- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪЗБУЖДАТЕ ЛИ СЕ ОТ СЕБЕ СИ
Възбуждате ли се от самите себе си.Като се огледате в огледалото идва ли ви да си посегнете.Изпитвате ли сексуално влечение към определена част от тялото ви.
p.s Просто питам.Не съм извратен.![]()
Да .. принципно си харесвам тялото формата.. но чак да се възбуждам не стигам до там но ако бях момиче нямаше да си простя :Д![]()
За възбуда чак знам...но ако ние самите не се харесваме достатъчно,как да очакваме другите да ни харесат...![]()
Хаах ти ме уби с тая тема! Принципно не се възбуждам от себе си като стоя и се гледам. Ама от ръката си... свършвам, което явно означава ,че се възбуждам от ръката ми ?ОМГ![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
да като си гледам задника в огледалото докато си бия поредната чекия направо ми иде да го изпапкам целия ..рунтавия ми той
Много си харесвам пъпа
Ми аз пък си се възбуждам от себе си... Харесвам си се![]()
Уникална тема.![]()
да ве. Всеки ден си бия 1 чикия в моя чест.
Станислава
толкова се възбуждам от себе си, че когато маЗтОрбирам го правя на моя снимка.![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
всеки ден си посягам най-малко по 2 пъти![]()
Бахти темата![]()
Даааа от коремчето краката дупето от всичко, най вече от пишока и ташунките ха ха![]()
Йебем ти и кризу и газу и све!
Ъ-ъ-ъ ?![]()
Ооооо да само като си видя извивката на ириса на окото-щръква и директно ме центрира по брадата![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
+1Първоначално написано от bilqnavod
+2 ;DПървоначално написано от xit_ss
И аз много се кефя на себе си.Нарцисизъм бе, мамка му. Вися и се оглеждааам, оглеждам...
Не ти е тъпа темата. Тия малките просто не разбират. (:
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Винаги съм си падал нимфоман и нарцис,но се надървям и на сестра ми
Първоначално написано от Transporter
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OWND
Пич какъв е тоя неадекватен въпрос? Някак си не си рпедставям да се гледам в огледалото и да мастурбирам като си мисля, о00о колко съм секси..оо как ще сее скъсаамм![]()