- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се ухажва момиче което не обича да говори
^ Дори и да си падам по него - пак ще ме дразни. Просто полудявам от такива .. същества. ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ти как разбра, че има чувства.Първоначално написано от linuxman2
Я вземи опиши ситуацията, че ние не сме наследниците на Ванга тук. А Нострадамус отдавна спря да ни посещава.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
В един клас сме.Първоначално написано от LadyDi
От няколко години я наблюдавам.
Също така просто я усещам с жестовете.
Когато заговоря че искам да чукам еди коя си, тя ми се дразни някак си.
Просто интуицията ми подсказва че има нещо между нас.
Е това ми е ного труден въпрос. Одъртях вече и все още не мога да си дам отговор![]()
Кога едно момиче не говори или говори много кратко с едно момче?
Когато няма какво да си кажат или тя така си мисли, когато я е срам, когато тества момчето или просто, когато и е неприятен и/или досаден?
Или пък за всяко момиче различно или от всичко по малко?![]()
Женското мълчание е голям проблем, а?Първоначално написано от Niakoitam
Можем да мълчим много и по хиляди поводи. Това се опитвам да обясня. Няма как да разбереш защо едно момиче мълчи, освен ако тя не реши да ти каже.
А бе LadyDi имам чувството, че понякога просто търсиш с кого да се заяждаш(не винаги, но сякаш има такива дни)![]()
Абе подразни ме тоя коментар:Първоначално написано от FromAutumToAshes
Толкова е грозно и пошло. Пък аз съм отявлена гражданка с будно самосъзнаниеБръкни с пръст, ако кърви - значи няма приятел
Не съм целяла да се заяждам с младежа, просто изразих асоциациите, които ми навя неговия пост.
Айде, разпнете ме и ме убийте с камъни
Been there, done that...![]()
Хах ... Айде, разпнете ме и ме убийте с камъни... Изопачаваш думите ми.
Но аз няма да си отварям устата, просто изказах мнение от мое наблюдение, може и да греша. Не искам да задълбочаваме. Първо, че няма смисъл да го правим, а и е глупавоPeace \\// =]
А и само да вмъкна един П.С. това кой колко гражданин е, е мнооооооого абстрактно![]()
Честно казано обичам откритите карти. Ако съм досаден на някоя да ми го каже в очите, може да ме позаболи малко ама риск, а не аз да се чудя каква тема на разговор да подхвана за да няма неудобно мълчание или да се опитвам да я заговоря, а пък тя да си мисли: Кога ли пък този досадник ще ми се махне от главата най накрая?Първоначално написано от LadyDi
Тази мисъл ме сковава и ме кара да съм от по-мълчаливите, освен ако момичето не ми покаже с думи и/или действия че не съм и чак толкова досаден.
Тя не се заяжда с мен. Ние сме си партия.Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Нали така Маринче?![]()
Е, обичаш откритите карти, обаче момичетата се научават, че мълчанието им не е в техен плюс едва някъде след 20-тата си година.Първоначално написано от Niakoitam
А колкото до заяждането, мисля че FromAutumToAshes имаше предвид един по-ранен мой пост в тази тема, насочен към един друг момък.
С теб сме партия![]()
По-добре да мълчи, отколкото да бълва женски глупости.
А пък и може да е добър слушател или да прилага някое ново модерно психологическо упражнение за по-добра 'комуникация'.
А и нали жените се влюбвали с ушите си..., възползвай се от момента.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Може и така да е, ноооо......когато добавим и отговорите просто от възпитание и/или култура и вече става голямо мазало.Първоначално написано от LadyDi
![]()
Е, от мъжката гледна точка е така, може и от женската страна да е така. Но затова само мога да предполагам. Аз няма как да разбера от личен опит все пак.
Ако говориш на мен и LadyDi би трябвало да усетиш че изобщо не ти спамим темата. Просто дискутираме в нея неща свързани с въпроса ти. Ако ги попрочетеш и асимилираш може и да ти дойдат някакви идеи в главата защо даденото момиче може да прави така и какво може да предприемеш ти по въпроса.Първоначално написано от linuxman2
![]()
Мълчи и ти .. ако много те харесва и вижда,че не й обръщаш много внимание,ще започне да ти говори и да те занимава![]()
И тези хора искат приятелки.. страшно елементарно може да я свалиш.. един клас сте? Страх ли те е от чувствата ти или по-точно показност на чувствата?Хвани някоя съученичка .. нейна добра приятелка да е.. купи една роза или цял букет (зависи от възможностите ти) напиши и една картичка с някакво стихче или просто "Среща?" .. нещо такова и си готов .. Давам ти успеваемост 99 %.
С пари
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Ти въобще познаваш ли момичето ??
Ами сегаспоред теб как?
говори и, докато не се отпусне и не почне сама да говори, така че да не и млъкне устата, да, ние момичетата си имаме тва качество![]()
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Абе ти тъп ли си?!![]()
Тя ако иска ще говори и не говори защото има причина. Не обичала да говори..ми кат няма кво да ти каже кво ше ти говори. Държиш се нормално бе човек, тя да не е извънземно не обичащо да говори. "Как се ухажва момиче, което не обичало да говори"... оле стига бе и тя е човек..
Тва беше от мен. Малко съм груба, ама..![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
@лаДУди и некъв там: нито един не е умен.
авторе,за разговор чувал ли си ?
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Ми като нормално момиче. може просто да не и се говори - тя любовта не се изразява в приказки.Първоначално написано от linuxman2
п.с. и недей да й дрънкаш нон-стоп - не вс са фенове на празните приказки
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Как да я ухажваш ли.. Предразположи я да говори и я попитай има ли си приятел и там пръй се на любопитен, говорете по теми, които на нея и харесват , а не за коли и мотори, е разбира се попитай я и за това което те интересува като цяло![]()
![]()