- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
Moje bi ne sum za tazi tema no . Imam da procheta do 16.04.2012 kniga po moi izbor i trqbva da i napravq opisanie pred klasut. Moje li nqkoi da mmi napishe nqkakvo opisanie no da ne e mnogo kratno . Molq da nqma fantaziq da e po lubovna . I ako nqkoi go napravi da mi napishe pone kak se kazva knigata . Shte sum vi mnogo blagodarna :*
Един учебник по психология, но не помня автора.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Препрочитам "Червено и черно", а след нея почвам Археология - том 2
Ппрепрепрепрепрепрепрепре препрочитам ''Градът на сивите птици''..Знам ,че е детска книжка , но обожавам да я чета!...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Наскоро прочетох "Планината Броукбек", но за това друг път(книгата е интересна).
В момента чета "Война и мир" почти накрая съм. До 4-5 дни ще я приключа изцяло!
Един приятел ми даде да чета "Мъртвата зона" най-накраяяя :д
е са ваканцията я почвам и щея прочета за 0 време
nigga stole my bike
"Берлин през май 1945" - Елена Пржевская , репортер и написала книгата ...
Сега ще започвам за Генерал Нешев една книга
^ силно попадение, независимо кое е изданието.
В момента чета ''Тъй рече Заратустрата'', а преди това прочетох ''Митът за Сизиф''.
God must love the common man, he made so many of them. ~ Abraham Lincoln
http://www.last.fm/user/SolemnJudgment - чартовете ми -_-
В момента чета "Дванадесетте цезари" на Светоний. Последно четох "Човекът амфибия" на Александър Беляев. Страхотна книга...
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Препрочитам хари потър,после минавам на влъстелина и на боговете на олимп
"7-те духовни закона на просперитета" от Ранди Гейдж.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
"Птиците умират сами" - страхотна!![]()
* Откачам, ревнувам, ТЕБ да целувам . !
"Аз,вещицата" - Дебора Харкнес и успоредно с нея "Ана Каренина" - знае се кое е авторът.![]()
Прочетох истинска кръв 1та книга и ми беше мн интересна. Сега мисля или Игра на тронове или Дневниците на вампира.
Snаke5, препоръчвам ти Игра на тронове. ;]] Аз в момента съм на втората книга - "Сблъсък на крале".
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Томас Харис , Мълчанието на агнетата. Впечатляваща книга, екранизацията също е на ниво,но книгата е класа!
maDamn
Четири след полунощ - част 1 - Стивън Кинг
И спря да се върти за миг земята..
Catching Fire <3
"Старецът и морето" - Ърнест Хемингуей.
П.п: Уикенда прекарах на село,затова толкова бързо свърших с предните книги(а и едната и преди съм я чела).