- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правя тема, за да си излея мъката :(
напусни темата веднага!!!Първоначално написано от cataclysm
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Разбирам те. И малко или много - имаш късмет! Да, гадно е да знаеш, че скоро баба ти няма да е сред живите, но поне още имаш възможност да говориш с нея. Преди почти две години почина дядо ми, беше на 69г. Аз наистина винаги съм се държала лошо с него - винаги съм му крещяла, ядосвала съм го .. и аз не знам защо! И когато почина се чувствах адски зле. Той си отиде на именния си ден, а дори не знаеше, че го обичам. Наистина ми липсва и, ако можех щях да върна времето назад, но за съжаление не мога. Той просто беше в отлично здраве и тази смърт ми дойде като гръм от ясно небе. Недей да се отчайваш, а имай надежда, че ще я видиш, макар и за последно.Наистина, пожелавам ти късмет!
![]()
You say I'm fixed, but I still feel broken..
Наистина много е гадно като виждаш, че твой роднина е болен.Знам какво е защото съм го изпитала.Дядо ми е бил на легло 6 месеца хранила съм го и какво ли не още..Съжалявам много за баба ти.наистина е хубаво да си дойдете в България.Дано да се оправят нещата![]()
0bicham te !{~}{~ [h]~
Мерси за подкрепата :СПървоначално написано от Hilary_
Мерси и на всички останалиОценявам го!!!
cataclysm- Когато ти си на този хал (което изобщо не ти пожелавам) сигурна съм няма да мислиш за пържоли!?Друго няма да ти казвам![]()
Върни се там от където си дошла, а именно в мишата ти дупка.Първоначално написано от Hilary_
DevilWish, да не мислиш, че съм написал поста си относно темата ти? Ха.
Мила разбирам те прекрасно.Аз загубих баща си и баба си само за 3 години.Няма да ти описвам как съм се чувствала ти го знаеш много добре.Това което ще ти кажа съвсем искрено е че въпреки че не те познавам лично аз също стискам палци и ще се моля да се видиш за последно с баба си.И вярвам че ще стане така и ще прекараш много хубави мигове с нея,които ще запомниш цял животИии кураж мила
В такъв момент трябва да си много силна заради себе си и най-вече заради нея...
![]()
Едно искам,а друго получавам.Ако избягам в какво да се надявам...
тихоооооооо казах ..!!!Първоначално написано от cataclysm
Мълчи си и гледай да не ми се набиваш в очите (не те заплашвам, а те съветвам) ..![]()
Priceless .. <3
Леко с нервичките, ве, Гюмюш.
Много съжелявам за баба тище се моля да се видите поне за последно
може да не те познавам но направо ме разтрогна
успех и дано се видите !
![]()
*спонтанна прегръдка*
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Горката.. нищо не мога да ти кажа,защото не знам какво...сигурно много те боли..
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Аз каквото имам да ти го казвам има където ти го каже сладурче![]()
![]()
Само ще кажа това което искам никога да не забравяш ДО ТЕБ СЪМ!!!
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
На всички пак благодаря.Днес съм доста по-добре.Естествено пак ми е мъчно, но. .
Вчера вечерта като си легнах най-напред се помолих, след това си поплаках да ми поулекне и днес се чувствам честно казано по-силна.Реших неделя като се обадя на баба да й честитя рожденният ден да й кажа "А подърка ми е, че зимната ваканция ще си дойдем" (тя още не знае), смятам, че е добра идея и тя много ще се зарадва само си мисля, че ще се разплача като я чуя :С
И пак БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
DevilWish:![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Специално си изрових паролата ,за да пиша тук . Не мисля ,че в случая многото думи са нужни ,защото звучат грозно пред мъкатата ти ,но и аз съм преживявала нещо подобно .На кратко една жена ,не ми беше точно роднина ,но винаги съм я считала за втора майка помагаше на майка ми в отглеждането ми ,защото не познавам баща си . Както казах втора майка ,на първо място в живота ми стояше майка ми ,а след нея тя . Защото тя ме отгледа ,без дори да имаме роднинска възка и ме научи на човечност. Почина преди 3 години ,когато аз бях 6ти клас . И се случи чудо,видях я за последно точно преди да се случи . Така че има някой отгоре ,който пренарежда съдбата ни и живота ни. Вярвай ,че ще се случи ,бъди силна ,колкото и да е трудно това . Винаги има и ще има хора ,които оставят следа в живота ни ,ти ще я запазиш в сърцето си . Успех и от мен !![]()
Съжалявам и аз...Дано се видите,макар и за последно.Такъв е животът...Бъди силна,в бъдеще ще имаш доста проблеми,с които ще трябва да се бориш!
желая ти вс най и дано да е жива.всичко в този живот е преходно,трябва да свикнеш ,за голямо съжаление хората умират.и аз не бих си представила живота без баба и дядо така че те разбирам,но трябва да гледаш напред
love is gone!
Трогната съм, че специално си си търсила паролата.Съжалявам за загубата ти :С Мерси за думите.Действат ми наистина добре.Почти сигурна съм вече, че ще успея да я видя.Първоначално написано от ali13
На всички останали също мерси за душевната подкрепа!!!
охх милата![]()
![]()
съжелявам за пра баба ти,дано да я видиш и прекарайте колкто се може повече време с нея
![]()
Знам какво е загубих моята баба това лято през август месец
![]()
![]()
![]()
,но такъв е живота за съжаление и няма как да го променим.Трябва да помним близките си хора само с добро
Успех ти пожелавам
![]()
Хмм реших да не правя нова тема, пак ви благодаря за успокоенито и тн, което ми давахте . . .
Но. . . е късно
Вчера пра баба ми почина
Без да съм я видяла.
Без да е видяла братчето ми![]()
Без да я чуя дори за последно. .
Сълзи не ми останаха, от вчера не съм спряла, не ям, не пия, нищо.
Не знам как ще живея от тук на татък.
Едно ми е . . виновно да се радвам дори.
В неделя сме на имен ден на баба ми, ама то за празник ли е, когато някой е умрял.
Ще се чувствам направо виновна![]()
Надявам се, че тя сега е на по-добро място.
Поне мъченията й свършиха![]()
![]()
![]()
![]()
ох милатапросълзих се ...
но за да те успокоя ще ти кажа че всички ще умрем .. рано или късно
така че рано или късно ще я видиш пак !
Съжалявам много! Сигурно ти е много тежко! Не се чувствай виновна за радостните моменти в живота си. Това, че тя е починала, не означава, че и ти трябва да се чувстваш като мъртвец. Просто се опитай да си представиш, че си на нейно място. Помисли си, че ти чувстваш как си отиваш от тоя свят и последното, за което си мислиш са твоите близки, децата ти, внуците ти... Това, което ще си пожелаеш, е когато умреш твоите роднини да не тъжат заради теб, да си живеят живота щастливо и да се справят без теб, нали така ?![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
DevilWish аз съм до теб ако има нещо разчитай на менМойте съболезнования
![]()
![]()