.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 158

Град
    Anfield Road
    Левски.

ното едните

левски нормално ..

лол не мога да разбера защо момичета пишат в тази тема, при положение, че много малко от тях наистина разбират от футбол

аз не съм за никой от двата отбора, просто, защото не се интересувам от тази игра

Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown
    БОТЕЕЕВ
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

АС-23 е отбора на царските офицери. Като след позорната е българската история дата 09.09.1944г. хиляди от тях са избити от новата власт. Същите тези офицери за били обявени за фашистки врагове на народа.
    И за да бъда кратък и ясен, да твърдиш че цска е наследник на АС-23 е все едно да изнасилиш едно момиче, и после да претендираш за бащинство на детето. Ето какво казват и бивши дейци на АС-23 по въпроса: http://vbox7.com/play:64c6335d

САМО ЛЕВСКИ !!!

Цитирай Първоначално написано от aresmurt
    АС-23 е отбора на царските офицери. Като след позорната е българската история дата 09.09.1944г. хиляди от тях са избити от новата власт. Същите тези офицери за били обявени за фашистки врагове на народа.
    И за да бъда кратък и ясен, да твърдиш че цска е наследник на АС-23 е все едно да изнасилиш едно момиче, и после да претендираш за бащинство на детето. Ето какво казват и бивши дейци на АС-23 по въпроса: http://vbox7.com/play:64c6335d

САМО ЛЕВСКИ !!!
    дими паница и другия другар са върли говеда, чудя се вече има ли смисъл?Съдът признава ЦСКА за наследник, живи фенове на АС23 са фенове и на ЦСКА, какво повече!!!

Съдът ще те признае и за баща на детето, в примера, за който говорех !

Цитирай Първоначално написано от speedemon5
    Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    Футболистите на АС 23 са обесени на стадиона им от тези, който са създали ЦСКА.Аре у лево, и внимавай как пишеш името на Апостола турчино.
    1-во АС 23 е наследник на ЦСКА
    2-ро ЦСКА не е създаден от комунистите.
    3-то Дай ми доказателства че ЦСКА е създаден от комунистите
    4-то Вие ЛеФскарите само срамите името на Апостола
    5-то ЛеФски е Срам за България
    Нюрнберг 1:7 (1925), с Дрезден 0.6, с Расинг (Страсбург) 0:9, в София с египетския Сфинкс 0:4 (1926), с Хайдук (Сплит) а Прага 0:6 (1932), с БСК Београд 0:10 (1934], с Войводина (Нови Сад) в София (0:6), с четата на Кемал Паша (2:4), с китайския И Бай в София 1:2 (1954), пак Войводина в София 1:5(1955) и 0:5 (195. Чак през есента на 1965 г. отборът от Подуяне започва участието си в европейските клубни турнири (9 години след ЦСКА!). Ето само някои от "бисерите" му Аустрия (Виена) 0:3 (1970), Динамо (Берлин) 0:3 (1972), Дожа Уйпещ 0:3
    6-то САМО ЦСКА!

Душко,я да ти припомня едни резултати на Левски срещу Ц(*КА:
    1- 7:2
    2- 7:1
    3- 5:0 - Честита 50та годишнина =]

И защо сте толкова зле срещу "срам за България"?
    Отговорът на този въпрос много ме вълнува и се чудя как ще отговориш!!..
    I caN't tasSte my liPs,
    cOulD yoU dO it fOr mE?

Аз да ви кажа само кои играчи са играли в ЦСКА и се знаят на запад:Христо Стоичков, Петър Жеков, Димитър Бербатов, Мартин Петров, Стилиян Петров... А от Левски освен Гунди?

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    София
    Наско Сираков, Боби Михайлов, Даниел Боримиров, Петър Хубчев, Илиан Илиев.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Боби добре, но Сираков и Боримиров с какво друго да ги помнят освен 94?

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Боби добре, но Сираков и Боримиров с какво друго да ги помнят освен 94?
    Освен 94 : Боримиров - за Мюнхен 1860 играе общо 8 сезона с 214 мача и 37 гола, Сираков - вкарва изравнителния гол срещу Италия 1986 на Световното по футбол (тогава Италия е действащ световен шампион) и е записал 3 сезона в Испания и 1 във Франция.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    то и Гонзо записа един сезон във Франция, ама... дай на Наско Сираков някаква статистика от Сарагоса и после ги сравни с Пенев и Стоичков.

На Боби Михайлов защо не споделяш подробности за кариерата?
    Ами ако беше прочел внимателно поста на потребителя преди мен щеше да разбереш, че той ме пита за тези двамата, а не за Боби.

Град
    София
    Аз те питам, не ми овъртай...
    Боби Михайлов има освен всеизвестното 4-то място в САЩ 3 сезона в Португалия, 2 във Франция, 2 в Англия и малко е играл и в Швейцария. Да не забравяме, че е и президент на БФС и има доста контакти покрай тази си длъжност.

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Абе много не симпатизирам на Българският футбол, защото на нищо не прилича наистина, но съм си за Левски, още от малка съм закърмена с тоя отбор ..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Аз сам от черната партия (който бие)
    Кво стаа

Град
    София
    хахахахаха

Окей, явно е, че не е изгодно да даваш подробности за феноменалните им кариери, защото е факт, че освен САщ 94 - никой не ги помни с нищо.

А днес е 5-и май, затова

Честит рожден ден на ЦСКА София!
    Заяждай се колкото си искаш, истината е, че Левски никога не ще умре, щом е във всяко българско сърце!!! Айде, честит рожден ден, 62 години вечни абонати.

ЕДИН ОТБОР Е НА СВЕТА - БОТЕВ ПЛОВДИВ Е ТОВА !
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Голям фен
    !!! ЛЕВСКИ !!!

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Защо всичко трябва да се дели на ЛеWCки и Цецка ? Само Берое да еба. ШАМПИОНИ СМЕ!!!
    ваУ рокс
    Grell

Град
    |На 3еМяТ@|
    Ботев,ЦСКА,МАН ЮНАЙТЕД...

ЦСКА, Ливърпул, Нотингам, Рома ...
    (H) CSKA Liverpool Nottingham F (H)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си