне втори семестър да стане по- интересно. Ти каква специалност си?
Логопедия,но се очертава да се местя,ще стане една сложна ..А много исках социология,беше ми на 2ро място :/
Ами премести се, то доколкото знам не е трудно- искат успех над 4.50 и да имаш над 2 на приемен изпит за специалността.
Ами тепърва ще разучавам,но мерси
![]()
Аз искам да кажа за Благоевград-там има специалността Психология-влиза се или с изпит по БЕ или с матурата по БЕ.Мисля,че не е трудно и ще успееш,щом толкова го искаш![]()