- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големия ви страх...
+ буболкечки..Първоначално написано от littlebaby
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
от смъртта...
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Змий, даскалката по математика утре имаме класнооооо а аз имам 4-5-4-4 и при нея е почти невзъможно да се изкара 6ца (в математическа гиманзия съм)
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
страх ме е само и единствено че ще продължа живота си така какъвто е сега
ме ме е страх че мама ако разбере че бия чекий ще ме гръмне![]()
страх ме е от много неща....смърта,болката,да не ми отнемат това за което съм се борила от както се помня...да не остана сама пак,защото знам,че това не се преживява...![]()
страх ме е само и единствено от тъмното ... за тва спя на светнато , успокояващо е
Да изгубя още един близък човек
и от катерички
+1Първоначално написано от NoContinuation
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
от физическа болка, самотата и стълби
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
кучета![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Най-вече от самият страх.Инъче изпитвам панически ужас от миризливки,паяци,бръмбари, тоножки и изобщо сякви насекоми![]()
Тъй като съм загубила близък човек, чуството е ужасно, не се преодолява, но си зависи от човека. Не бих искала да го преживея още един път. Иначе ме е страх от тъмното, от буболечки, паяци и такива гадни насекоми. Страх ме е от природни бедствия също.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
страх ме е от физическа болка,самотата,да загубя близък човек и от дълбоки води
Асии <3 , Наннсии <3
загубата на близък човек....и от болката,смъртта,тъмното![]()
Първоначално написано от nyxu
Колкото и странно да звучи - от нищо.
Изпитът 2011![]()
Имам ужасен и непреудолим страх от хлебарки.![]()
Също така от физическа болка. Смъртта на някой близък роднина, ме плаши до смърт. От дълбоки води, големи вълни, цунамита. Силни земетресения. Все неща, за който като си помисля, ме хваща страх какво би било ако се случат.
Не на последно място, госпожата по физика![]()
![]()
Само и единствен от игли и инжекций ме е страх![]()