.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Хард диска на Acer Aspire

проблема е следния: хард диска често взе да дава грешки и още при включването на лаптопчето излиза съобщение,че не е стабилен.Та въпроса ми е следния има ли смисъл да го сменям и колко лева горе доло ще ми излезе смяната.Модела на лаптопа е Acer Aspire1640Z...
    Благодаря предварително

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    носиш на сервиз лаптопа, те ще ти кажат... иначе хардовете за лаптопи са по автини от на PC

а някой може ли да ми каже точно къв хард ми трябва и горе доло колко ще ми излезе

Re: Хард диска на Acer Aspire

Цитирай Първоначално написано от infinity05
    проблема е следния: хард диска често взе да дава грешки и още при включването на лаптопчето излиза съобщение,че не е стабилен.Та въпроса ми е следния има ли смисъл да го сменям и колко лева горе доло ще ми излезе смяната.Модела на лаптопа е Acer Aspire1640Z...
    Благодаря предварително
    Може да опиташ да форматираш хард диска и след това да видиш как ще се държи... Също така го сканирай за грешки! Ако има доста такива - тогава е за смяна, иначе може и да ти е от операционната система проблема!!!

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™

Re: Хард диска на Acer Aspire

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от infinity05
    Благодаря предварително
    Може да опиташ да форматираш хард диска и след това да видиш как ще се държи... Също така го сканирай за грешки! Ако има доста такива - тогава е за смяна, иначе може и да ти е от операционната система проблема!!!
    точно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си