- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли?(към момичетата)
1. Обичам, момчето, с което се целувам да се целува добре. Не мога да бъда с някой, когото нямам желание да целувам.
2. Не се занимавам с момчета, които са колкото мен, или 1година по-големи. Просто защото са ми малки и възможността да не могат да се целуват е огромна. При много по-големите от мен също възможността да не могат да се целуват е голяма.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
мерси за отговорите..вдъхнаха ми малко..самочувствие..
п.с. чакам още отговори!
Ти луд ли си ! Даже би ми харесалоПървоначално написано от iwhswgrs
) И не не бих си променила мнението няма нищо срамно най - малко пък лошо ..
:P
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
hooold on![]()
Не бих си променила мнението за него, защото като разговаряш с един човек, можеш да разбереш доста неща за него (имам предвид, ако не е имал контакти с момичета, ще се разбере). Да, но не бих се захванала с такова момче. Държа човекът, с който съм да има достатъчно опит, за да знае как да се държи с мен. Вярно, никой не се е родил научен, но ако този човек е на 18, 18+ откъдето и да го погледнеш, той има голяма част от вината, че няма опит. Не оправдавам такива хора.
за 17 годишен разсъждаваш доста детински
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Брях,брях
mne,daje e mnogo sladko..n0 za6to napravo ne i kaje6,za da nqma posle iznenadi? :P
не, няма шанс. Но наистина ѝ го кажи преди това, за да си знае :] Пък и то не е голяма философия, спокойно де![]()
The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for.
Не,не бих...ще му стана учителка и ще практикуваме до полуда![]()
![]()
Не бих го зарязала,заради такава глупост.Напротив,бих се радвала,че с мен му е била първата целувка.
Никой не се е родил научен : ) и едва ли ще има някой .който би зарязал някое момиче заради това .че не знае да се целува - ами ще се научи (повече практика и такаПървоначално написано от iwhswgrs
)
еми не бих естествено, но аз съм момиче и се притеснявам от същото нещо![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
да ама си на 15 :д не на 17 :ДПървоначално написано от gabi_94
Вземи 1 чаша сложи ледче вътре и го гони с език и няма да имаш проблем спокоПървоначално написано от iwhswgrs
![]()
миии не бих![]()
Не бих.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Не бих усетила,защото всеки човек се целува по негов си начин..така,че не можеш да разбереш дали се целува за първи път или попринцип не може да целува..а и съм сигурна,че ще се справиш не е изобщо трудно!Децата на по 12 години се мляскат по пейките..и ти ще успееш.
i got a little Secret for ya..