.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен
    Град
    София
    ....добра обосновка..." да я имам"...

какво да ти каже някой за Благоевград? Повечето специалности приемат с матури....мисля, че е ясно...

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    ....добра обосновка..." да я имам"...

какво да ти каже някой за Благоевград? Повечето специалности приемат с матури....мисля, че е ясно...
    Добра е.При положение,че си имам други планове,а просто искам да имам някакво образование.И вместо да уча някакви скучни работи,предпочитам това което ми харесва.

Мега фен
    Град
    София
    Аха....Не съм запозната с програмите на по психология на другите ВУЗ-ове освен СУ, затова щом не искаш да учиш сухи и скучни неща, може би ще е най- добре да видиш учебните планове и анотациите

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Искам да имам диплома - Психология.Просто да я имам.Както вече казах няма да работя това което ще завърша,но не се знае,а психологията ме влече.
    Е то и аз тръгнах с мисълта че просто искам да уча психология защото ми е интересно иначе не е като да съм си представяла някога да бъда психолог. Точно за това ми стана супер скучно и се отказах и само дето загубих една година... Да следваш психология не е толкова интересно колкото да четеш литература по темата...
    Успех де! Дано наистина се окаже това което си представяш

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    E, ти ако си човек на място ще си учиш независимо от средата(принципно). Но за такива като мен...някак си е важно да се съпоставям с другите, един вид да се състезавам с тях.

И още нещо искам да кажа. Тази година съм 1курс в СУ, във Философския факултет и не мога да кажа нищо против материалната база/ условията на факултета. Била съм в НБУ на изпит, така че мога да направя сравнение и единственото нещо против моя факултет е, че сградата е по- стара от тази на НБУ. Сменена ни е изцяло дограмата, компютрите са нови, асансьора е като в хотел. А тоалетните бяха най- голямата изненада предвид гимназиалните ми представи. Сега ще видим зимата как ще е положението с отоплението
    Еиии,аз се бях запътила към Философския,само че ме приеха в друг факултет.Uначе аз откъм хигиена,асансьори и т.н. нямам оплаквания,само дето днес насред лекцията ни спряха леко тока хахаах Каква специалност си във Философския?
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Мега фен
    Град
    София
    Аз съм социология
    Иначе това за тока не го знаех, днес попропуснах.

Град
    Sofia
    Еми,значи точно както си и мислех,точно социология исках..шанс.Cамо,че не ме разбра,аз не съм във Философския,надали и на вас ви е спирал тока - би било малко странно съвпадение
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Мега фен
    Град
    София
    Засега не съм особено удовлетворена от това, което учим, но се надявам по- нагоре или поне втори семестър да стане по- интересно. Ти каква специалност си?

Град
    Sofia
    Логопедия,но се очертава да се местя,ще стане една сложна ..А много исках социология,беше ми на 2ро място :/

Мега фен
    Град
    София
    Ами премести се, то доколкото знам не е трудно- искат успех над 4.50 и да имаш над 2 на приемен изпит за специалността.

Град
    Sofia
    Ами тепърва ще разучавам,но мерси

Аз искам да кажа за Благоевград-там има специалността Психология-влиза се или с изпит по БЕ или с матурата по БЕ.Мисля,че не е трудно и ще успееш,щом толкова го искаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си