.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Как се ухажва момиче което не обича да говори

Как се ухажва момиче което не обича да говори

Говори му се О__О

Супер фен
    Изиграй и един ням скеч Нещо като Чарли Чаплин нали се сещаш

Е, да ,ама не става

Супер фен
    Е първо запиши малко актьорско майсторство в някоя школа щом не става, с малко тренировки съм сигурен, че ще е твоя

А как се разбира дали има приятел или не

Цитирай Първоначално написано от linuxman2
    Бъркаш й... ако кърви - няма!

Да ти имам и тъпите въпроси... Питай я бе, като я заговориш, ако мълчи и се обръща на другата страна, проблема не е, че тя не е разговорлива...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SaintLucifer

Да ти имам и тъпите въпроси... Питай я бе, като я заговориш, ако мълчи и се обръща на другата страна, проблема не е, че тя не е разговорлива...
    А отговорът ти показва средно ниво на интелигентност - никакво.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi

А твоят показва... спам

Може ли да чуя твоя отговор, като аз съм толкова тъп, а очевидно ти доминираш над такива като мен със своята интелигентност и невероятни познания по множество въпроси, включително идиотски, зададени от 12 годишен?

Град
    Варна

А твоят показва... спам

Може ли да чуя твоя отговор, като аз съм толкова тъп, а очевидно ти доминираш над такива като мен със своята интелигентност и невероятни познания по множество въпроси, включително идиотски, зададени от 12 годишен?
    Успокой топката, братле. Ти си този с компетентното мнение. Аз не съм давала отговор, точно защото въпросът е ужасно идиотски. Но отговорът ти просто го надмина по тъпотия.
    Ако нямаш какво да казваш, най-добре не приказвай глупости, нали знаеш.
    Колкото до моята интелигентност Няма как да знаеш дали доминирам над теб или не. Но благодаря за бързата преценка \/

Успокой топката, братле. Ти си този с компетентното мнение. Аз не съм давала отговор, точно защото въпросът е ужасно идиотски. Но отговорът ти просто го надмина по тъпотия.
    Ако нямаш какво да казваш, най-добре не приказвай глупости, нали знаеш.
    Колкото до моята интелигентност Няма как да знаеш дали доминирам над теб или не. Но благодаря за бързата преценка \/
    Отговора ти загатва за тази доминация, защото ако си по-тъпа от мен, просто ще е изключително глупаво, да наречеш мен тъпак, не мислиш ли? Не знам дали е само мое мнение, но аз поне съм дал отговор, вместо само да седя и да се чудя кой да нахраня, не е ли така?
    Разбира се, отговора е шега, ама днес май някой е станал с Д-то нагоре...

Град
    Варна
    Да, малко ме боли глава от снощи.

На въпроса ти - не съм те нарекла тъп. Казах, че отговора ти показва това. Имаш всичкото право да ме опровергаеш.

Кажи ми, къде прозира твоята интелигентност в това:

И като си говорим за "хранене":

Да ти имам и тъпите въпроси...
    Изключителна съпричастност към проблема на автора
    Аз не го посъветвах нищо, но поне не го и нападнах

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Темата на момчето отново стана битка между двама човека.Много е гадно това.Не знам кой е тъп, кой е остър, но ти, която си модератор наистина се изказваш интелигентно, обаче като модератор не би трябвало да позволяваш да има такива спамерски спорове в една тема, а ти сама ги правиш.Нямам думи.

По темата - > пробвай с погледи и тн, щом не е от разговорливите.Пробвай все пак да си поговорите може да се отпусне като се опознаете.Ти не даваш никакви детайли?Ако ти е от у-ще, класа има най-различни възможности. . Успех

Да, малко ме боли глава от снощи.

На въпроса ти - не съм те нарекла тъп. Казах, че отговора ти показва това. Имаш всичкото право да ме опровергаеш.

Кажи ми, къде прозира твоята интелигентност в това:

И като си говорим за "хранене":

Да ти имам и тъпите въпроси...
    Изключителна съпричастност към проблема на автора
    Аз не го посъветвах нищо, но поне не го и нападнах
    Да, нападнах го, признавам, но защо копираш само тези части от отговора ми? Ясно му казвам, че проблемът може да не е в момичето, ами в него и да се замисли над това. На подобен въпрос, верен отговор няма, но смятам, че моя ще му помогне, затова съм го и написал. Решил съм и да се пошегувам, но явно сутринта, никой не носи на шеги.

Още очаквам твоя отговор, да изкоменитрам нещо и аз.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Темата на момчето отново стана битка между двама човека.Много е гадно това.Не знам кой е тъп, кой е остър, но ти, която си модератор наистина се изказваш интелигентно, обаче като модератор не би трябвало да позволяваш да има такива спамерски спорове в една тема, а ти сама ги правиш.Нямам думи.
    Не съм модератор. Спрете да се извинявате с това, когато не ви хареса нещо, което казвам.
    Пак прочети какъв ми е ранга.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Не съм модератор. Спрете да се извинявате с това, когато не ви хареса нещо, което казвам.
    Пак прочети какъв ми е ранга.
    На мен да не ми харесва? Аз нямам нищо против на мен не ми пречиш.Но както и да е модератор или някой, който го смятат за "почетен" не му приляга да спами.
    Както и да е, това, което пиша в момента също е вид спам, за това това тук е последното ми мнение в дадената тема.

Град
    Варна
    Да, нападнах го, признавам, но защо копираш само тези части от отговора ми? Ясно му казвам, че проблемът може да не е в момичето, ами в него и да се замисли над това. На подобен въпрос, верен отговор няма, но смятам, че моя ще му помогне, затова съм го и написал. Решил съм и да се пошегувам, но явно сутринта, никой не носи на шеги.

Още очаквам твоя отговор, да изкоменитрам нещо и аз.
    Копирам тази част от поста ти, защото тя ме подразни. Може би грешката ми е, че в първия си пост не едитнах цитата.
    По останалата част от поста ти: момчето казва, че тя не говори много. Смяташ ли, че едно срамежливо момиче би му отговорило на въпрос?

Колкото и да не ненавиждам този начин на комуникация, най-добрият вариант за младежа е да се пробва да говори с нея по скайп. Срамежливостта е изключително коварна черта от характера, особено на девойките, защото никога не можеш да разбереш защо мълчат. Така че, ако я разчупи по скайп, шансът му да разбере какво мисли тя по въпроса с ухажването, е доста по-голям.

SaintLucifer, не можех да не ти доставя удоволствие тази сутрин. Давай, коментирай

DevilWish, на хората много неща не прилягат, но въпреки това ги правят

Няма такива момичета. По-скоро знае, че я харесваш и иска да те накара да си по-настоятелен, за да разбере струва ли си...

Копирам тази част от поста ти, защото тя ме подразни. Може би грешката ми е, че в първия си пост не едитнах цитата.
    По останалата част от поста ти: момчето казва, че тя не говори много. Смяташ ли, че едно срамежливо момиче би му отговорило на въпрос?

Колкото и да не ненавиждам този начин на комуникация, най-добрият вариант за младежа е да се пробва да говори с нея по скайп. Срамежливостта е изключително коварна черта от характера, особено на девойките, защото никога не можеш да разбереш защо мълчат. Така че, ако я разчупи по скайп, шансът му да разбере какво мисли тя по въпроса с ухажването, е доста по-голям.

SaintLucifer, не можех да не ти доставя удоволствие тази сутрин. Давай, коментирай

DevilWish, на хората много неща не прилягат, но въпреки това ги правят
    Права си, пък дори и да не беше, нямаше да ти се заям, просто започна да пишеш и да ме критикуваш, без преди това, ти самата да дадеш някакъв отговор.

Skype обаче, не мисля че е вариант, защото както може да намали дистанцията между тях, и тя да спре да се притеснява от него, така може и да се окаже, че си говорят само по Skype, а на живо се гледат сковани, без да знаят какво да кажат.
    Ако не й се говори - да не говори, има и други наоколо, това е от мен, спирам да пиша и излизам, до довечера, приятен ден на всички!

Цитирай Първоначално написано от Adda
    Няма такива момичета. По-скоро знае, че я харесваш и иска да те накара да си по-настоятелен, за да разбере струва ли си...
    И какво се очаква от моя страна

И какво се очаква от моя страна
    Да станеш почти досаден, да си омръзнеш сам на себе си. Ще те изнерви достатъчно, че да ти писне от нея. И ако най-накрая реши че и се говори наградата ще е сладка.
    Ухажвай я както ухажваш всяка бъбривка... =)

Град
    Варна
    Да станеш почти досаден, да си омръзнеш сам на себе си. Ще те изнерви достатъчно, че да ти писне от нея. И ако най-накрая реши че и се говори наградата ще е сладка.
    Няма да проработи.

Няма да проработи.
    Е, според мен тя си играе и затова му е създала такова впечатление. Той трябва да и покаже че не се отказва.

Град
    Варна
    Можем до утре да гадаем какви са й мотивите. Но има един факт, с който предполагам ще се съгласят 90% от момичетата - жените не обичат досадни мъже.
    Особено, ако не си падат по него. Представи си, че точно това е случая. Тя не го харесва и затова не му говори. Ако стане досаден, тогава ще пропилее какъвто и минимален шанс да е имал да я спечели.
    Ако си пада по него и иска да го тества, тогава е много вероятно нахалството му да я отблъсне.

Във всеки случай - няма да проработи.

Момичето доколкото знам има също някакви чувства, но и аз.
    Как да постъпя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си