- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мъдрите мисли на учителя Йода
Здравейте падуани и джедаи
В зелената ми главица силата породи следния въпрос.
Религията и произхода пречка ли са за любовта?
Сетих се за историята на Ситския лорд Ромео,но няма да я разкажа
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Продължаваш обаче да се мислиш за забавен ...
амЪ уиски пикая?Първоначално написано от graceless
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
но пък доста му отива. пълен ретард...Първоначално написано от FromAutumToAshes
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Ще се се направя, че темата е сериозна (Първоначално написано от haritov
) и ще отговоря така .. имам непоносимост към мюсулмани, турци и разни подобни .. но в крайна сметка любовта не пита и за това просто си гледам хубавите български момченца, за да не стават грешки ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
haritov ако ще се правиш на йода,поне докарай и стила му на говорене ;д
За някои да,за други-не!
+139Първоначално написано от Hilary_
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
При мен специално да!Българка съм и уважавам всичко българско никога няма да се захвана с някой турчин да речем![]()
да те видим като се влюбиш в някой строен,красив младежПървоначално написано от Marinchety
Още повече че турските мъже са красиви и не са за един ден,за разлика от Бг боклуците,но да и аз не харесвам турци,но не ми пука за религията много много![]()
различни хора, различни разбирания ... На мен ми пука![]()
^^Първоначално написано от FlashMX
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
И азПървоначално написано от FlashMX
![]()
Но ,иначе по темата - НЕ!
в моя град религията е пречка... в случая единия българин другия турчин...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
миче мюсюлманите са хора по религия, турците са хора от държавата Турция, а разни подобни какво ще рече, обрязани или от азия ? обрязани са дори евреите, а азиатци са леле много са бе...да ти имам и ограничения отговор на който нищо не се разбира. поне темата ако беше смислена, щях да знам че ти нямаш мисъл...Първоначално написано от Hilary_
п.п. по темата->любовта има многоизмерни времеви пространства и може да се намерят всякакви причини за проблеми, но най опасни са тези които не познаваме. религията е нещо известно... за мен любовта не подбира, нито ти ще я питаш![]()
Тва,че някой е турчин мисюлманин ли е?Първоначално написано от evelinka1122