.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от cataclysm
    Деййм, пържола!
    напусни темата веднага!!!

Разбирам те. И малко или много - имаш късмет! Да, гадно е да знаеш, че скоро баба ти няма да е сред живите, но поне още имаш възможност да говориш с нея. Преди почти две години почина дядо ми, беше на 69г. Аз наистина винаги съм се държала лошо с него - винаги съм му крещяла, ядосвала съм го .. и аз не знам защо! И когато почина се чувствах адски зле. Той си отиде на именния си ден, а дори не знаеше, че го обичам. Наистина ми липсва и, ако можех щях да върна времето назад, но за съжаление не мога. Той просто беше в отлично здраве и тази смърт ми дойде като гръм от ясно небе. Недей да се отчайваш, а имай надежда, че ще я видиш, макар и за последно. Наистина, пожелавам ти късмет!
    You say I'm fixed, but I still feel broken..

Наистина много е гадно като виждаш, че твой роднина е болен.Знам какво е защото съм го изпитала.Дядо ми е бил на легло 6 месеца хранила съм го и какво ли не още..Съжалявам много за баба ти.наистина е хубаво да си дойдете в България.Дано да се оправят нещата
    0bicham te !{~}{~ [h]~

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Деййм, пържола!
    Мерси за подкрепата :С

Мерси и на всички останали Оценявам го!!!

cataclysm- Когато ти си на този хал (което изобщо не ти пожелавам) сигурна съм няма да мислиш за пържоли!?Друго няма да ти казвам

Деййм, пържола!
    Върни се там от където си дошла, а именно в мишата ти дупка.

DevilWish, да не мислиш, че съм написал поста си относно темата ти? Ха.

Мила разбирам те прекрасно.Аз загубих баща си и баба си само за 3 години.Няма да ти описвам как съм се чувствала ти го знаеш много добре.Това което ще ти кажа съвсем искрено е че въпреки че не те познавам лично аз също стискам палци и ще се моля да се видиш за последно с баба си.И вярвам че ще стане така и ще прекараш много хубави мигове с нея,които ще запомниш цял живот Иии кураж мила В такъв момент трябва да си много силна заради себе си и най-вече заради нея...
    Едно искам,а друго получавам.Ако избягам в какво да се надявам...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Деййм, пържола!
    Върни се там от където си дошла, а именно в мишата ти дупка.

DevilWish, да не мислиш, че съм написал поста си относно темата ти? Ха.
    тихоооооооо казах ..!!!

Мълчи си и гледай да не ми се набиваш в очите (не те заплашвам, а те съветвам) ..

Леко с нервичките, ве, Гюмюш.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    Съжелявам много (hug)
    Дано да успеете да се видите.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Много съжелявам за баба ти ще се моля да се видите поне за последно може да не те познавам но направо ме разтрогна успех и дано се видите !

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    *спонтанна прегръдка*
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Горката.. нищо не мога да ти кажа,защото не знам какво...сигурно много те боли..
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Аз каквото имам да ти го казвам има където ти го каже сладурче Само ще кажа това което искам никога да не забравяш ДО ТЕБ СЪМ!!!
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Hasselt
    На всички пак благодаря.Днес съм доста по-добре.Естествено пак ми е мъчно, но. .
    Вчера вечерта като си легнах най-напред се помолих, след това си поплаках да ми поулекне и днес се чувствам честно казано по-силна.Реших неделя като се обадя на баба да й честитя рожденният ден да й кажа "А подърка ми е, че зимната ваканция ще си дойдем" (тя още не знае), смятам, че е добра идея и тя много ще се зарадва само си мисля, че ще се разплача като я чуя :С
    И пак БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Специално си изрових паролата ,за да пиша тук . Не мисля ,че в случая многото думи са нужни ,защото звучат грозно пред мъкатата ти ,но и аз съм преживявала нещо подобно .На кратко една жена ,не ми беше точно роднина ,но винаги съм я считала за втора майка помагаше на майка ми в отглеждането ми ,защото не познавам баща си . Както казах втора майка ,на първо място в живота ми стояше майка ми ,а след нея тя . Защото тя ме отгледа ,без дори да имаме роднинска възка и ме научи на човечност. Почина преди 3 години ,когато аз бях 6ти клас . И се случи чудо,видях я за последно точно преди да се случи . Така че има някой отгоре ,който пренарежда съдбата ни и живота ни. Вярвай ,че ще се случи ,бъди силна ,колкото и да е трудно това . Винаги има и ще има хора ,които оставят следа в живота ни ,ти ще я запазиш в сърцето си . Успех и от мен !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Съжалявам и аз...Дано се видите,макар и за последно.Такъв е животът... Бъди силна,в бъдеще ще имаш доста проблеми,с които ще трябва да се бориш!

Голям фен
    желая ти вс най и дано да е жива.всичко в този живот е преходно,трябва да свикнеш ,за голямо съжаление хората умират.и аз не бих си представила живота без баба и дядо така че те разбирам,но трябва да гледаш напред
    love is gone!

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от ali13
    Специално си изрових паролата ,за да пиша тук . Не мисля ,че в случая многото думи са нужни ,защото звучат грозно пред мъкатата ти ,но и аз съм преживявала нещо подобно .На кратко една жена ,не ми беше точно роднина ,но винаги съм я считала за втора майка помагаше на майка ми в отглеждането ми ,защото не познавам баща си . Както казах втора майка ,на първо място в живота ми стояше майка ми ,а след нея тя . Защото тя ме отгледа ,без дори да имаме роднинска възка и ме научи на човечност. Почина преди 3 години ,когато аз бях 6ти клас . И се случи чудо,видях я за последно точно преди да се случи . Така че има някой отгоре ,който пренарежда съдбата ни и живота ни. Вярвай ,че ще се случи ,бъди силна ,колкото и да е трудно това . Винаги има и ще има хора ,които оставят следа в живота ни ,ти ще я запазиш в сърцето си . Успех и от мен !
    Трогната съм, че специално си си търсила паролата.Съжалявам за загубата ти :С Мерси за думите.Действат ми наистина добре.Почти сигурна съм вече, че ще успея да я видя.
    На всички останали също мерси за душевната подкрепа!!!

охх милата съжелявам за пра баба ти,дано да я видиш и прекарайте колкто се може повече време с нея Знам какво е загубих моята баба това лято през август месец ,но такъв е живота за съжаление и няма как да го променим.Трябва да помним близките си хора само с добро Успех ти пожелавам

Град
    Hasselt
    Хмм реших да не правя нова тема, пак ви благодаря за успокоенито и тн, което ми давахте . . .
    Но. . . е късно
    Вчера пра баба ми почина
    Без да съм я видяла.
    Без да е видяла братчето ми
    Без да я чуя дори за последно. .
    Сълзи не ми останаха, от вчера не съм спряла, не ям, не пия, нищо.
    Не знам как ще живея от тук на татък.
    Едно ми е . . виновно да се радвам дори.
    В неделя сме на имен ден на баба ми, ама то за празник ли е, когато някой е умрял.
    Ще се чувствам направо виновна
    Надявам се, че тя сега е на по-добро място.
    Поне мъченията й свършиха

Супер фен Аватара на sunshine955
    ох милата просълзих се ...
    но за да те успокоя ще ти кажа че всички ще умрем .. рано или късно
    така че рано или късно ще я видиш пак !

Град
    in the reality : )
    Съжалявам много! Сигурно ти е много тежко! Не се чувствай виновна за радостните моменти в живота си. Това, че тя е починала, не означава, че и ти трябва да се чувстваш като мъртвец. Просто се опитай да си представиш, че си на нейно място. Помисли си, че ти чувстваш как си отиваш от тоя свят и последното, за което си мислиш са твоите близки, децата ти, внуците ти... Това, което ще си пожелаеш, е когато умреш твоите роднини да не тъжат заради теб, да си живеят живота щастливо и да се справят без теб, нали така ?
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Голям фен Аватара на beb4yy
    DevilWish аз съм до теб ако има нещо разчитай на мен Мойте съболезнования

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си