- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ама сериозно ли? Мнения за МОЛ-ЪТ!
не мога да разбера едно нещо:
на тва дередже,на което сме ние българите,с по 600 лв заплата (средно) построиха 15 000 мола,в които цените са просто безумни,поне качеството на стоките да беше добро.Вкарват разни конфекции,издуват цените и после гледаш цялото даскало с еднакви блузи,примерно.![]()
Аз се чудя защо нашите молове са толкова адски грозни? Вижте хародс как е в стила на Лондон. Е не можеха ли да направят примерно сердика център да изглежда като съседните нему старинни сгради?
Точно пък 20 лева за билет в тъпия Делфинариум НЯМА да дам.Първоначално написано от ifilin4ica
Иначе това с МОЛ-овете е смЕх.
моловете са жив ташак майна, тва като знам че има хора дето като няма кво да правят и в мола.... и цял ден могат да седят там, умряла работа. Най-интересното е че като се заговори за мола и аз като кажа че не съм ходил и нямам желание ме гледат се едно съм извънземен.... Едно време беше така и с Билла, като направиха в кичука точно до автогарата и всички селяни слезли от рейса и в нея майна, и само гледат... Не може да минеш да си купиш квото ти трябва майна...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
сигурното щото си гледа у тях...Първоначално написано от Battlescarred
Не си заслужава?!Първоначално написано от Battlescarred
преди години помниш ли колко беше?
а сега колко е?
и интериора как е?
и, все пак, кефа няма цена![]()
Първоначално написано от PinkFloydSound
а за какво си заслужава? ..
15 коли по-добре ли е ? не мисля.
Аз бих отишъл
Пс. в Молла ходя само ако ми се яде от McD, шот е най-близко до нас..
The Spark
в мола само за мочане![]()
или ако ще си купувам нещо...![]()
тоя мол, дето го строят до билата на България, ще е най-големият, бе !
най-омразните месте - мола и сити сентъра![]()
Ти си я обнови ! Този в Русе ако се завърши за който ти говоря ще е един от най-големите на Балканите и информацията ми е много обновена ! Това го правят заради Румънците не заради друго.. !! Защото при нас в Русе във всички големи магазини има на всеки 10 българи 50 румънци !Първоначално написано от ameli
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Възможностите на съвременния бизнесмен – построяване на търговски комплекс върху исторически паметници и частно пристанище в гранична зона…
Преди 14 века, на брега на Дунав минава Аспарух и създава българската държава. Днес от древната крепост на античния град Дръстър (сега Силистра) не е останало почти нищо.
Тя е полуразрушена, а от там минават багери и фадроми на новостроящ се върху археологическите находки търговски център. Той се издига непосредствено до античната крепостна стена. Именно през нея, за нуждите на сградата, ще минава и подлез за пешеходци – бъдещи клиенти на МОЛ-а.
Подписка срещу строежа върху археологическите находки е правена неведнъж от граждани на Силистра, твърдят местните хора. Резултат не е имало.
Според археолозите сградата попада в т.нар. първа зона на археологическия резерват „Дръстър-Дуросторум”, където се предполага, че са се намирали лятната резиденция на българските владетели от 9-10 век и патриаршията на града. Затова тук строителство може да се извършва, но под много строг контрол заради наличието на ценни археологически паметници, част от които тепърва се откриват.
Въпреки протеста, строежът се е сдобил с разрешителни от всички отговорни институции – общината и Националният институт за паметниците на културата. Инвеститор и собственик на новостроящия се МОЛ е бизнесмен и общински съветник в Силистра.
На едното кино заминават по 30 - 40 лв (дето филма може да го гледаш у вас на дивана) пък за делфини няма да ги дам.
Сигурно са много сладки![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ако човек отиде повече от 1 път на делфинариум и не му е скучно може да куитне.
егати откачалките. молът почнаха го взмимат много насериозно![]()
поредната глупости измислена за да се вземат пари на ''не дотам мислещите''
![]()
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Ходила съм само във Phone Mола Варна да гледам 3D киното,да хапнем с брата два пъти от McD,на гости на един приятел,който бачка там и да вземем нещо от Техномаркета.Готино е,но не е за всеки ден.