- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
Последно прочетох "Тарюф" на Молиер, че в у-ще ни я искаха ... днес започнах да чета "Приказки за подарък на Мечтатели" - Енрике Марискал. Не съм особено очарована, но е интереснатрябва да я прочета бързо че имам да чета Робинзон Крузо ..
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Последно четох "Кръвни връзки Кн.1" на Ришел Мийд,а сега чета http://www.book.store.bg/p28818/prik...rhe-bukaj.html "Приказки за размисъл" – Хорхе Букай.![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
сега чета Зазоряване (не е лоша както повечето хора смятат за цялата поредица ) а след това мисля да почвам Странният случай на Бенджамин Бътън
В момента чета "Клетниците".
Последно четох "Едип цар" , "Антигона" и за пореден път "Нека ти разкажа"
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Чета Кланът Радли на Мат Хейт, но нещо съм с противоположни чувства.Интересна... не особено, малко е недообяснено и неразбрано.Постепенно се разказва миналото там в спомените на героите, но аз за 258 страници чак сега горе-долу вденах нещата и отношенията.Абе.. ако знаех що за книга е, с 2 думи - нямаше да я купя.
Аз последно четох "Ана Каренина", много хора ми казваха, че не била нищо особено..но на мен ми хареса![]()
Батак глава не скланя , не беше това,което очаквах,но пък откъм истрически факти и сведения съм доволна. Сега съм захванала Писма към Клаудия на Хорхе Букай.
maDamn
"Тютюн"... такава мъка ми е, че направо не знам дали ще ги свърша двете томчета :/
Странично хвърлям по някое око и на "Кръвни братя" - Нора Робъртс, ама не особено сериозно, нямам време. Иначе ми допада, разтоварваща и мистериозна някаква такава...![]()
Ммм последно четох Птиците умират сами от Колийн Макълоу - невероятна книга !!
сб. "Социализмът - реалност или илюзии"
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Последно прочетох "Гроздовете на гнева".. прекрасна, прекрасна книга.
Сега съм почнала За кого бие камбаната
Хм,последно беше "Робинзон Крузо",защото тепърва ще я учим.
Сега започнах "Мадам Бовари".
Despicable95 - ако може после да споделиш дали е хубава тази "Приказки за подарък на мечтатели" . (:
По темата.. Последно прочетох " Да бъдеш Христо Мутафчиев"
След няколко дни започвам "Зеленият път" На Стивън Кинг. ^^
"История на Втората световна война" - Базил Лидъл Харт.
You are broken, I can fix you...
В момента чета Полунощ в стаята на сенките от Нора Робъртс.
"холографската вселена" майкъл толбот
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Последно "Мадам Бовари" на Флобер.Няма да ми се нареди сред любимите,но все пак се радвам,че се запознах с този автор и я препоръчвам.
В момента "Островът под морето" на Исабел Алиенде.Още съм съвсем в началото и може да се каже,че ми е интересна.Ще видим по-нататък как ще е...
Последно: "Върколакът" на Георги Алексиев
В момента: "Зъл мрак, угаснали звезди" на Стивън Кинг
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Последно четох ''Сирена'' на Триша Рейбърн.
В момента чета ''Вещицата от Портобело'' на Паулу Коелю.
ми братята на черния кижал 2-рата книга ( ем. става не е нищо особено)
и ще почвам 2-рата на среднощен ловец (първата беше УНИКАЛНА )
Последната книга дето четох беше трилър ма я четох на италиански и не можех да я споделш с никого, защото е на друг език нали...но онзи ден в мола случаино ми се мерна на български: ХИПНОТИЗАТОРЪТ на Ларш Кеплър...Уникална книга е...роман от тези които не спираш докато не обърнеш последната страница...Иска ми се и някои от вас ако са я чели или мислят да я четат да ми пишат...! :дд