- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Първата целувка" ... ( към момичетата )
Здравейте! Аз съм момче на 16 години. От няколко дена ме мъчи един въпрос и така като не съм от другия пол не мога да си дам задоволителен отговор и за това искам да ви попитам вас: Представете си следната ситуация, примерно сте на среща или в някое момче гледате филм или слушате музика и както си приказвате и постепенно си приближавате един до друг и нали ще следва целувка. Но тъкмо да стане работата, да се целуните и момчето се друпне и смени темата или просто се усмихне, какво бихте си помислили и бихте ли си променили мнението за него по някакъв начин? И също така какво бихте посъветвали - да я усъществя тази целувка или .. ?
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
Или има лош дъх или си мисли,че аз имам лош дъх .. ей тва ще си посмисля![]()
звучи като от американски колежански филмами лично аз нищо не бих си помислила,нз,ако първата ми целувка беше такава много бих се радвала..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Написах "първата целувка" в кавички заради това, че не защото ми е първата целувка през живота, а е първата целувка с момичетоИзвинявам се за неоточнението
![]()
изчакай дали и втория път ше напраи така ..и ако го направи ше си подготвен да я сграбчиш да няма къде да се дърпа ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ше помисли че си тъп дабуч ти ако чакаш тя да те целуне и само се дърпаш![]()
иначе са сериозно "И също така какво бихте посъветвали - да я усъществя тази целувка или .. ?" за това според мен треа повече действие по малко говорене
цуни я и тва е не е пък толко сложно бах ма'а му![]()
Амии има някакъв проблем..не бих се опитала да го целуна отново ,ако го иска ще го направи![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ами лично аз бих се почвствала доста кофти... Ще си помисля ,че нещо не ми е наред и целувката не му е харесала... Или можеби момчето е срамежливо е и събрало смелост само за една бърза целувка.... Зависи от поведението му.
Ще си помисля "Страанно...той явно няма интерес, аз защо си губя времето с него?"
Изключвам варианта да се е отдръпнал, защото е срамежлив или т.тн., защото на такива не съм попадала.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Бих си помислила,че иска да ме дразни![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
хМ в такъв случай,просто ще разбера,че е стеснителен и срамежлив,затова аз ще поема инициативата и аз ще го целуна,ако когато го целуна ме отблъсне,тогава нещата се променят и ще си помисля,че не ме желае. Аз съм разкрепостена обаче и ще го попитам директнокакво точно иска и за какво аджеба е тръгнал!
и аз такаПървоначално написано от flowerlina
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
и така и горното ми мнениеПървоначално написано от y0uRfav0ritedRuG
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Хах всичко е възможно ...Първоначално написано от ef4etyYy
Просто си търся задоволителен отговор, така стана ми любопитно какво ще си помислите вие момичетата
Иначе целувките ги раздавам като медицински маски по време на свински грип
![]()
Не са ми проблем
( поне за сега )
![]()
ако ми се усмихне ще го целуна,ако се отдръпне,ще чакам да видим,какво ще стане![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ami ako haresva6 tova momi4e celuni q a 6to se otnasq za situaciqta ne mislq 4e 6te si pomisli ne6to gadno prosto ne si siguren![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
звучи като педалщина
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Зависи можеби щях да го разбера но нямаше да се опитам да го целуна отнова. И ти си на 16 и това ще ти е първата целувка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от misskiss168
Първоначално написано от sexmaniaka
Ъхъ...Първоначално написано от Kukumqvka
all day... all night... what the fuck?!