.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от blondeVIP
    AlokiNn си е с правото. . не да се напиваш ама едно малко. . ще се отпуснеш. . сериозно и аз без ебавка. .аз го направих този номер. . да ти кажа не е сред най-забавното да седиш оправена и чакаща да те вземат и да пииваш от едно патронче xdd ама на мен лично поне с отпускането ми помогна ;pp иначе за лубрикант Play Classic на Durex е най-обиновенния ;pp
    Alokin винаги си е с правото

големи съвети давате на момичето ... да се напие и тем подобни ... просто трябва да е на вълна секс и да е достатъчно подмокрена там долу за да започне да бъде "Обработвана". И да нормално е да те боли защото все пак ти е 1ви път и влагалището ти не е свикнало да бъде "разпъвано" толкова колкото ще бъде... ще изтраеш не си единствената няма и да си

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от iLoveU
    големи съвети давате на момичето ... да се напие и тем подобни ... просто трябва да е на вълна секс и да е достатъчно подмокрена там долу за да започне да бъде "Обработвана". И да нормално е да те боли защото все пак ти е 1ви път и влагалището ти не е свикнало да бъде "разпъвано" толкова колкото ще бъде... ще изтраеш не си единствената няма и да си
    Не съм казал да се напие.. ти пък говориш се 1 нива ще обработва тракториста..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от BibiKome
    На 16 съм опитахме се целувахме се но някак си не стана.
    еее само с целувки няма как да стане ..

Той би трябвало да знае как да действа в този момент .. ??

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    кажи му ,че там се бърка с друго...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Е, не се отпускай. Кажи му да действа малко по-силно. Хахаха Не, сериозно!
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

проблемът е в това,че или се притесняваш от него,или той не те възбужда,или просто още не ти е времето за такива неща

за нито едното от тия трите не мога да ти помогна.нито пък някой друг от форума ще може

оо пича над мене е прав .. не я изкарвайте виновна-все пак след като се е навила... едва ли толкова я е страх!! не знам.. не й казвайте да се отпуска като мисли за барбита-тъкмо обратното съсредоточи се именно върху това.. и се опитвай всеки път като усетиш,че се стягаш с да отпускаш-мускул е-можеш да го контролираш.. пък да видим ще боли ли чак толкоз

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    кажи му ,че там се бърка с друго...

^ Вярно.

А,ако и въпреки лубриканта,пак те боли наистина напии се.Тъпо звучи,ама няма да усещаш чак толкова болката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си