- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Левски или ЦСКА
CSKA SOFIQ !
ното едните
лол не мога да разбера защо момичета пишат в тази тема, при положение, че много малко от тях наистина разбират от футбол![]()
аз не съм за никой от двата отбора, просто, защото не се интересувам от тази игра![]()
БОТЕЕЕВ
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
АС-23 е отбора на царските офицери. Като след позорната е българската история дата 09.09.1944г. хиляди от тях са избити от новата власт. Същите тези офицери за били обявени за фашистки врагове на народа.
И за да бъда кратък и ясен, да твърдиш че цска е наследник на АС-23 е все едно да изнасилиш едно момиче, и после да претендираш за бащинство на детето. Ето какво казват и бивши дейци на АС-23 по въпроса: http://vbox7.com/play:64c6335d
САМО ЛЕВСКИ !!!
дими паница и другия другар са върли говеда, чудя се вече има ли смисъл?Съдът признава ЦСКА за наследник, живи фенове на АС23 са фенове и на ЦСКА, какво повече!!!Първоначално написано от aresmurt
Съдът ще те признае и за баща на детето, в примера, за който говорех !
Първоначално написано от speedemon5
Душко,я да ти припомня едни резултати на Левски срещу Ц(*КА:
1- 7:2
2- 7:1
3- 5:0 - Честита 50та годишнина =]
И защо сте толкова зле срещу "срам за България"?
Отговорът на този въпрос много ме вълнува и се чудя как ще отговориш!!..![]()
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
Аз да ви кажа само кои играчи са играли в ЦСКА и се знаят на запад:Христо Стоичков, Петър Жеков, Димитър Бербатов, Мартин Петров, Стилиян Петров... А от Левски освен Гунди?
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Наско Сираков, Боби Михайлов, Даниел Боримиров, Петър Хубчев, Илиан Илиев.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Боби добре, но Сираков и Боримиров с какво друго да ги помнят освен 94?
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Освен 94 : Боримиров - за Мюнхен 1860 играе общо 8 сезона с 214 мача и 37 гола, Сираков - вкарва изравнителния гол срещу Италия 1986 на Световното по футбол (тогава Италия е действащ световен шампион) и е записал 3 сезона в Испания и 1 във Франция.Първоначално написано от DaemonBoy
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Ами ако беше прочел внимателно поста на потребителя преди мен щеше да разбереш, че той ме пита за тези двамата, а не за Боби.Първоначално написано от Raybeez
Боби Михайлов има освен всеизвестното 4-то място в САЩ 3 сезона в Португалия, 2 във Франция, 2 в Англия и малко е играл и в Швейцария. Да не забравяме, че е и президент на БФС и има доста контакти покрай тази си длъжност.Първоначално написано от Raybeez
Абе много не симпатизирам на Българският футбол, защото на нищо не прилича наистина, но съм си за Левски, още от малка съм закърмена с тоя отбор ..![]()
![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Аз сам от черната партия (който бие)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кво стаа
Заяждай се колкото си искаш, истината е, че Левски никога не ще умре, щом е във всяко българско сърце!!! Айде, честит рожден ден, 62 години вечни абонати.Първоначално написано от Raybeez
![]()
ЕДИН ОТБОР Е НА СВЕТА - БОТЕВ ПЛОВДИВ Е ТОВА !
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
!!! ЛЕВСКИ !!!
![]()
Защо всичко трябва да се дели на ЛеWCки и Цецка ? Само Берое да еба. ШАМПИОНИ СМЕ!!!
ваУ рокс
Grell
ЦСКА, Ливърпул, Нотингам, Рома ...
(H) CSKA Liverpool Nottingham F (H)