.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

пак за мастурбирането

Аз съм момче на 14 и искам да попитам дали е нормално като мастурбираш и като свършиш не винаги да изпитваш едно и също удоволствие ?

Понякога ми е много яко, понякога не чак толкова, или по малко... ??

(Акаунта не е мой на един познат е)
    Самотен или не, дясната ръка винаги на лице

И аз това се чудя, понякой път ми е адски яко, а някой друг път имам чуството, че не съм свършил напълно...

е значи поне разбрах че не съм сбъркан мерси за мнението.. Ако някой знае нещо повече нека сподели

Съвсем нормално е всеки път да е различно чувството. Има доста фактори, които определят чувството при свършване. Вземи под внимание обстановката, бързаш ли, очакваш ли някой да те обезпокои докато го правиш. Степента ти на възбуждане и интервала, в който го правиш също дават отражение. Обърни внимание и на периодите през, които го правиш.

Не е нещо страшно, мачкай здраво!

Град
    lovech
    naisti sa dosta faktorite no spored men ako ne si pravil dalgo e po hubavo ako pravi6 4esto e po slabo

Ами аз макс 1 път на ден пък понякога се въздържам по 2,3 дни ^

Разбирасе че е нормално!
    Аз съм водил разговори та меза за тази работа с учител по биология и са ми казвали че след много кратно изпълняване на дайността кат снеша на 30години и искаш деца нема да има какво да ги направи.

всеки път припадам
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

...

И аз съм така ..
    Не се притесняваи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си