- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да се отпусна :S
Alokin винаги си е с правотоПървоначално написано от blondeVIP
![]()
![]()
големи съвети давате на момичето ... да се напие и тем подобни ... просто трябва да е на вълна секс и да е достатъчно подмокрена там долу за да започне да бъде "Обработвана". И да нормално е да те боли защото все пак ти е 1ви път и влагалището ти не е свикнало да бъде "разпъвано" толкова колкото ще бъде...ще изтраеш не си единствената няма и да си
Не съм казал да се напие.. ти пък говориш се 1 нива ще обработва тракториста..Първоначално написано от iLoveU
еее само с целувки няма как да стане ..Първоначално написано от BibiKome
![]()
Той би трябвало да знае как да действа в този момент .. ??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
кажи му ,че там се бърка с друго...
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Е, не се отпускай. Кажи му да действа малко по-силно. ХахахаНе, сериозно!
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
проблемът е в това,че или се притесняваш от него,или той не те възбужда,или просто още не ти е времето за такива неща
за нито едното от тия трите не мога да ти помогна.нито пък някой друг от форума ще може![]()
оо пича над мене е прав .. не я изкарвайте виновна-все пак след като се е навила... едва ли толкова я е страх!!не знам.. не й казвайте да се отпуска като мисли за барбита-тъкмо обратното съсредоточи се именно върху това.. и се опитвай всеки път като усетиш,че се стягаш с да отпускаш-мускул е-можеш да го контролираш..
пък да видим ще боли ли чак толкоз
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
^ Вярно.
А,ако и въпреки лубриканта,пак те боли наистина напии се.Тъпо звучи,ама няма да усещаш чак толкова болката.