- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Актуални прически, моля ви за съвет
Абе много ми е странно, че пускам такава тема, ама ето на.![]()
Вчера се реших на една много сериозна стъпка - да се подстрижа сериозно.Не съм ходила на фризьор от 4-5 години може би, сама си кълцам косата, когато се наложи, винаги несполучливо, един път половин година ми се наложи да ходя с крив бретон.
Та сега реших наистина да се подстрижа при фризьор, но искам някакви мнения за прическите, които са актуални сега. По принцип стане ли дума за мода, изобщо не се водя по някви тенденции, нося каквото ми харесва, обаче дойде ли време за коса, аз съм тотално необразована и си нямам представа какво е възможно да ми хареса и какво не..
Та така.. Косата ми е дълга, русо-кестенява и адски права, всички ми повтарят, че по-права коса не са виждали, и като цяло няма никакъв шанс да се начупи. На етажи е, но не от онези резките, които се забелязват веднага, просто отпред е по-къса и плавно преминава на по-дълго, нямам бретон, и пътят ми е по-отляво. Та това е като цяло формата и цвета, очаквам някакви предложения.![]()
PS Само моля ви се, не ми предлагайте някви кифленски прически, вафлички и тем подобни.. Аз съм по дънките, тениските и кецовете.![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.