- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се ухажва момиче което не обича да говори
Как се ухажва момиче което не обича да говори
Говори му се О__О
Изиграй и един ням скечНещо като Чарли Чаплин нали се сещаш
![]()
Е първо запиши малко актьорско майсторство в някоя школа щом не става, с малко тренировки съм сигурен, че ще е твоя![]()
Бъркаш й... ако кърви - няма!Първоначално написано от linuxman2
Да ти имам и тъпите въпроси... Питай я бе, като я заговориш, ако мълчи и се обръща на другата страна, проблема не е, че тя не е разговорлива...
А отговорът ти показва средно ниво на интелигентност - никакво.Първоначално написано от SaintLucifer
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
А твоят показва... спамПървоначално написано от LadyDi
![]()
Може ли да чуя твоя отговор, като аз съм толкова тъп, а очевидно ти доминираш над такива като мен със своята интелигентност и невероятни познания по множество въпроси, включително идиотски, зададени от 12 годишен?
Успокой топката, братле. Ти си този с компетентното мнение. Аз не съм давала отговор, точно защото въпросът е ужасно идиотски. Но отговорът ти просто го надмина по тъпотия.Първоначално написано от SaintLucifer
Ако нямаш какво да казваш, най-добре не приказвай глупости, нали знаеш.
Колкото до моята интелигентностНяма как да знаеш дали доминирам над теб или не. Но благодаря за бързата преценка \
/
Отговора ти загатва за тази доминация, защото ако си по-тъпа от мен, просто ще е изключително глупаво, да наречеш мен тъпак, не мислиш ли? Не знам дали е само мое мнение, но аз поне съм дал отговор, вместо само да седя и да се чудя кой да нахраня, не е ли така?Първоначално написано от LadyDi
Разбира се, отговора е шега, ама днес май някой е станал с Д-то нагоре...
Да, малко ме боли глава от снощи.
На въпроса ти - не съм те нарекла тъп. Казах, че отговора ти показва това. Имаш всичкото право да ме опровергаеш.
Кажи ми, къде прозира твоята интелигентност в това:
И като си говорим за "хранене":Първоначално написано от SaintLucifer
Изключителна съпричастност към проблема на автораПървоначално написано от SaintLucifer
Аз не го посъветвах нищо, но поне не го и нападнах![]()
Темата на момчето отново стана битка между двама човека.Много е гадно това.Не знам кой е тъп, кой е остър, но ти, която си модератор наистина се изказваш интелигентно, обаче като модератор не би трябвало да позволяваш да има такива спамерски спорове в една тема, а ти сама ги правиш.Нямам думи.
По темата - > пробвай с погледи и тн, щом не е от разговорливите.Пробвай все пак да си поговорите може да се отпусне като се опознаете.Ти не даваш никакви детайли?Ако ти е от у-ще, класа има най-различни възможности. . Успех![]()
Да, нападнах го, признавам, но защо копираш само тези части от отговора ми? Ясно му казвам, че проблемът може да не е в момичето, ами в него и да се замисли над това. На подобен въпрос, верен отговор няма, но смятам, че моя ще му помогне, затова съм го и написал. Решил съм и да се пошегувам, но явно сутринта, никой не носи на шеги.Първоначално написано от LadyDi
Още очаквам твоя отговор, да изкоменитрам нещо и аз.
Не съм модератор. Спрете да се извинявате с това, когато не ви хареса нещо, което казвам.Първоначално написано от DevilWish
Пак прочети какъв ми е ранга.
На мен да не ми харесва?Първоначално написано от LadyDi
Аз нямам нищо против на мен не ми пречиш.Но както и да е модератор или някой, който го смятат за "почетен" не му приляга да спами.
Както и да е, това, което пиша в момента също е вид спам, за това това тук е последното ми мнение в дадената тема.
Копирам тази част от поста ти, защото тя ме подразни. Може би грешката ми е, че в първия си пост не едитнах цитата.Първоначално написано от SaintLucifer
По останалата част от поста ти: момчето казва, че тя не говори много. Смяташ ли, че едно срамежливо момиче би му отговорило на въпрос?
Колкото и да не ненавиждам този начин на комуникация, най-добрият вариант за младежа е да се пробва да говори с нея по скайп. Срамежливостта е изключително коварна черта от характера, особено на девойките, защото никога не можеш да разбереш защо мълчат. Така че, ако я разчупи по скайп, шансът му да разбере какво мисли тя по въпроса с ухажването, е доста по-голям.
SaintLucifer, не можех да не ти доставя удоволствие тази сутрин. Давай, коментирай
DevilWish, на хората много неща не прилягат, но въпреки това ги правят![]()
Няма такива момичета. По-скоро знае, че я харесваш и иска да те накара да си по-настоятелен, за да разбере струва ли си...![]()
Права си, пък дори и да не беше, нямаше да ти се заям, просто започна да пишеш и да ме критикуваш, без преди това, ти самата да дадеш някакъв отговор.Първоначално написано от LadyDi
Skype обаче, не мисля че е вариант, защото както може да намали дистанцията между тях, и тя да спре да се притеснява от него, така може и да се окаже, че си говорят само по Skype, а на живо се гледат сковани, без да знаят какво да кажат.
Ако не й се говори - да не говори, има и други наоколо, това е от мен, спирам да пиша и излизам, до довечера, приятен ден на всички!![]()
Да станеш почти досаден, да си омръзнеш сам на себе си. Ще те изнерви достатъчно, че да ти писне от нея. И ако най-накрая реши че и се говори наградата ще е сладка.Първоначално написано от linuxman2
Ухажвай я както ухажваш всяка бъбривка... =)
Няма да проработи.Първоначално написано от Adda
Е, според мен тя си играе и затова му е създала такова впечатление. Той трябва да и покаже че не се отказва.Първоначално написано от LadyDi
Можем до утре да гадаем какви са й мотивите. Но има един факт, с който предполагам ще се съгласят 90% от момичетата - жените не обичат досадни мъже.
Особено, ако не си падат по него. Представи си, че точно това е случая. Тя не го харесва и затова не му говори. Ако стане досаден, тогава ще пропилее какъвто и минимален шанс да е имал да я спечели.
Ако си пада по него и иска да го тества, тогава е много вероятно нахалството му да я отблъсне.
Във всеки случай - няма да проработи.
Момичето доколкото знам има също някакви чувства, но и аз.
Как да постъпя.